wandul 66 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Agata_B napisał(a):Od ilu lat można przyjeżdżać? :eviltong:B.O .:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mirka-ela Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ja tez sie szykuje z TZtem, bo '' po drodze'' odstawiamy Córke do Babci do Nowego Sacza. Koty w worku i bez worka chetnie przywioze, bo Twoich pewnie zabraknie do rozdawania :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 mirka-ela napisał(a):Ja tez sie szykuje z TZtem, bo '' po drodze'' odstawiamy Córke do Babci do Nowego Sacza. Koty w worku i bez worka chetnie przywioze, bo Twoich pewnie zabraknie do rozdawania :evil_lol:napewno nie zabraknie !!!!! Quote
Witokret Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Szkoda, ze akurat wyjezdzamy :( Chetnie poznalybysmy dogomaniaczke ze Slaska... Quote
Ambra Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 to bedą tam mezczyzni??:-o ja myslalam ze to babski comber:evil_lol: Quote
eria Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 skoro sabat dogoczarownic, to mężczyźni pewnie...wiedźmini :diabloti: Quote
Guest Agata_B Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 wandul 66 napisał(a):B.O .:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O fajnie :evil_lol: Quote
jotka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 eria napisał(a):skoro sabat dogoczarownic, to mężczyźni pewnie...wiedźmini :diabloti: Jeden w jednego niewątpliwie:lol: Quote
kapik Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 hmmm..jako nowa kotomaniaczka... postaram się wpaść... jak tylko nie przymknął mnie w szpitalku to będę na bank... a kota w worku... hmmm... może jakąś malutką kicię?? podobno we dwie lepiej się chowają... hehe... pozdrawiamy Ja (Ola) KApik (synuś) i całkiem nówka bez przebiegu kicia :):razz: Quote
wandul 66 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 kapik napisał(a):hmmm..jako nowa kotomaniaczka... postaram się wpaść... jak tylko nie przymknął mnie w szpitalku to będę na bank... a kota w worku... hmmm... może jakąś malutką kicię?? podobno we dwie lepiej się chowają... hehe... pozdrawiamy Ja (Ola) KApik (synuś) i całkiem nówka bez przebiegu kicia :):razz:ZAPRASZAM !!!! Co do opieki medycznej sie martw - jakby co , zapewniam pełen serwis , łacznie z odebraniem porodu - ale tylko na tarasie ;) ;) ;) Przyjedz razem z Grazynką!!!!! a co do towarzystwa dla kici , cos Ci zawsze znajde!!!:lol: Quote
kasiafo Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ada-jeje napisał(a):Wandziu i ja sie do zyczen przylaczam, wszystkiego najlepszego rowniez odemnie, jesli nic nie stanie na przeszkodzie to na zlot przyjade. Z wpisowym zaden problem a z tym kotem w worku pogadamy jak dojade.A jesli beda chetni dogomaniacy (wariaci) z mojej okolicy chetnie zabiore ze soba. A zachaczysz o Oświęcim???????? Quote
kapik Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 wandul 66 napisał(a):ZAPRASZAM !!!! Co do opieki medycznej sie martw - jakby co , zapewniam pełen serwis , łacznie z odebraniem porodu - ale tylko na tarasie ;) ;) ;) Przyjedz razem z Grazynką!!!!! a co do towarzystwa dla kici , cos Ci zawsze znajde!!!:lol: no dobra dobra... raczej do porodu się nie szykuję :) wręcz przeciwnie :) co do Grażynki dogadam się i przywiozę ze sobą jeszcze jedną miłą osóbkę której możecie wcisnąć worek z kotem :) Quote
kapik Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [a tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6282898&posted=1#post6282898 zdjątko mojej kici i mojego siostrzeńca... Quote
sabewa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 A od której "mniej więcej" zaczyna się ta imprezka? Quote
wandul 66 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 sądze , że gdzies od 16 00 , ale Ci co będa mieli daleko , moga juz od rana , albo dzien wczesniej! Quote
Ada-jeje Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 kasiafo do Osiwcimia mi nie po drodze bo to w odwrotnym kierunku, chyba ze ty sie do Chrzanowa dostaniesz to dalej mozna ze mna. Quote
sabewa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 A wybiera się ktoś może z Raciborza bądź okolic. Albo może z Rybnika lub z Kędzierzyna Koźla?? Quote
zaba14 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Wandul ale Ci się temacik rozkręcił :cool3: Myślę, że wpadnę bo dawno się nie widziałyśmy a i chętnie poznam dogomaniaków których na oczy nie widziałam :lol: Mysia napisz mi czym chcesz jechać z Zabrza? :cool3: masz jakiś transport czy 83? jeśli tak to Wandul na którym przystanku u Ciebie trzeba wysiąść, tzn. jak on się nazywa? :) PS. Eria jak będę jechać busem to możemy spotkać się na belce :) a Mysia pewnie wsiądzie w Mikulach. Quote
kapik Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ... ktoś coś wspominał o Oświecimiu?? ja jadę z Tych... to może kogoś wziąć... jeszcze dwa miejsca są...a dobra wiadomość jest taka: wczoraj rozmawiałam z kolegą któy koćzy budować ogromniasty dom... i powiedział... że jak tylko skończy (planowane jesien tego roku) to bierze do siebie mnóóóóóóóóóóóóóóstwo zwierzaczków... wiec będzie kolejny dobry domek :) a gość ma ogromne serducho!!! :) Quote
Patikujek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 wandul widze że mini zlocik się odbywa i myslę że na niego wpadnę ale za prezencik podziękuję(bo jak mój tata by mnie z tym kotem w worku zobaczył to na stałe bym u ciebie zamieszkała):evil_lol: P.S Czy Wandul masz coś przeciw żebym mojego czterołapnego potfora zabrała9bo ja prawie nigdzie bez niego się nie ruszam) on jest przyzwyczajony do kotów9obcych się trochę boi) ale nie jest agresywny??? A co do dojazdu to jedziemy 83 żaba:D Postraszymy już ludzi w autobusie. A z tego co mi kiedyś wandul na pv tłumaczyła to od przystanku daleko do niej nie mamy(tylko nie pamiętam który to przystanek był):evil_lol: Quote
syla00 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 sabewa napisał(a):A wybiera się ktoś może z Raciborza bądź okolic. Albo może z Rybnika lub z Kędzierzyna Koźla?? jak mi się plany nie zmienią to ja jade z Wodzisławia Śląskiego, także nie ma problemu abym kogoś ze sobą zabrała. Quote
sabewa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 syla00 napisał(a):jak mi się plany nie zmienią to ja jade z Wodzisławia Śląskiego, także nie ma problemu abym kogoś ze sobą zabrała. Niestety nie mam jak w sobotę się dostać do Wodzisławia, dlatego pytałam o Rybnik lub K.Koźle. Tam mogę dojechać pociągiem a do Ciebie akurat w sobotę nic nie kursuje. Ale dzięki. Quote
eria Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 zaba14 napisał(a): PS. Eria jak będę jechać busem to możemy spotkać się na belce :) a Mysia pewnie wsiądzie w Mikulach. JADE Z WAMI :multi: :multi: :multi: Quote
Mysia_ Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Tak, ja wsiadam w Mikulach :cool3: Co do szczegółów naszej wyprawy jeszcze się zgadamy :diabloti: Quote
Recommended Posts