Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Bardzo lubię takie zdjęcia - wyluzowana Kajusia (wrażliwiec nieziemski) łapka w bok (a co, jestem u siebie) , a i luzak Fionka całkowicie akceptująca Kaję robi wrażenie  :loveu: Kolejne serdeczne podziękowania ode mnie dla Państwa Fionkowskich  :Rose:

• 3 weeks later...
Posted

Rodzinka tych wspaniałych suniek przywiozła nam dzisiaj samochód darów! Kołdry, koce, ręczniki, miseczki, szeleczki i smycz, posłanko, podkłady, a do tego pół worka Eukanuby i 3 kg Hillsa!  

Dorotko, Marku! Podzielimy wszystko i przekażemy psiakom w potrzebie! Bardzo Wam dziękujemy!!!!!

Posted

Zapraszamy serdecznie na X - jubileuszowy mega bazar biżuterii srebrnej i złotej, jak również zjawiskowych bursztynów!

Mamy nadzieję, że dziesiąty, jubileuszowy bazarek biżuteryjny zaskoczy Was niespodziankami i różnorodnym wyborem. Można na nim znaleźć bardzo ekskluzywne i unikalne przedmioty. Można też pobuszować i wybierać te prostsze do noszenia na co dzień. Jednym słowem dla każdego coś się znajdzie .

Może znajdziecie tu coś dla swoich bliskich pod choinkę? Czas jest ku temu najlepszy . wszystkie zakupy beda ekspresowo wysyłane.Pozdrawiamy!

Ela i Ewa

http://www.dogomania...a-do-godz-2000/

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nie uwierzycie, bo ja sama jeszcze nie dowierzam, że taka przyjemnośc mnie spotkała niespodziewanie! :blink:

Otóż, okazuje się, że ja dobrze znam ten płot:

76040015812364359874.jpg

Wczoraj przypadkiem zobaczyłam dwoje ludzi z dwoma piesami (początkowo płci niewiadomej), właśnie w okolicy tego ogrodzenia. Psacerują sobie, no to psacerują, na zdrowie! Zupełnie nie skojarzyłam w pierwszym momencie... sądziłam, że psisk nie znam. Aż w pewnej chwili słyszę: "Kaja!". Idę dalej, ale coś mnie tknęło, więc ukradkiem zerkam na mordki i szukam w pamięci. No i wydaje mi sie, że już wiem, ale pewności nie miałam... W końcu nie wytrzymałam, zawróciłam i zapytałam. No i okazało się, że mam rację: to Państwo Fionkowscy z Fionką i Kajunią! :wub:

Jesteśmy sąsiadami z osiedla, a nigdy wcześniej się nie spotkaliśmy! :wacko:

Cieszę się ogromnie z tego wczorajszego zbiegu okoliczności. :)

Fionka to strasznie fajna przytulanka, a Kaja taka delikatna piękność - jest ładniejsza niż na wszystkich najładnieszych zdjęciach Isadory! :wub:

• 1 year later...