Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']A gdzie to jest - dokąd trzeba zawieść?[/QUOTE]
Wieliczka, tylko czy Makila przyjęłaby Karlosa wiedząc,ze będzie operacja i że opieka pooperacyjna jest utrudniona:) pewnie trzeba nakladać mu kaganiec :(

Posted

[quote name='Beat2010']Wieliczka, tylko czy Makila przyjęłaby Karlosa wiedząc,ze będzie operacja i że opieka pooperacyjna jest utrudniona:) pewnie trzeba nakladać mu kaganiec :([/QUOTE]
jak pytałam Makilę o miejsce, to podsyłałam też link do Karlosa, więc jest duża szansa, że przeglądnęła wątek:roll:

Posted

Trzeba porozmawiać z makilą, musi wiedzieć że Karlos bedzie potrzebował dużej opieki pooperacyjnej.
I jaka cena by byla u niej ?

Czy operacja jest konieczna? z racji wieku Karlosa..........

Posted

[quote name='Maruda666']Boję się. że nie damy rady finansowo:([/QUOTE]

[quote name='Doda_']Trzeba porozmawiać z makilą, musi wiedzieć że Karlos bedzie potrzebował dużej opieki pooperacyjnej.
I jaka cena by byla u niej ?

Czy operacja jest konieczna? z racji wieku Karlosa..........[/QUOTE]

no raczej same tu na wątku nie damy rady podźwignąć tego finansowo, chyba musimy się jakoś podzielić i pożebrać o grosiczki, co??

Posted

Tu trzeba stanowczo coś postanowić, bo ciągle miotamy się: wiadomo, że lepiej byłoby w hoteliku i operacja u zaufanego lekarza, ale nie mam kasy ani na hotelik ani na transport ani na operację :( . Boję się tego co napiszę, bo jak nie przeżyje operacji nigdy tego sobie nie daruję - niech zrobią operacje w schronisku, zabierzemy go rekonwalescencji, do tego czasu zbieramy pieniądze.

Posted

To jest chyba jedyne rozwiązanie :shake: Tak naprawdę nawet nie wiemy co za zabieg go czeka, na co ewentualnie byśmy się porywały :(

Telefon do schronu też się przyda ;) ... i szukamy miejsca dla rekonwalescenta. Karlos potrzebuje stałych deklaracji.

Posted

maruda, to wątek o którym mówilam: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253829-Nie-ma-ju%C5%BC-oka-na-drugie-nie-widzi-W-schronisku-nie-da-rady-szuka-domu[/url]!!!
i tu na staruszkach jest o nim [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/190811-W-wa-KOSZYCZEK-NIECHCIANYCH-STARUSZK%C3%93W-spis-str-1-i-2?p=22238610#post22238610[/url]

Posted

Zaglądam do Karloska.
Pobieżnie czytałam wątek.
Piszecie, że będzie potrzebował dużej opieki pooperacyjnej. Na czym ma polegać ta opieka?
Podobno Karlos wykazuje agresję. Czy tylko wtedy jak się mu coś robi, czy cały czas?
I najważniejsze pytanie, jaki jest jego stosunek do innych psów.

Co do ceny, to ciężko mi stwierdzić ze zdjęć jakiej jest wielkości. Wiecie ile waży?

Posted (edited)

Karlos nie lubi tylko lekarzy i gmerania przy jego cennyn cialku ,swoje wolontariuszki lubi:-), z tego co mówiła dyrektorka teraz było przemywanie rany, pewnie i dupki, podawanie antybiotyku . Karlos lubi inne psy, mieszkał w licznym boksie razem z Maksiem .Teraz waży ok 12 kg, ale powinien przytyć, wg lekarzy ma być całe życie na intestinalu, ale to już do potwierdzenia przez lekarza niezaleznego ( poprawiłam, bo w sumie nie wiadomo co napisałam, pisałam z komorki i komorka sama sobie zmieniła, bez mojej wiedzy:mad: )

Edited by Beat2010
Posted

Najważniejsze, że doaduje się z psami.

Co do opieki, to nie widzę żadnego problemu. Nie będzie on pierwszy który nie lubi żeby przy nim coś "majstrować"

Co do ceny, jeżeli jest faktycznie około 12kg psiakiem, to 10zł za dobę.

Posted

[quote name='Makila']Najważniejsze, że doaduje się z psami.

Co do opieki, to nie widzę żadnego problemu. Nie będzie on pierwszy który nie lubi żeby przy nim coś "majstrować"

Co do ceny, jeżeli jest faktycznie około 12kg psiakiem, to 10zł za dobę.[/QUOTE]
Makila dziękuję za obecność:)

jutro dzień operacji, dużo pozytywnych myśli kieruję w stronę Karlosa:roll:

Posted

[quote name='asiuniab']Makila dziękuję za obecność:)

jutro dzień operacji, dużo pozytywnych myśli kieruję w stronę Karlosa:roll:[/QUOTE]
zabierzemy go najszybciej, jak tylko pozwolą

Posted

dzwoniłam do P. Dyrektor wczoraj w sprawie Karloska, miała do mnie oddzwonić ale się nie doczekałam , dzisiaj dodzwoniłam się tylko do automatycznej sekretarki:shake:, spróbuje jutro , jutro najprawdopodobniej operacja , wierzę że wszystko będzie dobrze:roll: Karlosku trzymam kciuki za Twoje zdrówko

Posted

Dziś była operacja od 15, o 16 jeszcze trwała; więcej nie wiem, spróbuję jutro choć najlepiej zadzwonić do biura i się spytać o ile odbiorą telefon. On ma numer 171/08,gdyby ktoś dzwonił

Posted

Najnowsza wiadomość od Beat2010 - KARLOS ŻYJE :multi:
Na razie nie wiem nic więcej, Beata zadzwoniła, ale na teraz nic więcej nie wie - wieczorem napisze i może będzie więcej wiadomości :):)