Erykowa Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Hej dziewczyny ! Pustynia mocno zalesiona ponoć w latach 70tych bo tworzyły się na niej takie burze piaskowe,że zagrazały bliskiemu miasteczku.Ale ogólnie fajna sprawa bo nic a nic nie wiało przez to chyba.Bo dookoła wyskoki las a tam sosenki i brzuski tak na 2-2,5 m.Najlepsze to,że nie ma tam żadnych ścieżek,na szczęście przez środek prowadzi szlak który jest na tych małych brzózkach pozaznaczany ale tak,że na początku nie wiedziałyśmy o co chodzi ;) Na większych drzewach jest normalne ale większość to cieniutkie drzewka które mają tylko niebieski pasek -widac na którymś ze zdjęć. edit powiem Wam,że zaczynam ogarniać ;) i nawet co nieco mi się podoba Quote
marta1624 Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Hejka, wpadłam jeszcze bo wreszcie was znalazłam :) Fotki super <3 Quote
Erykowa Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Hej ! A gdzie się podziały banerki??? dopiero zauważyłam,że nie ma :( Quote
Erykowa Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Śniegu dziś jeszcze więcej.Jak znajdę czas pokarzę zdjęcia z dzisiejszego spacerku :) Quote
lucky23 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Witamy się, bo chyba jeszcze nie byłyśmy tutaj :D Słodziak z Ermana ;) Widzę, że u was też Grizzly się sprawdza ;) Pozdrawiamy ;) Quote
Erykowa Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Witaj Lucky23 ! Tak,bardzo jestem zadowolona z tej derki :) Dziś Erman szalał na śniegu Quote
Erykowa Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 dodawanie zdjęć prosto z komputera jest genialne :) Quote
Tyśka) Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Uwielbiam Twoje psa, Er naprawdę jest fantastyczny. A jak z charakterem, ogarnia się trochę? :D Ja z tym dogo nie mogę... chyba czas zebrać kontakty do znajomych na fejsa i się stąd ewakuować. Quote
Erykowa Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Dzięki Tyś On wieczne dziecko kochające wszystkich.Ostatnio wpadł znajomy co go jeszcze mu widział i został porządnie wylizany i dostał na kolana wszystkie dostępne zabawki żeby może któraś zechciał się z nim pobawić.Do psów nadal pacyfista i chce się z każdym bawić.Czy maly czy duży.Wkurza się dopiero jak jakiś kumpel chce go koniecznie podporządkować .Suka podporządkowuje się od razu ;) Quote
Tyśka) Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Ej, to on i fajniasty z charakteru :) Świetnie. 1 Quote
Erykowa Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Dzieki dziewczyny Mam kolejne zdjęcia -zbliżenie,czyli akurat oglądałam zdj na aparacie,jak "ktoś" wrył mi się na kolana ;) a potem poszedł spać Quote
Erykowa Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 I ogródkowe,śnieżne szaleństwa. A wieczorem idziemy niezłą bandą na spacer-Er,Nodi(mikro maltańczyk),Tosia,Luna i Kora(kundelki) i Ikar (BC) .Niestety zdj.nie będzie bo już po ciemku 1 Quote
Tyśka) Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Ależ z niego ciepłolub :) Mój podwórzowy pies to też taki łóżkowy :) łał, jak on się ładnie rozbudowuje, naprawdę przystojniak. 1 Quote
mar....ka Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Eruś ma śliczny pysk, taki dostojny :) 1 Quote
Erykowa Posted January 14, 2016 Author Posted January 14, 2016 Hej Cierpię na brak czasu ale jutro się odezwę i świeżego Ermanka wstawię;) Quote
mar....ka Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 czekam...., mizianko dla Erusia, myśl o feriach Quote
Erykowa Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 Hej Mam obiecane zdj.ze spacerku. A dziś wyłączyłam budzik na najbliższe 2 tyg.i liczę,że w związku z tym będę miała więcej czasu. Majoka niestety na razie na żaden wyjazd się nie zanosi.Mąż ma masę roboty na miejscu a ja rzadziej bywam u Babci ale jednak nie tak,żeby móc wyjechać :( Także czekają nas 2 tyg.wyjazdów na basen,do kina i długich spacerów z Erykiem-o ile pogoda da. Quote
Recommended Posts