Ellig Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Kaja i Fionka na spacerze, zdjęcie p. Dorota. Quote
inka33 Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Kajuśka! :kiss_2: Czyżby Fionka odzyskiwała linię? :) Quote
Ewa Marta Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Jak dobrze zobaczyć te kochane sunie:-) Quote
Ellig Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Przyjaźń kwitnie w najlepsze :) Zdjecie dzisiaj przysłane przez p.Dorotę:) Quote
Usiata Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Bardzo lubię takie zdjęcia - wyluzowana Kajusia (wrażliwiec nieziemski) łapka w bok (a co, jestem u siebie) , a i luzak Fionka całkowicie akceptująca Kaję robi wrażenie :loveu: Kolejne serdeczne podziękowania ode mnie dla Państwa Fionkowskich :Rose: Quote
Ewa Marta Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Obie są cudowne i pełne miłości:-) Same podzieliły sobie ludzi tak, że Fionka to córeczka Mamusi, a Kaja - córeczka Tatusia:-) Quote
Ellig Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Zapraszam na bazarek dla naszych podopiecznych. http://www.dogomania.com/forum/topic/143925-b%C5%82yskawiczny-bazarek-dla-cia%C5%82a-i-duchado-22112014-r/ Quote
inka33 Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Ktoś tu się rozpycha...! :siara: Słodzizny! :loveu: Quote
Ewa Marta Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Rodzinka tych wspaniałych suniek przywiozła nam dzisiaj samochód darów! Kołdry, koce, ręczniki, miseczki, szeleczki i smycz, posłanko, podkłady, a do tego pół worka Eukanuby i 3 kg Hillsa! Dorotko, Marku! Podzielimy wszystko i przekażemy psiakom w potrzebie! Bardzo Wam dziękujemy!!!!! Quote
Ellig Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Zapraszamy serdecznie na X - jubileuszowy mega bazar biżuterii srebrnej i złotej, jak również zjawiskowych bursztynów! Mamy nadzieję, że dziesiąty, jubileuszowy bazarek biżuteryjny zaskoczy Was niespodziankami i różnorodnym wyborem. Można na nim znaleźć bardzo ekskluzywne i unikalne przedmioty. Można też pobuszować i wybierać te prostsze do noszenia na co dzień. Jednym słowem dla każdego coś się znajdzie . Może znajdziecie tu coś dla swoich bliskich pod choinkę? Czas jest ku temu najlepszy . wszystkie zakupy beda ekspresowo wysyłane.Pozdrawiamy! Ela i Ewa http://www.dogomania...a-do-godz-2000/ Quote
Ellig Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Piekne dziewczynki w swoim domku :) Zdjecia pan Marek Fionka Quote
Ellig Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Ale błyszczące dziewczynki! :) Obie sunie jedzą karme bez zboz, ja zartuję,ze Państwo Fionkowscy smarują je smalcem :) Quote
inka33 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Obie sunie jedzą karme bez zboz, ja zartuję,ze Państwo Fionkowscy smarują je smalcem :) To już prędzej jakimś wykwintnym olejkiem. ;) Quote
inka33 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Nie uwierzycie, bo ja sama jeszcze nie dowierzam, że taka przyjemnośc mnie spotkała niespodziewanie! :blink: Otóż, okazuje się, że ja dobrze znam ten płot: Wczoraj przypadkiem zobaczyłam dwoje ludzi z dwoma piesami (początkowo płci niewiadomej), właśnie w okolicy tego ogrodzenia. Psacerują sobie, no to psacerują, na zdrowie! Zupełnie nie skojarzyłam w pierwszym momencie... sądziłam, że psisk nie znam. Aż w pewnej chwili słyszę: "Kaja!". Idę dalej, ale coś mnie tknęło, więc ukradkiem zerkam na mordki i szukam w pamięci. No i wydaje mi sie, że już wiem, ale pewności nie miałam... W końcu nie wytrzymałam, zawróciłam i zapytałam. No i okazało się, że mam rację: to Państwo Fionkowscy z Fionką i Kajunią! :wub: Jesteśmy sąsiadami z osiedla, a nigdy wcześniej się nie spotkaliśmy! :wacko: Cieszę się ogromnie z tego wczorajszego zbiegu okoliczności. :) Fionka to strasznie fajna przytulanka, a Kaja taka delikatna piękność - jest ładniejsza niż na wszystkich najładnieszych zdjęciach Isadory! :wub: Quote
Ewa Marta Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 To prawda, Kaja jest dużo ładniejsza na żywo:-) Fajnie, że spotkałaś "nasze" sunie. My nacieszyć się nie możemy, że trafiły do takiego super domku! Quote
inka33 Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Widuję czasem Kaję - zawsze piękną i kwitnącą z Fioneczką uroczą. :) Cudnie panienki trafiły. :) Quote
Recommended Posts