marta1624 Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Świetnie wygląda :) Mamy takie samo :) Quote
Erykowa Posted November 13, 2015 Author Posted November 13, 2015 Hej To Marta kiedyś musisz pokazać jak na Kajce wyglada-czy na któregos chłopaka? Nie zaglądałam dawno bo oczywiście chciałam sobie poustawiać komp pod siebie po tych naprawach i tak poustawiałam,że musiał wrócic do inormatyka ;) juz nic nie ruszam,mam wszystko co chce i obiecałam się nie tykać ;) Mamy pełno zdjęc z zeszłej niedzieli jak wybraliśmy się na bardzo wietrzny spacer-aż uszy fruwały ;) Quote
Erykowa Posted November 13, 2015 Author Posted November 13, 2015 Trochę się uzbierało ale pewnie teraz tak bedzie-sporo weekendowycha z tygodnia nic bo niestety kilometry robimy ale po ciemku. A w środę wielki dzień czyli czyjeś urodzinki ;) Quote
angineuuka Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Nie mam sily chwalic zdjec, wybacz.. Quote
Erykowa Posted November 13, 2015 Author Posted November 13, 2015 Wiem,wiem czytałam.I jak juz pisałam trzymajcie się i odpoczywajcie ! Quote
mar....ka Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 http://i66.tinypic.com/2yor67o.jpgfajnie wygląda z jednym podwianym, pół kopiowany :P Macie super wdzianko, ja biję się z myślami nad zakupem nowego. Nie chodzi o kasę, tylko o mojego oszołoma. On strasznie się tarza i zawsze moczy, jak jest śnieg, to w ogóle masakra. W zeszłym roku mieliśmy powtarzającą się infekcję pęcherza, oczywiście zakończyło się antybiotykiem. W tym roku jak raz założyłam (gdzieś dawałam foty), to też wymoczył i już nazajutrz na furaginie musiał lecieć. Sama nie wiem.... Quote
agutka Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 ja także rozmyślałam o kupnie ubranek ale stwierdzam że za cenę dwóch kubraków mam przyzwoitą kurtkę dla siebie =D jestem na etapie szycia moim glizdom... jak wydzie tak wyjdzie byleby miały ciepło i nieprzemakalnie ;) Quote
Erykowa Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 Niestety,ja i tak wybrałam chyba najtańszą wersję a dla dwóch to wiadomo :( Też bym szyła ale u mnie to nie wchodzi w gre tylko przyszycie guzika-reszta to dla mnie magia a nigdy nawet nie widziałam z bliska maszymy do szycia nie mówiąc o obsłudze tego wynalazku ;) Quote
marta1624 Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Hejka :) Fotki cudo jak zwykle <3 A ubranko mam dla najmniejszego chłopaka- Kajka nienawidzi mieć niczego na sobie, zaraz się tarza, jest jej gorąco, i zaczyna lecieć z niej sierść ;) Quote
agutka Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 ja jakby nie patrząc jestem po tech odzieżowym :p ale nigdy nie pracowałam w zawodzie i nie będę pracować :p nie potrafię szyć , brak mi cierpliwości żeby 8 godzin siedzieć przy tym samym ... zakupiłam maszynę do drobnych przróbek więc czas coś zacząć działać :p Quote
mar....ka Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Erykowa my możemy sobie rękę podać :P 1 Quote
Erykowa Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 Marta dzięki.I tak własnie sobie pomyślałam,ze Kajka to chyba by sie ugotowała w takim podwójnym futrze ;) Agutka tak najczęściej bywa ;) Ale masz podstawy,bierz się do roboty bo znaleźć cos fajnego a przy tym jeszcze nie za kosmiczne pieniadze na takie psy jak nasze to cud Majoka to się rozumiemy ;) Bylismy dziś z Ermanem w jednym z wielu w okolicy starym kamieniołomie.Chodzilismy utartymi ściezkami bo ślisko jak cholerka.Ale przynajmniej nas nie porwało ani niczym nie oberwaliśmy bo gdzie indziej wiało mocno. Quote
Erykowa Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 A jutro ma u nas lać cały dzień :( zaplanowałam więc ,że nigdzie się nie ruszam.Lodówka pełna także jak będe miała dosyć siedzenia w domu to może ruszę się z Erykiem ale na razie to tak mi się nie chce-na myśl,że planuje o tylko na ogródek wypuszczać ;) W poniedziałek jakieś 3 godziny w szkole na zebraniu... byle do wtorku Ale,ale zakupiłam 2 obroże ;) jedną okazyjnie,tak przez przypadek tylko na święta a drugą mam nadzieję na co dzień.Jak przyjdą to się pochwalimy Quote
marta1624 Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 O to czekam na fotki nowych nabytków :) U nas jutro też ma padać- dlatego nie wybieram się nawet na spacerek dalej (mieliśmy Mysłowice odwiedzić ;)). Ale rano pewnie skoczymy do naszych miejskich kumpli :) Co do wiatru- strasznie wieje. Głowę urywa :/ Quote
agutka Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 powiadasz slisko :p ostatnio błoto wyszło mi bokiem :) za to u Was piękne słońce... my dziś grat nawet mieliśmy :( jednak wspaniale jest mieć ogródek... takie wstrętne dni niesą straszne :p Quote
Erykowa Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 No rano słoneczko było super,choć co chwilę chmurki go zasłaniały. Ten ogródek to dla mnie taka furtka i niby nie wyobrażam sobie go nie mieć-własnie dla psa i jak mam lenia to zawsze planuje,że nie pójdziemy na spacer ale jak na razie zawsze choćby raz ale wychodzilismy ;) Quote
marta1624 Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Ja też chwalę sobie ogródek :) W bloku nawet na szybkie siku to jednak trzeba się zebrać, a tu tylko drzwi otworzę i nie ma problemu że ktoś gdzieś wyjdzie, przyczepi się, wyleci agresor z klatki obok ;) Nie da się ukryć- wygodnie :) Quote
mar....ka Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 rano wychodzę z Shadowem w piżamie (samego nie puszczam, bo wolę dla pewności mieć go na oku, czy np. ktoś czegoś w nocy przez płot nie przerzucił). Jednakże w mieście na pewno w tym stroju bym nie wyszła :P Quote
mar....ka Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Eee tam, byłabyś atrakcją :D pewnie tutaj też dla niektórych jestem :P http://i64.tinypic.com/mb24cw.jpgErykowa sama malowałaś :P Quote
agutka Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 do czasu kiedy był sam Sagat to puszczałam na sika, oblał jakiś krzaczek zrobił kupkę którą sprzątnęłam a teraz przy dwóch sukach??? masakra.. boję się wiosny... wszystko popalone jak diabli... one we dwie mają minus sikania nawet po spacerach gdzie wypompowały"wszystko" zawsze znajdzie się zapasik :p Quote
Recommended Posts