anica Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Aniu , tak jak prosiłaś usunęłam te z Twoimi danymi i wybierzemy z tych Quote
anica Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 I jeszcze Lonia się pokazuje :) Lonia wzbudziła zainteresowanie ,mojej Taksuni ale niestety.... bez wzajemności ;) Lonia kłapała ziębami a Taksunia biegała wokoło... ... naprawdę ciężko było, zrobić zdjęcie :) Quote
Figunia Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Aniu, dziękuję serdecznie kochana! Jest dobrze, wszystko widać. Może dla wyjaśnienie: to są rachunki z dwóch Loninych zachorowań. Pierwsza, z maja br., kiedy byłam tylko u swego weta dr. Terendy (40zł) i druga z 03.-8.br z Ostrego Dyżuru przy Ślężnej - 209zł Na kartce z ostrego dyżuru, na dole jest wpis (długopisem) wpis dr Terendy o kontynuowaniu leczenia, bo musiałam iść do niego po południu, na drugą kroplówkę i zastrzyki. Szkoda, że na fotkach Taksia taka "nieostra"...byłoby co podziwiać... A Lonia, patrzy na mnie (w przerwach pomiędzy straszeniem Taksi) i "pyta": idziemy juz???no, kiedy??? Quote
anica Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Aniu, przecież Taksunia cały czas była w "biegu" jakby tak nie osiągnęła 100 ... to pewnie Lonia by ją dziabnęła! a tak ... Lonieczka nie mogła za nią nadążyć!... te biegi to stały numer Taksuni ;) i masz rację! ta sunieczka rozkochała nas do końca ... i jeszcze dłużejzresztą jest to chodzące ajlaviu ,ona dosłownie kocha wszystko i wszystkich! ... Aniu, Lonia patrzy na Ciebie... z taką miłością!.. ja znam to spojrzenie!... tak kiedyś patrzyła na mnie Jasia[*].... jutro napiszę ... dzisiaj już dla mnie kończy się dzień... czy może zna ktoś Miedary?....chyba schronisko??... Quote
Nadziejka Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Wpatrzona cudownie wpatrzona w Anusie Lonieczka pieknosci lalunia a Taksunia przecudna skarbenki skarbenki kochane spokojnej nocy czy pani Kasi nic nie pisala nie dzwonila? Aniu wiemy wszystkie tutaj wiemy od dawna ze Lonia pisana jest secem Tobie ciezko ciezko ....ech ... Quote
Nadziejka Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Pozdrowionka ogromne sle z wieczoreczka Quote
Figunia Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Wiem, że ona mi zaufała, jak może nikomu dotąd. Ja też ją bardzo pokochałam i chcę tylko jej dobra. Strasznie przykro mi wciąż powtarzać, że nie mogę mieć psa, to nie jest dobre rozwiązanie na dłuższą metę, ani dla mnie, ani dla niej. Jutro idziemy do weta pobrać krew do badań. Wkrótce okaże się, "co w Loni piszczy" Quote
Nadziejka Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 wiemy ciociu wiemy ech ...... sciskamy ogromnie :) :) pojdzcie obaczcie co tam piszczunia u laluni :) :) 1 Quote
anica Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Martwi mnie ,że telefon milczy... cisza! jak stoimy z ogłoszeniami? Quote
Bgra Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Martwi mnie ,że telefon milczy... cisza! jak stoimy z ogłoszeniami? Lonia musi znaleźć swojego amatora :) wakacje pomału się kończą,więc mam nadzieję zaczną adopcje ! Lonia ma ogłoszenia na cały kraj? czas do wyjazdu Figuni nieustannie się zbilża. Quote
Figunia Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Odebrałam dziś wyniki Loni i doktor jest zachwycony, że takie dobre. Chyba spodziewał się zgoła innych...Parametry wątrobowe co prawda przekroczone, ale składa to na karb niedawnej choroby. Dostałam już leki na wspomaganie wątroby - jakieś śmieszne brązowe tabletki (za darmo) i mam przyjść po kolejne, bo jeszcze coś jej dołoży, ale pewnie już trzeba będzie zapłacić. Wynik jest na papierze, więc znowu będę czekała na okazję, gdy ktoś pomoże, zrobi zdjęcie i wklei na wątek, albo Anusia :) albo moja siostra (siostra tylko zrobi zdjęcie i wyśle mi mailem, bo na wątek wstawić nie umie). Ciocie, ja wciąż aktywuję ogłoszenia Loni, jednak telefon milczy, jak chyba nigdy dotąd. Czyżby na Pani Kasi i Pani Wilmie skończyło się Lonine szczęście...??? O ile to można nazwać szczęściem...:( Quote
Poker Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Wspaniale ,że malutka ma dobre wyniki. Pod taką opieką nie ma innej opcji. Jak się czują piłeczki i kamyki ? Quote
Mysza2 Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Super Figuniu, że wyniki nie najgorsze:):) Quote
Figunia Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Wspaniale ,że malutka ma dobre wyniki. Pod taką opieką nie ma innej opcji. Jak się czują piłeczki i kamyki ? Dziękuję za miłe słowa. Piłeczki i kamyczki stale w użyciu. Nawet teraz, bo Lonia właśnie wyskoczyła z wyrka i od razu do zabawy... Jednak jak zawsze, kamyczki są "the best"...bezkonkurencyjne... Quote
Bgra Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Podreperuje wątróbkę i będzie jak nowa :) trzymam za ogłoszenia! Quote
Figunia Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Super Figuniu, że wyniki nie najgorsze:) :) Przyznam bez bicia, że sama jeszcze wyników Loni nie analizowałam (tzn, nie porównywałam z poprzednimi). Miałam dziś trochę zwariowany dzień, a teraz jeszcze wyjdę z Lonią, choć już chętnie poszłabym spać...więc jutro to zrobię. I napiszę wtedy więcej, co i jak, bo teraz powtórzyłam tylko słowa weta. Też cieszę się Myszko bardzo, zwłaszcza, że ostatnio coś sobie ubzdurałam, że Lonia może mieć chore nerki i bałam się tego, co wyjdzie. A tu nereczki Lonia ma jak młódka...sama radość. 2 Quote
Figunia Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Podreperuje wątróbkę i będzie jak nowa :) trzymam za ogłoszenia! O taak! I będzie można z czystym sumieniem pisać w ogłoszeniach "maleńka jamnisia, w średnim wieku, zdrowa i radosna..." :) 1 Quote
Nadziejka Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 :) :) :)lalunie kochane dobrze cudnie ze wyniki ok ok jak dobrze ciociu moja martwi brak telefonkow ale gdzie szukac takiej przecudnej cioci jak Ania nigdzie takiej przecie drugiej nie znajdziemy jak Figunia :) :) sciskam mocno za was sciskam za wszystko Quote
Figunia Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 :) :) :)lalunie kochane dobrze cudnie ze wyniki ok ok jak dobrze ciociu moja martwi brak telefonkow ale gdzie szukac takiej przecudnej cioci jak Ania nigdzie takiej przecie drugiej nie znajdziemy jak Figunia :) :) sciskam mocno za was sciskam za wszystko Jejku, Ewuniu...ja wcale nie taka przecudna... Staram się, jak każda z normalnych opiekunek, zresztą, czy można inaczej? Jednak dziękuję :) Quote
Nadziejka Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Sciskam serdeczniutko i spokojnej nocy laluni i Figuni Quote
Nadziejka Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Pozdrawiam laluniu i9 Figuniu sciskam pozdrawiam a ciociuniu napisalalm ze trzy kilo ...pw ...i slac nie moge boc masz ciociuniu zatkana skryneczke Quote
Figunia Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Właśnie to spostrzegłam, nie nadążam ostatnio z czyszczeniem...ale już powinno być trochę luźniej... Quote
Figunia Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Zdrowiej maleńka :) Dziękujemy, a jak Ciocine Maluchy??? Quote
Recommended Posts