Beat2010 Posted January 28, 2016 Author Posted January 28, 2016 Dorcia, bazarek stoi :( nikt nie jest zakochany??? ani nie kocha lub przynajmniej nie lubi;) wpłaty od mdk - stała za 1.16, od Magdy S - stała za 2.16. Dziekujemy :) kupiony hepatil za 10,90zł, rach póżniej wstawię Quote
Beat2010 Posted February 1, 2016 Author Posted February 1, 2016 kolejne rozliczenie a ja jestem załamana, najpierw osoba od Czupurka powiedziała, że nie będzie placić stałych ( 100zł, bo inaczej rozumiała stałe i ciąglesię pyta "a to on jeszcze żyje?) a teraz osoba ze stała od Diesla zawiesza , też 100zł. wydatki puszki na luty, sucha karma 80,9, chip na grzyby 20zl, benzyna na wyjazd do hoteliku ( fundacja karmimypsiaki.pl kreciła filmiki z niewidomymi, nasze się załapały). Zamówilam obroże kiltex ( dr powiedział, że juz można obroże ), lekarstwa na stawy o których pisała dorcia - na 3 psy ok. 20 euro plus przesyłka z Niemiec. wplaty stale - dorcia, Ala K, ariete, bardzo dziękuję Na koncie Diesla radosne 8,30 zł na plusie a hotelik i zamówione rzeczy niezapłacone. Quote
Olena84 Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 2 godziny temu, Beat2010 napisał: kolejne rozliczenie a ja jestem załamana, najpierw osoba od Czupurka powiedziała, że nie będzie placić stałych ( 100zł, bo inaczej rozumiała stałe i ciąglesię pyta "a to on jeszcze żyje?) Pogratulować wpłacającej. U mnie pani sie na facebooku zgłosiła, że będzie płacić 200zł na miesiąć na "mojego" psa, powiedziałysmy z dziewczyną by sie zastanowaiła, powiedziała, że dla niej to żaden wydatek, jest winna za 5 miesiecy i sie nie odzywa 1 Quote
Beat2010 Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 17 godzin temu, Olena84 napisał: Pogratulować wpłacającej. U mnie pani sie na facebooku zgłosiła, że będzie płacić 200zł na miesiąć na "mojego" psa, powiedziałysmy z dziewczyną by sie zastanowaiła, powiedziała, że dla niej to żaden wydatek, jest winna za 5 miesiecy i sie nie odzywa niezle :( co jest z tymi ludzmi Quote
Beat2010 Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 jest stala od asiuniab za 2.16 :) Quote
Beat2010 Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 jest stała za 2.16 od Hani Sz. Zapomiałam napisać, że jest chyba nieźle z noskiem, bo przestał smarkać ( a i tak ostatnio było niewiele ) i Iza z hoteliku nie może pobrać glutków do badania. Quote
Beat2010 Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 aa, zapomniałam napisać o wizycie w ostatnią niedzielę-psy były zadowolone z dodatkowego spaceru, szalały tak, że Olga z fundacji karmimypsiaki.pl , która przyjechała nagrywać film ze slepkami miała oogromne trudności. Ralf i Portos nie były do opanowania. Dieselek pięknie i dostojnie sobie chodził, ślicznie podal łapkę dorci, a na koniec wlazłyśmy mu z dorcią do boksu i bez pardonu został wycałowany i wyściskany. Jutro na być film na blogu fundacji, jak się uda to tu wrzucę lub link do filmu. Zdjęcie dostojnego Diesla przed całowaniem;) 2 Quote
Nadziejka Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Sciskuniam smmoktuniu odwiedzam z pozdrowionkami Quote
dorcia2 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Fundacja Karmimy Psiaki robi akcję, która ma na celu uświadomienie ludzi , że adopcja i opieka nad psiakiem niewidomym lub nie w pełni widzących to nic strasznego , uświadomienie, że takie psiaki są cudowne, że można je pokochać całym sercem . W filmiku znalazł się Dieselek , Ralfik, Portosek i mały piesek Oczko . http://blog.karmimypsiaki.pl/zamkniete-oczy-ale-otwarte-serce-czyli-jak-zajac-sie-psem-ktory-stracil-wzrok/ ciągle myślę o tych naszych psiaczkach 1 Quote
Nadziejka Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 nimisiuniu rozczulajacy kokany sciskam Quote
Beat2010 Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 kolejne wplaty :) od Haliny U stała za 2.16, z mojego bazarku walentynkowego 300zł, zaplacone za hotelik i przesyłkę lekarstw 305zł, na koncie pozostaje + 63,30zł Bardzo dziękujemy karmimypsiaki.pl , a szczególnie Olga Prandota-Prandecka za podarowanie psiakom karmy z Doliny Noteci :). Z podziału między psiakami naszymi i z przytulpsa Ralf, Diesel, Portos i Klimuś dostały puszki , które starczą na 3 miesiące. Olbrzymie podziękowania :). A Ralf i Diesel dostały jeszcze suchą karmę na marzec :) 1 Quote
Beat2010 Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 prosze popatrzcie czy wpisałam wszystkie wpłaty, co chwilę kradnie mi posty i mogłam coś przeoczyć Quote
dorcia2 Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 pomoc w postaci karmy od "Fundacji Karmimy Psiaki " jest niezwykle ważna i w imieniu psiaków i własnym bardzo za nią dziękujemy Oli i zarządowi Fundacji 1 Quote
Beat2010 Posted February 15, 2016 Author Posted February 15, 2016 Agat, dzięki za stała na luty, troszkę za dużo, to już na kolejny miesiąc? Psy brały udział w odbieraniu karmy od karmimypsiaki.pl, były bardzo pomocne ;) szczególnie przy przenoszeniu pachnących worków z suchą Quote
agat21 Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 20 godzin temu, Beat2010 napisał: Agat, dzięki za stała na luty, troszkę za dużo, to już na kolejny miesiąc? Psy brały udział w odbieraniu karmy od karmimypsiaki.pl, były bardzo pomocne ;) szczególnie przy przenoszeniu pachnących worków z suchą Nie, niech ten mały "ogonek" będzie na inne wydatki Dieselka. Quote
Beat2010 Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 2 godziny temu, agat21 napisał: Nie, niech ten mały "ogonek" będzie na inne wydatki Dieselka. dziękuję bardzo w imieniu Dieselka :) Quote
Beat2010 Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 I kogo tu widzimy ?? Bohaterowie filmu - Niewidomy Dieselek głaskany pod bródką, Ralf (bez 1 oczka) szperający w pudłach i...wszechobecny staruszek Klimek https://www.facebook.com/karmimypsiaki/photos/a.218655968201402.52675.218345268232472/968541696546155/?type=3&theater Quote
Nadziejka Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 ale cudnie sciskam mocno mocno pozdrawiam Quote
dorcia2 Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 w tym część dla naszych psiaczków Wszystko wskazuje na to, że Dieselek jakoś sobie radzi z grzybem w nosku bo opiekunka powiedziała , że nie ma ostatnio wysięków ropnych z nosa a był czas, że niestety zielone gile mu się pałętały przy nosku z mniejszą lub większą częstotliwością z poprawą po płukaniu noska , zabiegi biorezonansu zwalczające grzyby bardzo w tym pomagają . Dieselek ma małego przyjaciela , który jest w nim wprost zakochany , wieszam mu się u szyi , całuje go po tej ślepej mordce, ale mały łobuziak dołki kopie , o które Dieselek nie raz się już potknął , taki mały z niego dowcipniś. Przyjechały już ampułki Zeel z Niemiec na spondylozę i stawy , miejmy nadzieję że , podreperują Dieselkowy kręgosłup. 1 Quote
__Lara Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Cioteczki, ja chciałam przeprosić, bo wiem, że mam zaległości we wpłatach. Od marca jednak zaczynam wpłacać regularnie, może z czasem uda mi się dopłacić to co nie wpłaciłam. Quote
Olena84 Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Z tymi dołkami to bardzo nie ładnie;( Quote
Beat2010 Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 14 godzin temu, __Lara napisał: Cioteczki, ja chciałam przeprosić, bo wiem, że mam zaległości we wpłatach. Od marca jednak zaczynam wpłacać regularnie, może z czasem uda mi się dopłacić to co nie wpłaciłam. Lara_, wielkie dzięki, że pamiętasz o Dieselku. Quote
__Lara Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 8 godzin temu, Beat2010 napisał: Lara_, wielkie dzięki, że pamiętasz o Dieselku. :-) pozdrowienia dla psiakia! A ile w ogóle brakuje deklaracji na dzień dzisiejszy? Quote
Beat2010 Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 13 minut temu, __Lara napisał: :-) pozdrowienia dla psiakia! A ile w ogóle brakuje deklaracji na dzień dzisiejszy? ubyło 100zł od jednej osoby :( czyli jest teraz ok. 350zl, nie mogę okreslic dokładnie bo niektóre osoby wplacają nieraz więcej niż deklaracje. Na hotelik i karmę potrzeba 400-420zł, plus leczenie :( Quote
Recommended Posts