mar....ka Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 jak ja lubię, jak jest takie oszronione (miodzio). Co mu się dziwić, że włączył turbo- musiał się chłopak ogrzać! Quote
marta1624 Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Świetnie wygląda w pełnym biegu :) I potwierdzam, on się ogrzewał :) Quote
Erykowa Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 My nie ale auto tak ;) Wyobraźcie sobie moje zaskoczenie jak pięknie odpaliło i okazało się,że żadnego biegu nie wrzucę /nie ruszę lewarka ! Na sczęście już ok Za to przed chwilą byłam zaprowadzić /pies odwalił wieczorny spacer/ dziecko na dyskotekę Andrzejkową-chyba już stara jestem-czas spoważnieć ;) a za godzinę znów po Nią jadę a nie chce mi się strasznie Quote
mar....ka Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 mnie leń chyba od miesiąca się ciągnie.....a moje starsze dziecko ma coś andrzejkowego w szkole (co dokładnie nie wiem, bo się nie dogadasz). Zbiórkowo ma przynieść kg cukru, jeden obrus i miskę :P Quote
Erykowa Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Leń listopadowy na ogarnął:) Nasi na szczęście po złotówce się składali ;) 1 Quote
agutka Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 łał ... ale bialutko :) lenia to ja mam od dobrego roku... a co do auta no pewnie nie jedna niespodzianka kierowców czeka tej jesieni :p Quote
Erykowa Posted November 30, 2015 Author Posted November 30, 2015 Hejka ! Dorwałam a raczej sama mi się wepchała "dorywcza" ale nie wiadomo na jak długo robota.Ja to tak juz kolejny raz mam ,nigdy pracy nie szukam a znów jakos tak wychodzi,że mam co robić.No ale kasa na święta się zawsze przyda ...i juz patrze tez co by tu Eryczkowi kupić za ta rozłakę ze mna bo z 4 godzinki bedzie musiał beze mnie na dobę spędzać ;) Tylko w związku z tym mam mniej czasu na dogo a dokładniej na zdj. i ich robienie :( ale czytać będę Was dużo,dużo bo na to to mi nie będzie brakować ;) Quote
mar....ka Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 dobrze, że będziesz przynajmniej czytać :) Myśl o feriach, my z Shadikiem już czekamy :) Quote
Erykowa Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Hej Powiem Wam,że mam jutro "wolne" :) i cieszę się jak nie wiem .Niby nie siedzę dużo u babci bo wychodzi z 3,5-4 godz ale jest to takie "szarpane" na 3-4 x i w domu mam wszystko porobione-nawet chyba bardziej,niż jak do Niej nie chodziłam ;) ale szkoda mi psa bo wychodzimy tylko wieczorem na dłużej.Za to w tych przerwach co jestem bawimy się w szukanie/tropienie i ćwiczymy komendy-żeby chłopaka psychicznie zmeczyc. Zaczęłam też stosować/uczyć komendę podtrzymująca i zwalniającą.Nie mam pojęcia dlaczego nigdy wcześniej na to nie wpadłam.Bardzo to ułatwia pracę. A jutro z okazji wolnegojako wyrodna matka powiedziałam młodszej córce żeby po lekcjach poszła na świetlice i poczekała 2 godzinki aż starsza skończy lekcję.Tym sposobem ma jutro czas na długi spacer nie do 11.30 a do 13.30 :) :) I kilka zdjęć z niedzielnego spaceru. Poszlismy z grupą z FB na wspólny spacer.W prawdzie były tylko 4ry psy ale Eryk zachowywał się lekko tragicznie :( On jak jest sam jest idealnie.Jak idziemy ze znanym mu-ale dobrze psem czyli Nodikiem albo Nuką-z któą startujemy w DT też bardzo fajnie.Ale jak sa obce psy jest ciężko :( Choć wiem,że to nie jego wina tylko po prostu brak obycia.Nawet na zawodach zachowuje się dużo lepiej.Tylko tam jest hasło "do przodu" i dla niego nic się nie liczy a wolny spacer to udręka.Musimy więcej/częściej ćwiczyć takie wyjścia /a Marta poznałam Twoją znajomą ;) / Super drogi,muszę sie tam koniecznie jeszcze wybrać.Tak blisko mnie a zupełnie inne tereny pan drący japę Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 http://i65.tinypic.com/15z1axe.jpg coś mu się nie podobali, przyjedź na te ferie, ze mną będziesz czuła się komfortowo, co dwa czubki (czyt. Eryk i Shadow- przecież nie my :P), to nie jeden) Quote
Erykowa Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Hej No towarzystwo a przede wszystkim uwiązanie wyraźnie nie w jego typie ;) Nie wiem co z tymi feriami bedzie.Szef oczywiście ma w planie co raz więcej roboty tam dla męża ale czy cos z tego wyjdzie i czy zgra się z wolnym w szkole to nie wiem.I jak coś będę wiedzieć to max 2 dni przed wyjazdem.Ostatnio mąz jechał-z pracy do Chorwacji.Dowiedział się o tym w czw.ok 20tej w piatek ok 2giej nad ranem wyjeżdżali.To normalka ;) Dziś wykorzystałam wolne od babci-akurat zgrało się z piękną pogodą i poszliśmy wybiegać psa.Był przeszczęśliwy i wrócił padnięty ale nie obyło się bez "wyłączenia mózgu". takie "krówki" spotkaliśmy Quote
Erykowa Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Powód głuchnięcia Ermana w dolince widać było,że to grudniowy poranek Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 chyba na czerwono nie byłaś ubrana :P hehe http://i67.tinypic.com/1z6bbbp.jpg śliczne zdjęcie http://i64.tinypic.com/2a9y6xh.jpg Quote
marta1624 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Hejka :) Jakbyś się wybierała bliżej nas jak wtedy to koniecznie daj znać! Anię też się może wyciągnie :) A fotki świetne jak zwykle <3 Quote
Mary&Shena Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 http://i64.tinypic.com/2a9y6xh.jpg>> urzekające zdjęcie :) Masz pięknego psa ;) Quote
Erykowa Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Paulina94 i Mary&Shena dziękuję i Witam ! Majoka i Marta też dziekuję :) Majoka no na szczęście nie ale były na tyle daleko,że dopiero na zdjęciu zobaczyłam co to za "krówki" ;) Marta na razie cieżko mi się "dalej" wyrwać ale muszę się dowiedziec jak bedzie wygladała moja praca przed i po świetach bo mam wtedy w domu teściowa i mogła bym spokojnie i dzieci i ew.męża zostawić z Nią i wybyc na pół albo i dłużej dnia :) :) A tu macie dla tych co na FB nie widzieli takiego Mikołajka Quote
mar....ka Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 http://i65.tinypic.com/2afeu88.jpg WYWOŁAJ SOBIE, mam zdjęcie Kanusi (dobrze, że trafiło do fotografa, bo dysk poszedł i nie byłoby czego wspominać) Quote
Erykowa Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 majoka ja to mam przygotowane zdjęcia od 2014 r do wywoływania tylko jakoś kiepsko mi idzie ;) Quote
marta1624 Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Mikołaj boski :) Co do czasu- rozumiem ;) Quote
Recommended Posts