Doda_ Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 Ja z myngey rozmawiałam, Urgo teraz jest innym psem, sporo się nauczył u niej. Quote
Beat2010 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='Doda_']Ja z myngey rozmawiałam, Urgo teraz jest innym psem, sporo się nauczył u niej.[/QUOTE] też tak mi powiedziała Quote
Myngey Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Jestem zwariowana ale nie aż tak ten wpis na mojej stronie że tylko suki jest już dwa lata Urgo się rzucał na psy, a jak miał kaganiec to je nokautował umiał z niego zrobić pożytek. Od tego czasu dużo się zmieniło w zachowaniu Urgo koledzy na spacerach i w domu. Ale jest widzę że jest większy problem. Quote
Doda_ Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='Myngey'] Ale jest widzę że jest większy problem.[/QUOTE] Jaki problem ? Quote
Maruda666 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='Doda_']Jaki problem ?[/QUOTE] Pewnie o wyciągnięcie chodzi. Też się boję się, że schron może robić problemy :( Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 (edited) A dlaczego schron ma robić problemy?Tak ,,kawę na ławę ,,poproszę.. ------------- Może dokończę:powinno być w interesie schronisk,aby psów było jak najmniej na terenie schroniska.Skoro wszystkie twierdzą,że nie mają funduszy to im mniej psów tym mniejsze nakłady.Mniej karmy,mniej roboty,mniej sprzątania.I ja nie rozumiem robienia problemów z wydostaniem psa.. Elżbieta Edited May 10, 2014 by waldi481 UZUPEŁNIENIE WYPOWIEDZI. Quote
Doda_ Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 waldi, tym bardziej ja nie rozumiem.. ale jednak potrafią robic problemy.. Quote
Doda_ Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 Kochani... dostałam wiadomość, że jakaś Fundacja zaadoptuje Poldusia we wtorek. Jeśli tak się stanie, to czy myngey przyjmiesz karlosa za niego ?? i trzeba by spytać deklarowiczów czy się zgadzają na przeniesienie pieniążków... Quote
Onaa Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Ale jaka fundacja ? Będzie wiadomo co z Poldusiem dalej ? Quote
Myngey Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 (edited) Jakiej wielkości jest Karlos, ile waży? Dużo wyższy od Poldusi ? Edited May 10, 2014 by Myngey Quote
Doda_ Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='Dogo07']Ale jaka fundacja ? Będzie wiadomo co z Poldusiem dalej ?[/QUOTE] [quote name='Myngey']Jakiej wielkości jest Karlos, ile waży? Dużo wyższy od Poldusi ?[/QUOTE] Pytania wyslalam do Beaty. Czekam na odpowiedź. Quote
Beat2010 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 (edited) Polduś jedzie do prywatnej osoby, czeka na niego juz cała wyprawka, łóżeczko, umówiony jest lekarz, fundacja, nie wiem jaka, ale to nieistotne, będzie tylko pomagać finansowo opiekunom Poldusia. Polduś będzie jedynym psem w domu. Nie tylko my byłyśmy wzruszone losem malucha, jeszcze jedna osoba szukała mu domu i znalazła :) . Wzięłam Poldusia w sb na spacer. Pokrecił się po trawce, nawąchał, ale ciągle podchodził na głaskanie, to wzięłam go na ręce-tak krecil sie, kokosil, wtulal w szyje az sie wygodnie ułozyl i tak sobie lezał, aż szkoda było go odkładać do boksu :(, Dostał od Dorci nowy kocyk , bo , niestety, siusia pod siebie przez sen.Jak tylko pojawią się jego zdjęcia z nowego domu, to tutaj wkleję. Wklejałam link do opisu Karlos na jego wątku nie ma podanej wagi, głową sięga tak do kolan, co też widać na jednym zezdjęc na jego wątku. Edited May 12, 2014 by Beat2010 Quote
Beat2010 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 błagam, zajrzyjcie do Diesla, to kolega Poldusia i reszty, nowotwór nosa, przerzuty do płuc , potrzebny hotelik, czyli , jak zawsze, najpierw pieniądze, niech nie umiera sam w schronie http://www.dogomania.pl/forum/threads/253011-Nowotw%C3%B3r-nosa-przerzuty-do-p%C5%82uc-%C5%9Blepy-stary-pies-zero-deklaracji-na-hotel?p=22133812#post22133812 Quote
Maruda666 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='Beat2010']błagam, zajrzyjcie do Diesla, to kolega Poldusia i reszty, nowotwór nosa, przerzuty do płuc , potrzebny hotelik, czyli , jak zawsze, najpierw pieniądze, niech nie umiera sam w schronie http://www.dogomania.pl/forum/threads/253011-Nowotwór-nosa-przerzuty-do-płuc-ślepy-stary-pies-zero-deklaracji-na-hotel?p=22133812#post22133812 Zajrzę, ale chyba już nie dam rady pomóc :( Quote
Doda_ Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 Ciesze sie, ze Poldusiowi sie udalo :) tytul zmienie jak pojedzie do domku :) Quote
Gabi79 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='Beat2010']Polduś jedzie do prywatnej osoby, czeka na niego juz cała wyprawka, łóżeczko, umówiony jest lekarz, fundacja, nie wiem jaka, ale to nieistotne, będzie tylko pomagać finansowo opiekunom Poldusia. Polduś będzie jedynym psem w domu. Nie tylko my byłyśmy wzruszone losem malucha, jeszcze jedna osoba szukała mu domu i znalazła :) . Wzięłam Poldusia w sb na spacer. Pokrecił się po trawce, nawąchał, ale ciągle podchodził na głaskanie, to wzięłam go na ręce-tak krecil sie, kokosil, wtulal w szyje az sie wygodnie ułozyl i tak sobie lezał, aż szkoda było go odkładać do boksu :(, Dostał od Dorci nowy kocyk , bo , niestety, siusia pod siebie przez sen.Jak tylko pojawią się jego zdjęcia z nowego domu, to tutaj wkleję. Wklejałam link do opisu Karlos na jego wątku nie ma podanej wagi, głową sięga tak do kolan, co też widać na jednym zezdjęc na jego wątku.[/QUOTE] Wspaniale, że Polduś pojedzie do DS:multi: Już nie mogę doczekać się zdjęć!!! Quote
Olena84 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Ciotki to już pewna informacja? Bo nie wiem jak z deklaracją? Quote
Maruda666 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Z tego co zrozumiałam miałby iść we wtorek - jutro? ( nie pytam czy jutro jest wtorek, tylko czy w ten ;) ). Olena, mogę zrobić przelew za chwilę ( i tak muszę wejść na konto) albo jutro - jak wolisz? Quote
Doda_ Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 Tak, prawdopodobnie jutro. Z jego pieniążkami i deklaracjami wstrzymajmy , az bedzie juz w DS. Quote
Olena84 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Maruda666']Olena, mogę zrobić przelew za chwilę ( i tak muszę wejść na konto) albo jutro - jak wolisz?[/QUOTE] Ale jaki przelew? Do mnie? Tak jeszcze jakiś staruszek został to sie to przerzuci Quote
margoth137 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 chwilę się nie zaglądnie, a ty takie nowinki u Poldzinki:) Quote
Maruda666 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Olena84']Ale jaki przelew? Do mnie? Tak jeszcze jakiś staruszek został to sie to przerzuci[/QUOTE] Dzięki :):) Staruszków jeszcze od groma :( - doszedł Disel. Quote
Recommended Posts