wandul 66 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 zaba14 napisał(a):Urodzinki masz? wpadaj zaśpeiwmay sto lat :) dla mnie też fajna okazja pozegnam się z wami chociaz ;)no własnie:-o :-o :-o Quote
wandul 66 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 zaba14 napisał(a):bo wyjeżdżam :lol:chyba nie za granicę !!! Quote
eria Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ja próbuję wyciągnąć też koleżankę (forumowa Viekna;) ) ale jeszcze nie wie czy będzie mogła w sobotę;) Quote
wandul 66 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 eria napisał(a):ja próbuję wyciągnąć też koleżankę (forumowa Viekna;) ) ale jeszcze nie wie czy będzie mogła w sobotę;)PW poszło! Quote
Rybc!a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Zazdroszczę wam tego, że się poznacie, dogomaniaczki. Impreza zapowiada się super, ale ja mam zdecydowanie za daleko, pozatym 15 lipca wyjeżdżam na wakacje. Kurczę no, szkoda, że tu nic w warmińsko-mazurskim się nigdy nic nie dzieje! Quote
wandul 66 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Rybc!a napisał(a):Zazdroszczę wam tego, że się poznacie, dogomaniaczki. Impreza zapowiada się super, ale ja mam zdecydowanie za daleko, pozatym 15 lipca wyjeżdżam na wakacje. Kurczę no, szkoda, że tu nic w warmińsko-mazurskim się nigdy nic nie dzieje!POZOSTAJE POSZUKAC KOGOS Z DOMKIEM , KUPIC KIEŁBASE I GRILLA !!! Quote
Patikujek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Żaba i ty przeciwko Polsce:shake: Wandul a może żeby ci się za tą wyżerkę odwdzięczyć to każdy kto przykjedzie puszkę dla kociaka przyniesie co?? Przynajmniej wyżywione kociaki byś miałą przez jakiś czas:) Wandul I jeszcze raz pytam dla pewności: Nie masz nic przeciwko że psiaka wezmę??? Quote
zaba14 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Pati ja przeciwko? Nie! jadę bo mój miły tam jest ;) a i świata trochę zwiedzę :P a z tą puszką dobry pomysł! tyle osób przyjedzie i tyle puszek by było, fajny pomysł! a nikt z nas tego nie odczuje ;) Quote
Patikujek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 To było do wandul pytanie (tak mi sie źle to napisało ale już poprawiłam) A co do puszek to ja zamierzam jakąs wziąć. Wandul ma teraz tyle kociaków do wykramienia a jeszcze organizuje grilla, a te kilka złoty nikogo nie zbawi:) Quote
wandul 66 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 dzieki , kazda ilośc papu dla stada dzikich kotowatych mile widziana - co do piesków , po moim placu biegaja dwa moje , jeden jest dośc potęznych rozmiarów , nie wiem , jak sie zachowa , Moze lep[iej tym razem zróbmy zlot tylko dla nasz , bez biegania za szczekajacymi czworonogami!!! Ale jezeki chcecie , nie ma problemu - pozamykamy towarzytwo w piwnicy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
halbina Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Formica przyniesie zamiast puszek żywy pokarm... ma tych kociaków więcej od Wandy w tej chwili... tak w promocji... :evil_lol: Quote
Formica Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ja chyba rzeczywiście z kiciastymi bede musia iśc:) bo ktos im papu musi dać :) Quote
wandul 66 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 przywiez formica wszystkie , puscimy je u góry w pokoju i poczekamy , kiedy sie deski zawalą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nazbiera sie tego kilkadziesiat a wprzeliczeniu na łapoki , kilkaset:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Mysia_ Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 chyba by się chałupa wandul zawaliła :evil_lol: Quote
eria Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 od samych kotów to może się nie zawali.Ale może zabiorę psy ,wpuszczę w to ciciate towarzystwo,to zrobią z tymi kotami taki porzadek,że chałpua zniknie z powierzchi ziemi :diabloti: Quote
wandul 66 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 eria napisał(a):od samych kotów to może się nie zawali.Ale może zabiorę psy ,wpuszczę w to ciciate towarzystwo,to zrobią z tymi kotami taki porzadek,że chałpua zniknie z powierzchi ziemi :diabloti:nie martw sie , psów u mnie tez nie brakuje , co prawda dwa , ale jeden za pare robi!!! Quote
zaba14 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 a ja mam pytanie czy ktoś będzie wracał do domu przez ZABRZE ZABORZE? bo będę miała lekkie problemy z busami a nie uśmiecha mi się iść przez cmentarz bo jest tam dość niebezpiecznie .. Quote
Patikujek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ok ja Baksa nie biorę skoro mógłby być pozywieniem a i nie będę twoich psiaorów męczyła posiedzi sobiew trochę sam, nie zaszkodzi mu:) A co do dojazdu to jedziemy busem moi rodzice sobie na wakacje pojechali i nici z samochodu:shake: Quote
eria Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 ja biore kumpelę dojedziemy razem do belki i tam się spotkamy,tylko mówcie dziewczyny o której!!!!!!!! Quote
Patikujek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 ja proponuje abyscie wsiadły w ten 83 o godz. 15:23 ja wsiądę w niego na Mikulach z Mysia:) Co wy na to?? Quote
zaba14 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Z tego co wiem Mysza chce jechać ciut później i ja też jestem za tym, w sobotę jadę na zakupy przed wyjazdem i wrócę ok. 14 do domu więc będę miała jakieś 30 minut na zebranie się z domu ;) bo to sobota a mieszkam na zadupiu :lol: może 16:28 z belki ? No i dziewczyny na którą planujecie wrócić? Bo ja ostatni autobus mam o 23:20 i jeśli nikt samochodem nie będzie przejeżdzał przez Zaborze to się nie wybieram bo przez cmentarz sama wracać nie będę bo bylo dość sporo rozbojów :roll: Quote
Recommended Posts