Dea Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 jestem:p Obie małe wypadkowe dzisiaj poszły do adopcji, prosto od wetki:multi: Mam nadzieję, że dobre domy:roll: Quote
Panca Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 ja tez mam taka nadzieje ale skor wetka dala to chyba nie jakims oszolomom?:roll: Quote
Herspri Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Skoro ludzie wzięli po wypadku to miejmy nadzieję że to dobre domy będą Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Super, hurra. Domki sie znalazły. Strasznie szybko. Oby szybko wróciły do zdrowia i te domki bardzo kochające. Quote
Alicja Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Osoba z Raciborza której namiary do Was posłałam już się nie odezwała w sprawie Colaczka ....nie wiem czy odstraszył ją wiek pieska czy to że to że zawsze mówimy że pies to kastrat :p..........lepiej że zrezygnowała teraz aniżeli już jak pies szykowałby się do domku :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Osoba z Raciborza której namiary do Was posłałam już się nie odezwała w sprawie Colaczka ....nie wiem czy odstraszył ją wiek pieska czy to że to że zawsze mówimy że pies to kastrat :p..........lepiej że zrezygnowała teraz aniżeli już jak pies szykowałby się do domku :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]No pewnie, masz rację. jak komus zależy w dobrej wierze to dba o kontakt i interesuje się pieskiem. Quote
Dea Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 No cóż, widocznie to nie był "ten" dom. A u wetki 4 nowe szczeniaki, ale mają dopiero ze dwa trzy tygodnie, więc jeszcze nie do adopcji. Na razie opiekuje się nimi ich mama. Quote
natalia_aa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Wasze 2 amstaffy, tj Kajtek i Asti umieszczone zostały także w filmiku zrobionym przez Tengusie, za co serdecznie dziekuje: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=-p26GbsgCbU[/URL] Quote
Dea Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 bardzo dziękujemy Tengusi za filmik:loveu: i Tobie natalia_aa za umieszczenie ich na astach:loveu: Quote
Pandisia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Zastanawiam się czy Bolek jest gdzieś ogłaszany, nie wiem czy jest jakieś forum miłośników "Welsh Corgi Cardigan" albo mu założyć wątek w grupie I. Co myślicie o tym? Quote
Dea Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Pandisia jeśli tam są też wątki psów do adopcji to jak najbardziej, Bolek siedzi już w schronie ładnych parę lat. Lobo, taki labradorowaty pies poszedł dzisiaj do adopcji do sympatycznego rodzeństwa, cieszę się, bo już dłuuuugo siedział biedak. Byłam z nimi w schronie, żeby się mogli z nim przejść i zobaczyć, czy jest łagodny. Za to dwa psy które z nim siedziały Snupi i Karmel po zabraniu Lobo strasznie posmutniały, biedaki, pewnie miały nadzieję, jak pracownik wszedł ze smyczą, że to po nie... One już też swoje siedzą, zwłaszcza Snupi, parę lat, taki sympatyczny siwiejący jamniczek. Pig w poniedziałek jak nie będzie padało jadę na dłużej:cool3: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Zobaczcie te biedactwa [U][url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111470[/url][/U] Quote
Dea Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Elżbietka_Cieszyn']Zobaczcie te biedactwa [U][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111470"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111470[/U][/URL][/quote] niektórych ludzi trzeba by tak samo - do gnoju wrzucić i zagłodzić:angryy: Quote
Pandisia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Co tu taka cisza zapadła? Psiaki szukamy dobrych domów :loveu: Quote
Ss Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Czy oba collaczki jeszcze znajduja sie w schronisku? Quote
Dea Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 nie było mnie kilka dni, ale już jestem i działamy znowu:p W piątek będę w schronie, zobaczę jak colaczek. Szukamy transportu - pilnie! Dla biednego Drokiego, może być platny, Cieszyn - Warszawa. DOM STAŁY CZEKA!:multi: Sara z tymczasu jedzie dzisiaj do Wałbrzycha do domu stałego, a tymczas weźmie na tymczas Czorika:p Quote
Witokret Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 No no... jaki tu ruch się zrobił :lol: Cały czas trzymamy kciuki za cieszyńskie psiury !!! Quote
Dea Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Dla Drokiego jest transport na niedzielę:multi: Quote
Dea Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 colaczek dalej w schronie. Droki wyciągnięty, Czorik też. Dużo zmian nie ma. Norton za TM:-( Quote
Recommended Posts