malawaszka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ehhhh mamusia pewnie miała być sznaucerką, a maluchy też jako sznaucerki i nie poszły :angryy: jak będzie więcej fotek to wstawię na stronę Quote
madzia828 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 ehh cholerne wakacje, beznadziejni luidzie:angryy: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 czy to zgłosił się właściciel tego wyżła z interwencji z Ustronia? A wiesz może skąd ten wyżeł w ogóle był? Quote
Dea Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 szczeniaczki poszły już do adopcji, została mama... Wyżeł z Ustronia poszedł do adopcji, był inny, nowy i tego odebrał właściciel. Tengusia zaraz odpiszę. Quote
Dea Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 są jeszcze w sumie dwa[B] szczeniaki:[/B] jeden czarny od brązowej średniej suczki, i jeden brązowy od mniejszej brązowej. I nowa suczka [B]husky [/B]dzisiaj mi się rzuciła w oczy... Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Może zgłoś Basi tą nową husky i prześlij jak będzie możliwe zdjęcia? Quote
Dea Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 husky odebrał właściciel. Jest nowy wyżeł, ale na razie mam nadzieję, że znajdzie się właściciel... To starszy ładny pies. Ma dziwny numer tatuażu w uchu: "69" z takim się nie spotkałam nigdy. Quote
Pandisia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Dea']husky odebrał właściciel. Jest nowy wyżeł, ale na razie mam nadzieję, że znajdzie się właściciel... To starszy ładny pies. Ma dziwny numer tatuażu w uchu: "69" z takim się nie spotkałam nigdy.[/quote] Może w oddziale Związku Kynologicznego pomogą? Quote
Panca Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 no ja nie moge z tymi wyzlami....mam nadzieje ze go odbierze wlasciciel - dajcie znac prosze Quote
natalia_aa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Dea']husky odebrał właściciel. Jest nowy wyżeł, ale na razie mam nadzieję, że znajdzie się właściciel... To starszy ładny pies. Ma dziwny numer tatuażu w uchu: "69" z takim się nie spotkałam nigdy.[/quote] A może to schroniskowy tatuaż? Są schroniska, które robia tatuaże ze swoim oznaczeniem. Quote
Dea Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Nie wiem, na pewno nie z naszego schronu...może z Czech? Strona schronu zaktualizowana, osiwieję, jeśli w takim tempie będą przybywać nowe psy, to jakieś szaleństwo:placz: Wyżeł też jest... Toga poszła do adopcji:p Quote
Herspri Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Kurcze, kocięta w schronisku :shake: Jeśli ktoś ich szybko nie zabierze nie dadzą sobie rady... A Paco napewno w schronisku jest ? Wczoraj widziałam dziewczynę z identycznym psem :razz: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Wakacje i ludziom już zwierzaki doskwierają. Pobawili się i wynocha! Niech ich .... trafi. Quote
Panca Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 znam Pania co chetnie kotka malego kastrowanego przygarnie:razz: poprosze tez fotki wyzla Quote
Dea Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Kociaki jeszcze za małe na kastrację:shake: Paco jest na pewno, w każdym razie w poniedziałek jeszcze był... Wyżeł nadal w schronie, Panca na maila ci fotki?:p Psów doszło tyle, że płakać się chce, ludzie porzucają, psy uciekają też w czasie burzy, i nikt ich nie szuka, smutne:-( Zaktualizowałam wątek onków. Poza tym Kajtek z Ramzesem (amstaffy) się pogryzły (Ramzes się urwał z łańcucha). Kajtek ma całe ucho zaropiałe, ranę za uchem, Ramzesowi nic nie jest, on mi wygląda na szkolonego do walk. W czasie burzy piorun trafił znowu w drzewo w schronie - dwa psy uciekły, na szczęście żaden nie zmarł na serce. Quote
Panca Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 niewesole historie piszesz Deo:-(mozesz wyslac fotki na maila ale rownie dobrze na forum a ja sobie je skopiuje jak Ci wygodniej:p Quote
Herspri Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Fatalnie :shake: Poogłaszam trochę psiaków w wolnym czasie Quote
natalia_aa Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Z amstaffów w schronisku nadal szukają domu: Kajtek i Ramzes? Cyz Asti też nadal w schronie? Quote
Dea Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 z astów są trzy: Ramzes, Kajtek, Asti Wyżla wyślę do Ciebie Panca, najwyraźniej właściciel już go nie szuka. Proszę, pomóżcie także na tym wątku... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116932[/URL] niedługo dojdzie tam jeszcze parę psów do oddania przez nieodpowiedzialnych właścicieli:-( Quote
Sabina02 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Dea, moze dodaj Krawatke z fotka i opisem do tego watka: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117183[/URL] Im wiekszy rozglos tym lepiej... [IMG]http://img233.imageshack.us/img233/2379/tndscf7727gn5.jpg[/IMG] PS. A czy te psiaki z pierwszej strony maja jakies ogloszenia? Quote
Angie :) Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Sabina02']Dea, moze dodaj Krawatke z fotka i opisem do tego watka: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117183[/URL] Im wiekszy rozglos tym lepiej... [IMG]http://img233.imageshack.us/img233/2379/tndscf7727gn5.jpg[/IMG] PS. A czy te psiaki z pierwszej strony maja jakies ogloszenia?[/quote] sliczna mala z biedna lapka... Quote
Recommended Posts