Jump to content
Dogomania

ZLOT juz był - kolejny 26 .04.2008 godz. 15 - 16 00

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez sie szykuje z TZtem, bo '' po drodze'' odstawiamy Córke do Babci do Nowego Sacza.
Koty w worku i bez worka chetnie przywioze, bo Twoich pewnie zabraknie do rozdawania :evil_lol:

Posted

mirka-ela napisał(a):
Ja tez sie szykuje z TZtem, bo '' po drodze'' odstawiamy Córke do Babci do Nowego Sacza.
Koty w worku i bez worka chetnie przywioze, bo Twoich pewnie zabraknie do rozdawania :evil_lol:
napewno nie zabraknie !!!!!

Guest Agata_B
Posted

wandul 66 napisał(a):
B.O .:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

O fajnie :evil_lol:

Posted

hmmm..jako nowa kotomaniaczka... postaram się wpaść... jak tylko nie przymknął mnie w szpitalku to będę na bank... a kota w worku... hmmm... może jakąś malutką kicię?? podobno we dwie lepiej się chowają... hehe...
pozdrawiamy
Ja (Ola) KApik (synuś) i całkiem nówka bez przebiegu kicia :):razz:

Posted

kapik napisał(a):
hmmm..jako nowa kotomaniaczka... postaram się wpaść... jak tylko nie przymknął mnie w szpitalku to będę na bank... a kota w worku... hmmm... może jakąś malutką kicię?? podobno we dwie lepiej się chowają... hehe...
pozdrawiamy
Ja (Ola) KApik (synuś) i całkiem nówka bez przebiegu kicia :):razz:
ZAPRASZAM !!!! Co do opieki medycznej sie martw - jakby co , zapewniam pełen serwis , łacznie z odebraniem porodu - ale tylko na tarasie ;) ;) ;) Przyjedz razem z Grazynką!!!!! a co do towarzystwa dla kici , cos Ci zawsze znajde!!!:lol:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Wandziu i ja sie do zyczen przylaczam, wszystkiego najlepszego rowniez odemnie, jesli nic nie stanie na przeszkodzie to na zlot przyjade. Z wpisowym zaden problem a z tym kotem w worku pogadamy jak dojade.A jesli beda chetni dogomaniacy (wariaci) z mojej okolicy chetnie zabiore ze soba.

A zachaczysz o Oświęcim????????

Posted

wandul 66 napisał(a):
ZAPRASZAM !!!! Co do opieki medycznej sie martw - jakby co , zapewniam pełen serwis , łacznie z odebraniem porodu - ale tylko na tarasie ;) ;) ;) Przyjedz razem z Grazynką!!!!! a co do towarzystwa dla kici , cos Ci zawsze znajde!!!:lol:

no dobra dobra... raczej do porodu się nie szykuję :) wręcz przeciwnie :) co do Grażynki dogadam się i przywiozę ze sobą jeszcze jedną miłą osóbkę której możecie wcisnąć worek z kotem :)

Posted

Wandul ale Ci się temacik rozkręcił :cool3:
Myślę, że wpadnę bo dawno się nie widziałyśmy a i chętnie poznam dogomaniaków których na oczy nie widziałam :lol:

Mysia napisz mi czym chcesz jechać z Zabrza? :cool3: masz jakiś transport czy 83? jeśli tak to Wandul na którym przystanku u Ciebie trzeba wysiąść, tzn. jak on się nazywa? :)

PS. Eria jak będę jechać busem to możemy spotkać się na belce :) a Mysia pewnie wsiądzie w Mikulach.

Posted

... ktoś coś wspominał o Oświecimiu?? ja jadę z Tych... to może kogoś wziąć... jeszcze dwa miejsca są...a dobra wiadomość jest taka:
wczoraj rozmawiałam z kolegą któy koćzy budować ogromniasty dom... i powiedział... że jak tylko skończy (planowane jesien tego roku) to bierze do siebie mnóóóóóóóóóóóóóóstwo zwierzaczków... wiec będzie kolejny dobry domek :) a gość ma ogromne serducho!!! :)

Posted

wandul widze że mini zlocik się odbywa
i myslę że na niego wpadnę ale za prezencik podziękuję(bo jak mój tata by mnie z tym kotem w worku zobaczył to na stałe bym u ciebie zamieszkała):evil_lol:

P.S
Czy Wandul masz coś przeciw żebym mojego czterołapnego potfora zabrała9bo ja prawie nigdzie bez niego się nie ruszam) on jest przyzwyczajony do kotów9obcych się trochę boi) ale nie jest agresywny???

A co do dojazdu to jedziemy 83 żaba:D
Postraszymy już ludzi w autobusie. A z tego co mi kiedyś wandul na pv tłumaczyła to od przystanku daleko do niej nie mamy(tylko nie pamiętam który to przystanek był):evil_lol:

Posted

sabewa napisał(a):
A wybiera się ktoś może z Raciborza bądź okolic. Albo może z Rybnika lub z Kędzierzyna Koźla??

jak mi się plany nie zmienią to ja jade z Wodzisławia Śląskiego, także nie ma problemu abym kogoś ze sobą zabrała.

Posted

syla00 napisał(a):
jak mi się plany nie zmienią to ja jade z Wodzisławia Śląskiego, także nie ma problemu abym kogoś ze sobą zabrała.

Niestety nie mam jak w sobotę się dostać do Wodzisławia, dlatego pytałam o Rybnik lub K.Koźle. Tam mogę dojechać pociągiem a do Ciebie akurat w sobotę nic nie kursuje. Ale dzięki.

Posted

zaba14 napisał(a):

PS. Eria jak będę jechać busem to możemy spotkać się na belce :) a Mysia pewnie wsiądzie w Mikulach.

JADE Z WAMI :multi: :multi: :multi: