deedee77 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 To super!!!!Znaczy że będzie dobrze przywykną, uffffffffffff!!!!!!!!! Quote
Kasia25 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Świat nie jest taki zły................ Kto im pokaże, że ręka człowieka to miłośc, czuły gest, smaczne jedzonko........................... ciepłe słowo, zabawa............... W góre dzieciaki! Quote
brazowa1 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Malizny to gąbki,mowilam!Kazdego dnia jest coraz lepiej-przy wyjmowaniu z boksu,małe wpadły w dzika panike,ale juz w ogrodku bezowa sunia byla nami zainteresowana,merdala ogonkiem i brala jedzonko.Czarna po 3 minutach obserwowania,wpierw usiadla (przedtem lezała wbita w kąt),po czym niesmiało poszla w slady siostry.Pieknie sie ucza przez nasladownictwo,czasem az wierzyc sie nie chce,jakie one robia postepy i jaka potega jest pyszna parowka :lol: Quote
deedee77 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Maluszki cudne!!!!!!!!!!A jaka zmiana!!!!Obie uczestniczyły w zabawie, rozkręcają się nam dziewczynki;) (uufffff!!!!) Quote
fizia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 No to świetnie! teraz może być już tylko lepiej! Quote
kaerjot Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Maluchy mają dobry gust, ja też lubie pyszne parówki Quote
deedee77 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Jest szansa na domek dla nich. Trzymajcie kciuki!!!!!! Quote
brazowa1 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Trzymam kciuki,tym bardziej,ze maluszki juz prawie normalne!!!!Teraz zachowuja sie,jak lekko przerazone wesołe wariaty; na sam widok człowieka merdaja ogonkami,pieknie odpowiadaja na zaproszenie do zabawy.Bezowa sunia jest zdecydowanie bardziej odwazna,czarna ja we wszystkim nasladuje.Jeszcze maja takie momenty,ze uciekaja za legowisko,ale tylko po to,zeby za sekunde zerknac zza niego i machajac łapkami,podbiec do człowieka.Staraja sie bardzo :loveu: Bedzie z nich pociecha. Bezowa ma sliczny pyszczek z okragłymi oczkami. Quote
akucha Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ale cudnie :lol: To wystawiać dalej, czy zdejmować ogłoszenie? Quote
brazowa1 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 wystwiamy,oglaszamy :) Przeciez one ciagle w schronie. Quote
akucha Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 A mają iść razem, czy już mogą osobno. Muszę zmienić treść ogłoszenia chyba... Quote
kaerjot Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Dziś miałam taką małą, malutką chwileczkę i poznałam panny szczeniorkówny. Są przesłodkie i przecudne, miałam parówkę, więc zostałam zaszczycona śladami malutkich łapeczek na spodniach. Jak dla mnie to mogły wejść mi nawet na głowę, i tak są rozkoszne. Jeszcze trochę płochliwe, ale jedzonko działa cuda. Quote
akucha Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Też dziś wystawiłam srulki, dodałam nowe informacje. Do domów maluchy!!! Quote
brazowa1 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Rodzinka bardzo mila Mama plus miły chłopczyk (wychowany z dwoma ratlerkami) przyszli do schroniska i bezowa sunia poszła z nimi rozpoczac nowe zycie.Czarnula zostala w schronie-teraz jest dwa razy bardziej samotna :( Wziełysmy ja dzis do biura-mała zwinela sie w kłebek pod biurkiem i cichutko zapadła w drzemke .Teraz dla niej pilnie potrzebny dom! On jest teraz zupełnie sama! Quote
akucha Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Cieszyć się czy smucić... No nie wiem... Niech beżówce się uda, no!!! Quote
basia0607 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Czarnulce musi być teraz bardzo żle ! na pewno tęskni za siostrą ! Quote
Kasia25 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='kaerjot']A wersję mini można by prosić? Trzeba się tym zadowolić, kasia nie pootrafi robić banerków mini:mad: Quote
Recommended Posts