Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Osoba z Raciborza której namiary do Was posłałam już się nie odezwała w sprawie Colaczka ....nie wiem czy odstraszył ją wiek pieska czy to że to że zawsze mówimy że pies to kastrat :p..........lepiej że zrezygnowała teraz aniżeli już jak pies szykowałby się do domku :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Osoba z Raciborza której namiary do Was posłałam już się nie odezwała w sprawie Colaczka ....nie wiem czy odstraszył ją wiek pieska czy to że to że zawsze mówimy że pies to kastrat :p..........lepiej że zrezygnowała teraz aniżeli już jak pies szykowałby się do domku :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]No pewnie, masz rację. jak komus zależy w dobrej wierze to dba o kontakt i interesuje się pieskiem.

Posted

No cóż, widocznie to nie był "ten" dom. A u wetki 4 nowe szczeniaki, ale mają dopiero ze dwa trzy tygodnie, więc jeszcze nie do adopcji. Na razie opiekuje się nimi ich mama.

Posted

Zastanawiam się czy Bolek jest gdzieś ogłaszany, nie wiem czy jest jakieś forum miłośników "Welsh Corgi Cardigan" albo mu założyć wątek w grupie I.
Co myślicie o tym?

Posted

Pandisia jeśli tam są też wątki psów do adopcji to jak najbardziej, Bolek siedzi już w schronie ładnych parę lat.
Lobo, taki labradorowaty pies poszedł dzisiaj do adopcji do sympatycznego rodzeństwa, cieszę się, bo już dłuuuugo siedział biedak. Byłam z nimi w schronie, żeby się mogli z nim przejść i zobaczyć, czy jest łagodny. Za to dwa psy które z nim siedziały Snupi i Karmel po zabraniu Lobo strasznie posmutniały, biedaki, pewnie miały nadzieję, jak pracownik wszedł ze smyczą, że to po nie... One już też swoje siedzą, zwłaszcza Snupi, parę lat, taki sympatyczny siwiejący jamniczek.
Pig w poniedziałek jak nie będzie padało jadę na dłużej:cool3:

Posted

[quote name='Elżbietka_Cieszyn']Zobaczcie te biedactwa [U][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111470"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111470[/U][/URL][/quote]
niektórych ludzi trzeba by tak samo - do gnoju wrzucić i zagłodzić:angryy:

Posted

nie było mnie kilka dni, ale już jestem i działamy znowu:p W piątek będę w schronie, zobaczę jak colaczek. Szukamy transportu - pilnie! Dla biednego Drokiego, może być platny, Cieszyn - Warszawa. DOM STAŁY CZEKA!:multi: Sara z tymczasu jedzie dzisiaj do Wałbrzycha do domu stałego, a tymczas weźmie na tymczas Czorika:p