Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dorcia2']Wieści od Beatki- Karlosek żyje:multi:, wrócił po operacji miał zabieg na uchyłek jelita:-(, to wszysto co na razie wiadomo

kochany misiaczek:loveu:[/QUOTE]

:multi: A już się tak bałam :multi:

Posted

[quote name='Maruda666']Co u Karlosa słychać ? Dobrze się goi?[/QUOTE]
nie jest dobrze, pierwsze 2 dni po operacji chodził i bylo ok, teraz już nie chodzi, mimo, że ma apetyt i dobry humor. Przed operacją był w swietnej formie, bawil się na spacerkach, nie wyglądało, żeby cierpiał na cokolwiek.

Posted

[quote name='Beat2010']nie jest dobrze, pierwsze 2 dni po operacji chodził i bylo ok, teraz już nie chodzi, mimo, że ma apetyt i dobry humor. Przed operacją był w swietnej formie, bawil się na spacerkach, nie wyglądało, żeby cierpiał na cokolwiek.[/QUOTE]
matko, czy ktoś tam czuwa, jak w tej chwili możemy Mu pomóc??
Karlos błagam trzymaj się

Posted

[quote name='asiuniab']matko, czy ktoś tam czuwa, jak w tej chwili możemy Mu pomóc??
Karlos błagam trzymaj się[/QUOTE]
niewiele możemy, nasza wysłanniczka wydzwania i dopytuje się, moze to zwiększy zapał do leczenia

Posted

wczoraj dowiedziałam się tylko tyle, że Karlosek jest intensywnie leczony i ma problemy z poruszaniem się:-(, dzisiaj miałam porozmawiać z lekarzem albo Panią Dyrektor ale dzwoniłam kilka razy i odpowiadała tylko automatyczna sekretarka:shake: nie wiem co się stało ,ponowię próbę jutro

tak się martwię o Karloska:placz:

Posted

Jeżeli chodzi o finanse to Karlosek goły jak świety turecki?

Dorcia-to taki system unikania uporczywych telefonów .

A teraz na poważnie-Karlos wstaje, ale jak nie musi -to leży, ma apetyt, załatwia się bez problemów, jednak , jeżeli mu się nie poprawi to...
A jak już mu się poprawi to za 2-3 tyg kolejna operacja, bo operowali lewa strone teraz mu wywalilo z prawej, cokolwiek to jest. Druga operacja to mu się napewno przysłuży.

Możemy zawalczyć, żeby go zabrać do adopcji między operacjami, tylko co dalej?gdzie i za co?

Posted

[quote name='Beat2010']Jeżeli chodzi o finanse to Karlosek goły jak świety turecki?

Dorcia-to taki system unikania uporczywych telefonów .

A teraz na poważnie-Karlos wstaje, ale jak nie musi -to leży, ma apetyt, załatwia się bez problemów, jednak , jeżeli mu się nie poprawi to...
A jak już mu się poprawi to za 2-3 tyg kolejna operacja, bo operowali lewa strone teraz mu wywalilo z prawej, cokolwiek to jest. Druga operacja to mu się napewno przysłuży.

Możemy zawalczyć, żeby go zabrać do adopcji między operacjami, tylko co dalej?gdzie i za co?[/QUOTE]

ja bym obstawała przy tym aby go jednak zabrać między operacjami, tylko pytanie, gdzie i za co?:(

Posted

[quote name='Maruda666']Nie mam pojęcia gdzie go zabrać :-( ale jak coś się znajdzie opłacę mu pierwszy miesiąc.[/QUOTE]
kochana to jest światełko w tunelu, coś wymyślimy, to dla Niego być, albo nie być;

Posted

Pani Ania, która deklarowała 100zł miesięcznie z okazji tego nieszczęsnego naszego wydarzenia na fb podtrzymuje deklarację na Karlosa - to już następne światełko :):)
Tylko teraz coś mu znaleźć sensownego - w jego stanie, to chyba jedynie jakieś domowe warunki?

Posted

[quote name='Maruda666']Pani Ania, która deklarowała 100zł miesięcznie z okazji tego nieszczęsnego naszego wydarzenia na fb podtrzymuje deklarację na Karlosa - to już następne światełko :):)
Tylko teraz coś mu znaleźć sensownego - w jego stanie, to chyba jedynie jakieś domowe warunki?[/QUOTE]
właśnie, to jest podstawa, jakaś przystań u kasi przystał, ale tam nie ma miejsc, albo coś w tym guście...

Posted

[quote name='Secia']Z tego co się orientuję Kasia ma tylko suczki u siebie i tego się trzyma[/QUOTE]
tak, wiem, ale chodziło mi o jakość warunków, żeby poszukać takiej przystani dla staruszków:)