la_pegaza Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Koleżankę :eviltong: Mam nadzieję, że jakoś troszeczkę zapomni o Bomberku :roll: Quote
michelle04 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 cudo dziewczynka....i jaka minka :loveu: Quote
caroolcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Gdzie ten domek? gdzie ten domek? jakaś relacja by sie przydala :cool3: Quote
Koperek Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 TO JUŻ W NOWYM DZIALE:lol: PROSZĘ O PRZENIESIENIE TEMATU!!! Quote
la_pegaza Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 "Hrabianka" ma się super :) Śpi pod kocykiem otulona, a na dworze pyskuje, żeby ją wpuścić do domu :evil_lol: Koleżanka labka jest u nich w tym tygodniu, u już jej pokazuje kto tu rządzi :diabloti: Uszy są czyszczona, oczka zakrapiane, a nadziąślaki na razie obserwowane czy nie będzie trzeba ich z czasem usunąć :p i pływa :loveu: Quote
Hakita Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dzięki La_pegazie dotarłam na wątek szczęśliwej Panienki...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
la_pegaza Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='michelle04']cudo dziewczynka....i jaka minka :loveu: tak pyskuje żeby ją wpuścić do domu :diabloti: Przecież sama siedzieć nie będzie :lol: Quote
gosikf & dogs Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Teraz mogę powiedziec, że jestem SZCZĘŚLIWA!!! Dla takich chwil warto życ!!! Naomi trzymaj się i żyj długo i szczęśliwie! Twój Bomberek też coś znajdzie... BUZIOLE W TEN ŚLICZNY PYCHOLEK! Chyba wycałuję ekran!Ale super!!! Quote
Ziutka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 gosikf & dogs napisał(a): Chyba wycałuję ekran!Ale super!!! Ja wycałowałam :oops:.........i czuje się wspaniale :loveu: :loveu: Kochana Naominka....niech Ci się wiedzie jak najlepiej w nowym domku :multi: :multi: A Bomberek...tak jak pisze Gosia....znajdzie też szybko swój kochany domek....przecież faflaki są cudowne :loveu: Quote
Ziutka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Co tam słychać u naszej Naominki "Hrabianki" :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 A oprócz wieści jakieś nowe foteczki to byłby miód na serce...:loveu: Quote
Ziutka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Hakita napisał(a):A oprócz wieści jakieś nowe foteczki to byłby miód na serce...:loveu: Zgodzę się z Tobą w 100%....:cool3: :cool3: Quote
Ziutka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 la_pegaza napisał(a):coś tam dostałam ;) No cioteczko.........dostałaś i jeszcze nie pokazałaś nam Naominki :mad: :mad: No piknie piknie :evil_lol: Plosimy plosimy Naomi....:modla::modla::modla::modla: Quote
Ziutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Miód dla oczu patrzeć na szczęśliwą Naomi :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 To się nazywa zdrowy i szczęśliwy Pies!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ziutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 gosikf & dogs napisał(a):Co u bomberka??? No właśnie co u Bomberka :roll: Na jego wątku też nie ma żadnych wieści :placz: Quote
gosikf & dogs Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ciekawe co u niego, jakoś nie wiem czemu ale to milczenie chyba dobrze nie wróży...tfu,tfu,tfu...:-( Quote
Ziutka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 gosikf & dogs napisał(a):Ciekawe co u niego, jakoś nie wiem czemu ale to milczenie chyba dobrze nie wróży...tfu,tfu,tfu...:-( Ehh....też nie wiem co u Bomberka :shake: Na jego wątku też pytam ale cisza :roll: Quote
Recommended Posts