Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Dziewczyny,

Żegnam się z forum. Żegnam się z Wami. 

Doszłam do wniosku, że to co się tutaj dzieje zeszło poniżej poziomu dna już dawno temu. Administracja ma to w poważaniu, a ja wchodząc na forum nabijam im tylko licznik wejść. Nie zasługują na to. 

Będę myśleć o Daktylu, mam nadzieję, że znajdzie nowy dom.

Powodzenia Wam wszystkim!

Szkoda ,ze odchodzisz

ja rowniez przezylam na dogo horror,dlugo by opowiadac

gdybym odeszla zyskaloby na tym moje zdrowie

ale straciliby zwierzaki i niestety tak jak Tyska,odejsc nie moge

bo jest duzo podlych osob na dogo,ale sa tez wspaniale osoby pomagajace,i na nich licze i w nich mam nadzieje,a wlasciwie zwierzki,ktorym pomagam.

Posted

Daktylek potrzebuje ogloszen na rozne miasta

Rzeszow,Krakow,Warszawa,Lublin

i to wyroznione /no moze oprocz Lublina,no na Lublin nie musi byc wyroznione/

Ale niestey nie mam czasu sie tym zajac.

Ale bede musiala.......

Posted

Bez sensu jest oglaszanie gdzie indziej niz na olx,no moze jeszcze na gumtree

tam jest najwiecej wejsc

za kazde wyroznione na miesiac place 8zl

na 4 miasta trzeba by bylo

juz nie pamietam,ale chyba Elisabeta zaplacila za jedno wyroznione na olx-ie

trzeba wyroznic na olx na kilka miast na miesiac

Posted

TU TYSIA. Stare konto mi usunęli nagle po paru miesiącach od wysłanej prośby o usunięcie, zapomniałam się z Wami pożegnać. Odchodzę z dogo. ;)

Jeśli potrzebujecie opisu czy coś  to piszcie na maila: [email protected]  bo mnie tu, na forum nie będzie już w ogóle. Podsyłajcie mi na maila też linki do wydarzeń na fejsbuku to będę tam zaglądać i kibicować.

Posted

monikapf podarowała Daktylkowi parę fajnych zabawek :) jedną już dałam Daktylkowi i została w trybie błyskawicznym pozbawiona piskania :) resztę zostawię na później, chciałabym fotki zrobić jak się nimi bawi, ale teraz taka pogoda, że strach z aparatem wychodzić na zewnątrz... od początku listopada czekam na parę dni bez deszczu, żeby podać psiakom Fiprex (bo jak psiaki zmokną to aplikacja bez sensu) i się doczekać nie mogę...

Daktyl wrócił do dawnego trybu wychodzenia na spacery na smyczy, bo niedawno się podkopał i wrócił z łupem - kurą sąsiadki. Druga była zaduszona pod płotem... Dostał reprymendę, ale chyba niewiele do niego dotarło, bo nadal się przygląda ciekawie kurkom przez płot :)

Mamy materiał kupiony już dawno do wymiany tej części płotu, gdzie się Daktyl podkopuje, tylko pracownicy przychodzą już 3-ci miesiąc i przyjść nie mogą... i coś się boję czy w tym roku się uda ten płot zmienić :(

Rozliczenie:

Stan konta na 21 październik wynosił -2 zł

Wpłaty:

+100 zł Elisabeta

+48,60 zł za zegarek od monikapf

+50 zł Lucyna

+120 zł monikapf

+250 zł jess

Razem: +566,60 zł

Koszty:

-300 zł hotelowanie

+566,60 zł - 300 zł = +266,60 zł

Stan konta na 20 listopad wynosi +266,60 zł.

Posted

Biedne kury... :(

Murko, już kiedyś było na wątku zdjęcie zafascynowanego nimi przez płot Daktylosa... ;)

Dzięki Jess konto Daktylka wygląda dobrze na tą chwilę. Jak zawsze dziękujemy. :)

Monikapf, super pomysł z zabawkami dla łobuziaka. :)

Posted

Biedne kury... :(

Murko, już kiedyś było na wątku zdjęcie zafascynowanego nimi przez płot Daktylosa... ;)

Tylko do tej pory je tylko przeganiał (jak mu się zdarzyło do nich dostać), pierwszy raz je ukatrupił...

Posted

Daktylek i zabawki od monikapf :) 

Są niestety jednorazowe... Daktylek wziął sobie za cel każdą jedną rozdrobnić na malutkie elementy. Najwięcej problemu miał z piłeczką, bo ciężko mu było ją ugryźć, ale w końcu mu się udało. 

a48b893c6010177egen.jpg

d83f1a2fae0932bbgen.jpg

a8b7852055639997gen.jpg

5dffd98483d851d5gen.jpg

Ziemia zmarźnięta, więc dałam Daktylkowi trochę swobody, bo jak to na smyczy bawić się piłeczką :)

732cc62e7679b724gen.jpg