Jump to content
Dogomania

ZLOT juz był - kolejny 26 .04.2008 godz. 15 - 16 00

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie no fajnie było a ty Grażynko proszę przed wstawieniam fotki do mnie9trzeba przebrać je dokładnie:P)

żaba14 ja tam nawet nie tylko piwko piłam(normalnie rozpijam się przez dogomanie):evil_lol:
A widziałaś jak się Mysia na koszulce podpisała:PP(nie mogę teraz zdjęcia znaleźć ale chodzi o tą niebieską)

A zdjęcia fajne czekamy na nastepne:)

a ludzi mających ochotę na dłuższy zlocik zapraszam tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43171

Posted

[quote name='zaba14']
http://www.kolliberek.republika.pl/zlot2/P1010068.jpg
nie no... Lucy jak zawsze z telefonem :evil_lol::evil_lol:

i Ania też..
http://www.kolliberek.republika.pl/zlot2/P1010053.jpg
:)

że co Ania też? z telefonem jest Muro a ja w chuscie, no i na kazdej fotce cos wcinam...:mad:

to chyba dlatego ze spozywac nie moglam:-(

Wandull tak nas kochana kobieto pokierowalas ze jechalysmy do katowic przez Wszów i Tarnowskie Gory kierujac sie na Gliwice:evil_lol: i zajeło nam to 1.5 godz!!:crazyeye:

kotka zakupkała mi tylnie siedzenie, Muro wypaliła dziure fajką:mad: a Lucy grzecznie pilotowała!

było bardzo fajnie! ja sie juz teraz pisze na nastepne spotkanko! Wandull dziekujemy za zaproszenie i gratuluje super organizacji! jestem w szoku ze tak licznie przybylismy!
a kicki przepiekne wszystkie! oby szybko domki znalazly!

wiesci od kici która wzieła Muro:
zwie się Andzia, spala rzecz jasna z nimi, ich roczna kotka sie obrazila jak zobaczyla nowa wspołlokatorke i poszła w tany, Andzia dzis pobawila sie pilecką, i ogolnie to sobie drzemie glownie, mąż Muro nawet nie psioczył ze Kasia z kicią wrociła - jak to okreslila wkoncu mnie kocha:evil_lol: ciekawe gdzie sa granice milosci:evil_lol:

pozdrawiam wszystkich tak licznie zgromadzonych!

Posted

kot strózujący:evil_lol:
Ale tak na prawdę to koty u Wandzi są tam najgroźniejszymi zwierzetami(bo psy to kochane) zaraz po córce Wandy(która mnie o zqawał serca doprowadziła)

Posted

Ja tez się pisze na następną tylko o mniej atrakcji proszę :mad: bo Mnie i Marchewe na koniec imprezy zamknięto w pokoju z kotami i nikomu się nie spieszyło, aby nas uwolnić:angryy: A mnie akurat ogromna "potrzeba" dopadła.

Posted

wandul 66 napisał(a):
AMBRA , ja Cię nie prowdziłam , tylko jotka , a Ona za kazdym razem , jak do mnie jedzie , to błądzi :P:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jak Jotka?
Ty nam powiedzialas zeby nie zawracac bo wyjedziemy na ta sama droge hehe i wyjechalysmy - w las! :evil_lol: nie ma sprawy, smisznie było! troszkę smierdziało whiskas'em ale cio tam:eviltong:

Posted

syla00 napisał(a):
Ja tez się pisze na następną tylko o mniej atrakcji proszę :mad: bo Mnie i Marchewe na koniec imprezy zamknięto w pokoju z kotami i nikomu się nie spieszyło, aby nas uwolnić:angryy: A mnie akurat ogromna "potrzeba" dopadła.
nikt Was nie zamykał - klamka sama odpadła :eviltong: :eviltong: :eviltong: trzeba było drzwiami nie trzaskać:eviltong: a co do potrzeby - to była kuweta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: syla00 z marchewa dzwoniły na moja komórke , ale nikt nie słyszał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: siedziały , tupały , wołały i tez nikt nie słyszał- juz szukały miejsca do spania;) ;) ;)

Posted

Macie niuczkję że drzw2iami się nie trzaska
A tak poza tym to tzreba było do okna wyjść i krzyczeć może by was kto usłyszał:)
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Macie niuczkję że drzw2iami się nie trzaska
A tak poza tym to tzreba było do okna wyjść i krzyczeć może by was kto usłyszał:)
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
to nie my drzwiami trzasnęłyśmy:eviltong: a okno z drugiej strony domu było i nikt by nas nie usłyszał:eviltong:

A to impreza konkurencyjna, która w domu się odbywała

Posted

Ambra napisał(a):

wiesci od kici która wzieła Muro:
zwie się Andzia, spala rzecz jasna z nimi, ich roczna kotka sie obrazila jak zobaczyla nowa wspołlokatorke i poszła w tany, Andzia dzis pobawila sie pilecką, i ogolnie to sobie drzemie glownie, mąż Muro nawet nie psioczył ze Kasia z kicią wrociła - jak to okreslila wkoncu mnie kocha:evil_lol: ciekawe gdzie sa granice milosci:evil_lol:

pozdrawiam wszystkich tak licznie zgromadzonych!

No to dobrze, że z koteczką w porządku:lol: Niech rośnie zdrowa. Pozdrawiam!

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Nie no fajnie było a ty Grażynko proszę przed wstawieniam fotki do mnie9trzeba przebrać je dokładnie:P)

HEJ!

:evil_lol:
CO TO!
:cool3:
CENZURA??
:mad:

I TAK WKLEJĘ TWOJE FOTKI!:multi:
NIECH WSZYSCY POZNAJĄ DZIĘKI KOMU DOGO MAJĄ!:multi:

A TO JA!
FAJNIE MNIE WIDAĆ, bardzo lubię takie fotki! :lol:
grazyna9915