Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zahra as-Sahra']Informacji o tym gdzie jest pies na razie nie udostepniamy, tak na wszelki wypadek. Hotel do ktorego ma trafic misiek jest w okolicy Grojca, prowadzi go joaaa. To ja wkleilam link. To forum - to Molosy, glowne miejsce dzialania naszej grupy - Adopcji Kaukazow. W tym hotelu trzymamy juz jednego naszego podopiecznego - Gambita, tak ze miejsce jest sprawdzone, naprawde dobre. Mamy staly kontakt z joaaa, regularnie dostajemy informacje i zdjecia.[/QUOTE]

Dziękuję za informację. Najważniejsze, ze miejsce jest sprawdzone.

Tak sobie myślę, że 10 zł jeszcze dam radę wpłacać. Zapiszcie proszę do końca roku.

Posted

[quote name='MALWA']Dziękuję za informację. Najważniejsze, ze miejsce jest sprawdzone.

Tak sobie myślę, że 10 zł jeszcze dam radę wpłacać. Zapiszcie proszę do końca roku.[/QUOTE]

Dziękuję :Rose: już zapisuje i sle numer konta

Posted (edited)

Dziękuje nowym osobom za przybycie:loveu:
Uaktualniam wpłaty:
Basiek8 - 20
Ludwa - 15
Terra - 20
Agnieszka P. - 10
Gosiaczek1984 - 10
Ana666 - 100 zł

Edited by ana666
Posted

Przyjęliśmy propozycję wiosny (Grey Animals) i misiek pojedzie do hotelu do nich.
Ana, widzę, że zaczęłaś robić bazarek częściowo przeznaczony dla Pikusia, świetnie! Ja zrobię bazarek na Molosach. Mam prośbę - czy ktoś może zrobić bazarek tak jak proponowała Bela - wybrać nowe imię dla miśka? Nie pasuje mu Pikuś...

Posted

Pewnie jest :) ja dostaje rozliczenie ze stowarzyszenia raz w tygodniu dlatego uaktualnianie wpłat nie zależy do końca ode mnie, tylko tego kiedy dostane info w PW

Posted

[quote name='bela51']Zagladam do Misiaczka, czy juz pojechał ?[/QUOTE]
Nie, jeszcze nie pojechał, planujemy w przyszłym tygodniu. Bela, czy mogłabyś zrobić taki bazarek jak proponowałaś, z wyborem imienia?

Posted

[quote name='Zahra as-Sahra']Nie, jeszcze nie pojechał, planujemy w przyszłym tygodniu. Bela, czy mogłabyś zrobić taki bazarek jak proponowałaś, z wyborem imienia?[/QUOTE]
Zrobie, tylko poszukam jakiejs sciagi, bo widziałam takie bazarki:lol: Ale to juz jutro, albo pojutrze.
Wasz Misiek bedzie miał kumpla, bo jutro jedzie do Wiosny nasz Oneczek z problemami.:lol:

Posted

[quote name='bela51']Zrobie, tylko poszukam jakiejs sciagi, bo widziałam takie bazarki:lol: Ale to juz jutro, albo pojutrze.
Wasz Misiek bedzie miał kumpla, bo jutro jedzie do Wiosny nasz Oneczek z problemami.:lol:[/QUOTE]
Dzięki bardzo!
Cieszę się, że misiek będzie miał kumpla:)

Posted

Zapraszam na bazarek imienny dla misiaczka.
Rozsyłajcie prosze , reklamujcie, moze przy okazji zbierze sie pare zlotych dla chłopaka:lol:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253820-Bazarek-imienny-dla-pieknego-Kaukaza-na-now%C4%85-drog%C4%99-zycia-do-30-06-br[/url]