Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świat nie jest taki zły................

Kto im pokaże, że ręka człowieka to miłośc, czuły gest, smaczne jedzonko........................... ciepłe słowo, zabawa...............

W góre dzieciaki!

Posted

Malizny to gąbki,mowilam!Kazdego dnia jest coraz lepiej-przy wyjmowaniu z boksu,małe wpadły w dzika panike,ale juz w ogrodku bezowa sunia byla nami zainteresowana,merdala ogonkiem i brala jedzonko.Czarna po 3 minutach obserwowania,wpierw usiadla (przedtem lezała wbita w kąt),po czym niesmiało poszla w slady siostry.Pieknie sie ucza przez nasladownictwo,czasem az wierzyc sie nie chce,jakie one robia postepy i jaka potega jest pyszna parowka :lol:

Posted

Trzymam kciuki,tym bardziej,ze maluszki juz prawie normalne!!!!Teraz zachowuja sie,jak lekko przerazone wesołe wariaty; na sam widok człowieka merdaja ogonkami,pieknie odpowiadaja na zaproszenie do zabawy.Bezowa sunia jest zdecydowanie bardziej odwazna,czarna ja we wszystkim nasladuje.Jeszcze maja takie momenty,ze uciekaja za legowisko,ale tylko po to,zeby za sekunde zerknac zza niego i machajac łapkami,podbiec do człowieka.Staraja sie bardzo :loveu:
Bedzie z nich pociecha.
Bezowa ma sliczny pyszczek z okragłymi oczkami.

Posted

Dziś miałam taką małą, malutką chwileczkę i poznałam panny szczeniorkówny. Są przesłodkie i przecudne, miałam parówkę, więc zostałam zaszczycona śladami malutkich łapeczek na spodniach. Jak dla mnie to mogły wejść mi nawet na głowę, i tak są rozkoszne. Jeszcze trochę płochliwe, ale jedzonko działa cuda.

Posted

Rodzinka bardzo mila Mama plus miły chłopczyk (wychowany z dwoma ratlerkami) przyszli do schroniska i bezowa sunia poszła z nimi rozpoczac nowe zycie.Czarnula zostala w schronie-teraz jest dwa razy bardziej samotna :(
Wziełysmy ja dzis do biura-mała zwinela sie w kłebek pod biurkiem i cichutko zapadła w drzemke .Teraz dla niej pilnie potrzebny dom! On jest teraz zupełnie sama!