Elisabeta Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Murko, dziękujemy za zimowego Daktylka. :) Śnieg już macie... ;) Zabawek żal dużo mniej niż biednych kurek... ;) Quote
monikapf Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Murko fajne zdjęcia .Daktyl szczęśliwy uśmiechnięty cieszę się. Quote
Tyśka) Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Kolejna zima Daktylka u Murki :( Cudowne foto! Quote
Murka Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Minus rozgryzania zabawek przez Daktyla jest taki, że większość elementów... zjada. Potem doskonale wiadomo, które koopki na ogrodzie należą do Daktylka ;) Quote
asiuniab Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Kolejna zima Daktylka u Murki :( Cudowne foto! On jest cudowny, tak cudowny, że wciąż nie wierzę, że jest bez swojego domku Quote
DORA1020 Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 Tzeba moze intensywnie go o9glaszac na olx-wyroznione na rozne miasta. Quote
Ingrid44 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Napewno by nie zaszkodzilo, tylko czy Daktylek ma grosiki na wyroznienia ? Quote
Elisabeta Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 AngelikaXD robi bazarki ogłoszeniowe na spłatę długu po Cezarku. Zgodziła się ogłaszac przez "umowny" rok naszego Daktylosa. Z wyróżnieniem. Na razie będziemy szturmowac Warszawę. A ja wpłacę na konto zadłużenia.Tak sobie radzą zera w robieniu ogłoszeń takie jak ja. ;) Angeliko, dziękuję, ze się zgodziłaś. :) Wybrałam trzeci tekst spośród tych, które tu zebrała razem na str 49 Tysia. Tylko wady usunęłam, bo Murka pisała, że Daktylek po kastracji już nie kogucikuje wśród samców. A gonienie uciekającego kota to chyba nic takiego, skoro w plusach napisane, że Daktylek może mieszkac z kotami. ;) Dora powiedziała, że kontakt może byc na Nią. I piękne fotki oczywiście wybiorę. :) P.S. Daktylek znajdzie Dom i ogłaszanie go przez cały rok będzie na pewno niepotrzebne. :) 1 Quote
DORA1020 Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Dziekuje Elisabeta za wyroznione dla Daktylka na Warszawa....:) czy ktos moze zaspnsorowac wyroznienie na inne miasta? Na Wroclaw,Krakow? Quote
Tyśka) Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Ja bym do wad dodała jedynie: nie powinien trafić do domu z drobiem oraz innymi małymi zwierzętami, tak na wszleki wypadek ;) Quote
Elisabeta Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Tysiu, te kury niepotrzebnie uciekały... ;) Gdyby nie uciekały, Daktylek by ich nie gonił i nie byłoby smutnego końca. Ale masz rację... Szukamy Domu bez drobiu. :) Quote
asiuniab Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Daktylku czyli do startu, gotowy, start po domek:) Quote
Ingrid44 Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Wielkie uklony dla Cioci Elisabety ze czowa nad ogloszeniami Daktylosa :) Quote
Elisabeta Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Kochana Ingrid, dziękuję, ale ja tylko poprosiłam Angelikę o pomoc i Daktylek będzie miał ogłoszenia na Warszawę. ;) A nad ogłaszaniem czuwają tu i czuwały zawsze Dora i Lucynka. :) Quote
Lucyna Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Ja skarby muszę zrobić lekką przerwę, wypaliłam się na chwilkę ;) ale kciukasy trzymam Quote
Elisabeta Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 :( Lucynko, dużo siły Ci życzę... I wracaj do Daktylka, bo on niedługo zostanie tu sam... :( Quote
Lucyna Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Daktylka nie opuszczę ... , chodzi mi przerwę w robieniu ogłoszeń dla niego :lol: Quote
Elisabeta Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 To też smutno, bo Daktylek będzie miał bardzo mało ogłoszeń... :( A bez ogłoszeń... Jakoś przeczekamy kryzys, Lucynko... :mellow: Quote
DORA1020 Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Moze ktos zrobi bazarek na ogloszenia wyroznione? dla Daktylka sama Warszawa to malo,a bez ogloszen nie ma zadnej szansy na dom ale tak malo osob na watku........ Quote
Ingrid44 Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Może jest jakiś bazarek ogłoszeniowy ? Quote
DORA1020 Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Ingrid bazarek ogloszeniowy nie ma sensu,najwiecej osob zaglada na olx.....no moze jeszcze na gumtree wiec wyroznione na olx na kilka miast i wtedy moze coe ruszy......... Quote
Ingrid44 Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Teraz rozumiem. Dziekuje za wyjasnienie. Quote
Elisabeta Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 W niedzielny poranek zaglądam do Daktylka. :) Quote
Recommended Posts