Hala Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 wszystko szło pięknie do momentu ażna środku chodnika pojawił się słup znaczy latarnia. Ja pojechałam lewą jego stroną a Carmen pobiegła prawą.... Quote
andzia69 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Hala - nie zrażaj się - zawsze musi być ten pierwszy raz - we wszystkim!:eviltong: Quote
Rawa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Znalazłam takie ogłoszenie strony http://www.hittdog.com.pl/ogloszenia.php: Z rudością przyjmę i oddam całe serce psu rasy Australian Silky Terrier, Chihuahua długowłosy .Coton de Tuléar,Jamnik długowłosy miniaturowy,Lhasa Apso,Maltańczyk,Norwich Terrier,Shih Tzu,Szpic mały biały,Szpic mały kolorowy współczesny,Szpic miniaturowy,West Highland White Terrier,Yorkshire Terrier,Seter irlandzki,Samojed,Polski Owczarek Nizinny,Nowofundland,Hovawart,Komondor,Husky,Siberian Husky,Owczaek Niemiecki,Golden Ret Kontakt: Piła woj. wielkopolskie Margoninska 4 tel: 67/3509664 lub 691263153 email: [email protected] Quote
andzia69 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Sabina02']Hala, znalazlam takie ogloszenie: "Czy znajdzie się ktoś,kto spełni moje marzenia o psie? Ucieszy mnie piesek rasy: Seter irlandzki,Samojed,Polski Owczarek Nizinny,Nowofundland,Hovawart,Komondor,Husky,Siberian Husky,Owczaek Niemiecki,Golden Retriever,Chart afgański,Chow Chow,Czarny terier." Jesli masz ochote do niego napisac, to podam Ci namiary na PW. Pan ten mieszka w Pile. ciekawa jestem czy to ta sama osoba - rozrzutność ras przeogromna :diabloti: Quote
Hala Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Hheheh..leżałam na chodniku jakieś 15 min jak długa wyjąc do księżyca. Carmen siedziała przy mnie i patrzyła co ja wyczyniam. I wiecie co..zepsuł mi siętelefon i nie mogłam nigdzie zadzwonić o pomoc...udało mi się tylk na moment połączyć z Danką..ale to wszystko. Ona zawiadomiła Tzta i mnie potem szukali. Teraz nie ejst mi łatwo..o sprawnym chodzebniu mogę zapomnieć. Przynajmniej narazie. Quote
kaLOlina Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 hala ty to wyprawisz kobieto... no no no...jak sobie teraz poradzisz?? ja tez chwilowo mam dwa psy- wczoraj przyjechalo takie male z ADHD... jak sie czujesz?? Quote
Hala Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Karolina, jestu mnie kuzynka, z ktą chciałabym Cie poznać. Powiem wręcz że mi zalezy ;). Ona w Twoim wieku i też koniara. I trochę nudzi sięze mną, bo ja już nie ten wiek. Ona z checią na jakąś imprezę by poszła...może Ci ją podwieźć? Albo Ty do nas? A najlepiej to idzcie sobie gdzieś :). Quote
BIANKA1 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Hala napisał(a):Karolina, jestu mnie kuzynka, z ktą chciałabym Cie . Ona z checią na jakąś imprezę by poszła...może Ci ją podwieźć? Albo Ty do nas? A najlepiej to idzcie sobie gdzieś :). Hala musi być bardzo obolała , bo jej szczera gościnność jest powalająca :lol: Jak się czujesz ? Cała jesteś ? Quote
Hala Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Nie jestem cała...z chodzeniem mam wielkie problemy. Natomiast Carmen śpi jak aniolek. Ma szczęście wypisane na pysiu. Quote
MonikaP Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Taaa, one sobie gdzieś pójdą, a Tobie kto szklankę wody poda i psy wysika? :cool3: Quote
Hala Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Psy na balkon a ja w wannie posiedzę tam można się i napić wody i wys.... ;> Quote
MonikaP Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Hala napisał(a):Psy na balkon a ja w wannie posiedzę tam można się i napić wody i wys.... ;> Ani chybi kobita się upiła albo zażyła nadmierne ilości środków przeciwbólowych :evil_lol: ! Dziewczęta, nie słuchajcie tego i skromnie odwróćcie oczęta :oops: . Quote
Hala Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 No to fajnie..pójdę do wanny...zaczyna mnie wszystko coraz bardziej boleć. Chcę się połozyć.... Quote
MonikaP Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Hala napisał(a):No to fajnie..pójdę do wanny...zaczyna mnie wszystko coraz bardziej boleć. Chcę się połozyć.... Hala, Ty lepiej jutro szybko się zgłoś do chirurga czy też innego ortopedy... Masz altacet? Quote
Yona Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Hala napisał(a):No to fajnie..pójdę do wanny...zaczyna mnie wszystko coraz bardziej boleć. Chcę się połozyć.... Koniecznie, Hala... Tylko nie opisuj nam potem ze szczegółami, co tam robiłaś :evil_lol: Aha, dostałam sms-a od Waldka z Rudy. Pisze, że Ciebie podziwia, i że jest przy Tobie "taki malutki" :) Quote
Diana S Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Hala kobito idz do lekarza....nooo marsz jutro do doktora...:mad: Quote
kaLOlina Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 hala zyjesz???? ja mam tel na odwyku- znaczy sie znow nie dziala- ale jak co to przedzwon kobito...:) Quote
Hala Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 No to jestem....i nogę mam unieruchomioną na 6 tygodni. Więzadełka poszły..i rzepka nie w tym miejscu...pięknie się załatwiłam. Quote
Hala Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Niestety nie znam żadnego Walda z Rudy. :( Idę do Danki..noga mnie rwie...jak ja teraz będę suczydła wyprowadzać? Quote
Yona Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Hala, to Ty jesteś niebezpieczna sama dla siebie :shake: W gips włożyli Ci tę nogę?... Quote
BIANKA1 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Hala , to masz zwolnienie i nie chodzisz do pracy ? Quote
Hala Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Mam tak zwanąorezę...to lepsze od gipsu. Można do kąpania zdjąć. Kosztuje 200 po zniżce na ubezpieczenie. Potem zrobitemu zdjecie i wam pokażę. Teraz jedziemy z laskami na wizytę. Quote
Diana S Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Czekamy...:loveu: na wiesci...co z dziewczynkami a Ty kobito sie trzymaj ... kto wychodzi przez ten czas z sunkami?... Quote
Recommended Posts