DORA1020 Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Dora, masz śliczny awatarek. :) Nie poznałam Cię w pierwszym momencie... ;) Prawda/???? To sliczny kocurek Mruczus,miziaczek...do adopcji. Wkleilam go,moze ktos go wypatrzy? Quote
DORA1020 Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Hej Dziewczyny, Żegnam się z forum. Żegnam się z Wami. Doszłam do wniosku, że to co się tutaj dzieje zeszło poniżej poziomu dna już dawno temu. Administracja ma to w poważaniu, a ja wchodząc na forum nabijam im tylko licznik wejść. Nie zasługują na to. Będę myśleć o Daktylu, mam nadzieję, że znajdzie nowy dom. Powodzenia Wam wszystkim! Szkoda ,ze odchodzisz ja rowniez przezylam na dogo horror,dlugo by opowiadac gdybym odeszla zyskaloby na tym moje zdrowie ale straciliby zwierzaki i niestety tak jak Tyska,odejsc nie moge bo jest duzo podlych osob na dogo,ale sa tez wspaniale osoby pomagajace,i na nich licze i w nich mam nadzieje,a wlasciwie zwierzki,ktorym pomagam. Quote
DORA1020 Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Poszla stała za miesiąc listopad i grudzień - 120 zł. Dziekuje monikapf...:) w imieniu Daktylka,ktory tak dlugo czeka na dom. Quote
DORA1020 Posted November 10, 2015 Author Posted November 10, 2015 Daktylek potrzebuje ogloszen na rozne miasta Rzeszow,Krakow,Warszawa,Lublin i to wyroznione /no moze oprocz Lublina,no na Lublin nie musi byc wyroznione/ Ale niestey nie mam czasu sie tym zajac. Ale bede musiala....... Quote
Ingrid44 Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Moze jest jakis bazarek ogloszeniowy ? Zazwyczaj za 10 zl robia mase ogloszen. Na tyle napewno Daktylka stac. Quote
DORA1020 Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Bez sensu jest oglaszanie gdzie indziej niz na olx,no moze jeszcze na gumtree tam jest najwiecej wejsc za kazde wyroznione na miesiac place 8zl na 4 miasta trzeba by bylo juz nie pamietam,ale chyba Elisabeta zaplacila za jedno wyroznione na olx-ie trzeba wyroznic na olx na kilka miast na miesiac Quote
Tyśka) Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 TU TYSIA. Stare konto mi usunęli nagle po paru miesiącach od wysłanej prośby o usunięcie, zapomniałam się z Wami pożegnać. Odchodzę z dogo. ;)Jeśli potrzebujecie opisu czy coś to piszcie na maila: [email protected] bo mnie tu, na forum nie będzie już w ogóle. Podsyłajcie mi na maila też linki do wydarzeń na fejsbuku to będę tam zaglądać i kibicować. Quote
Elisabeta Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Czytałam na kilku wątkach... Bardzo mi żal, że u Daktylka nie będzie już Tysi. :( :( Quote
Elisabeta Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Cała nadzieja w Hoshi.......................................... ;) Quote
DORA1020 Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 Moze ktos oglosic Brysia na psigarnij na fb? Ja tam nie bardzo ogarniam fb ale slyszalam,ze psigarnij ma duzo wejsc mozna tam wstawic Daktylka i Brysia Quote
Lucyna Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Sprawdziłam, to jest Psigarnij Pupila ... nie wydaje mi się to atrakcyjne - mogę dokonać wpisu. Podaj Dora proszę link do wątku Brysia. Quote
Elisabeta Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Dora pewnie zaganiana... Lucynko, to jest link do wątku Brysia: http://www.dogomania.com/forum/topic/144768-brysnieduzy-psiakmieszka-w-meliniejuz-dwa-lata-czeka-na-domczy-zdarzy/ :) Quote
Ingrid44 Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Wielkie Dzieki Kochane ze trzymacie rękę na pulsie. :) Quote
Elisabeta Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Ingrid, też jesteś wierna Daktylkowi. :) :) Quote
Murka Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 monikapf podarowała Daktylkowi parę fajnych zabawek :) jedną już dałam Daktylkowi i została w trybie błyskawicznym pozbawiona piskania :) resztę zostawię na później, chciałabym fotki zrobić jak się nimi bawi, ale teraz taka pogoda, że strach z aparatem wychodzić na zewnątrz... od początku listopada czekam na parę dni bez deszczu, żeby podać psiakom Fiprex (bo jak psiaki zmokną to aplikacja bez sensu) i się doczekać nie mogę... Daktyl wrócił do dawnego trybu wychodzenia na spacery na smyczy, bo niedawno się podkopał i wrócił z łupem - kurą sąsiadki. Druga była zaduszona pod płotem... Dostał reprymendę, ale chyba niewiele do niego dotarło, bo nadal się przygląda ciekawie kurkom przez płot :) Mamy materiał kupiony już dawno do wymiany tej części płotu, gdzie się Daktyl podkopuje, tylko pracownicy przychodzą już 3-ci miesiąc i przyjść nie mogą... i coś się boję czy w tym roku się uda ten płot zmienić :( Rozliczenie: Stan konta na 21 październik wynosił -2 zł Wpłaty: +100 zł Elisabeta +48,60 zł za zegarek od monikapf +50 zł Lucyna +120 zł monikapf +250 zł jess Razem: +566,60 zł Koszty: -300 zł hotelowanie +566,60 zł - 300 zł = +266,60 zł Stan konta na 20 listopad wynosi +266,60 zł. Quote
Elisabeta Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Biedne kury... :( Murko, już kiedyś było na wątku zdjęcie zafascynowanego nimi przez płot Daktylosa... ;) Dzięki Jess konto Daktylka wygląda dobrze na tą chwilę. Jak zawsze dziękujemy. :) Monikapf, super pomysł z zabawkami dla łobuziaka. :) Quote
Murka Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Biedne kury... :( Murko, już kiedyś było na wątku zdjęcie zafascynowanego nimi przez płot Daktylosa... ;) Tylko do tej pory je tylko przeganiał (jak mu się zdarzyło do nich dostać), pierwszy raz je ukatrupił... Quote
Elisabeta Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 No to będzie na razie smycz.. Bo jak raz Daktyl to zrobił, to już okazji nie przepuści... :( Quote
Elisabeta Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Dziś rano poleciała do Daktylka moja deklaracja na grudzień i dodatkowo 100 zł już świątecznie. ;) Quote
asiuniab Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Daktyl niesamowity, taki pozytywny, i domy się o Niego nie bija, straszna szkoda Quote
Murka Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Daktylek i zabawki od monikapf :) Są niestety jednorazowe... Daktylek wziął sobie za cel każdą jedną rozdrobnić na malutkie elementy. Najwięcej problemu miał z piłeczką, bo ciężko mu było ją ugryźć, ale w końcu mu się udało. Ziemia zmarźnięta, więc dałam Daktylkowi trochę swobody, bo jak to na smyczy bawić się piłeczką :) Quote
Recommended Posts