Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakby sfotografować tylko uszy to Onek jak ta lala :) zdjęcie ogona wskazuje, że tatą był lis, ten czubek ogona Rufiego wygląda liskowato.

Guest TyŚka
Posted

To pokażę Wam swoją tymczasowiczkę z totalnym pierdolcem, ale przy tym wpatrzoną w człowieka. Praca to całe jej życie :)
Ciekawe co umyślicie ;)
IMG_1461.JPG

IMG_1567.JPG

finka.jpg

I już w DS:

3.jpg

aa.jpg

• 2 weeks later...
Posted

bardzo masywny to on faktycznie nie jest ale też nie jest malutki (około 40kg będzie miał)

Najbardziej mi podchodzi pod mixa boksera z cane corso. Rodzice nie znani (pisałem w innym wątku, że pies znaleziony z rodzeństwem zawinięty w foliową torbę).

Mimo, że ma ponad 9 lat to nadal rozumek szczeniaka, ciągle chce się bawić, jest pokraczny jak niemowle (potyka się o własne nogi) ale za to jest bardzo mądry, potulny i towarzyski.

Posted

Mojego już kiedyś wstawiałam ale teraz znacznie zmężniał i się bardzo zmienił więc wstawię jeszcze raz :D. Jak dla mnie trochę owczarek francuski beauceron (podwójny wilczy pazur) tylko te uszy nie pasują :D

7 miesięcy 25 kg 61 cm w kłębie :)

Posted

Piekny pies! Moim zdaniem mieszal tam owczarek niemiecki, owczarek francuski to dość malo znana rasa, umaszczenie pasuje, podwójny pazur tym bardziej, to mozliwe ze cos z niego ma :)