Jump to content
Dogomania

POLDUS - psiaczek w ogromnej potrzebie JUŻ W DS :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem zwariowana ale nie aż tak ten wpis na mojej stronie że tylko suki jest już dwa lata Urgo się rzucał na psy, a jak miał kaganiec to je nokautował umiał z niego zrobić pożytek. Od tego czasu dużo się zmieniło w zachowaniu Urgo koledzy na spacerach i w domu.

Ale jest widzę że jest większy problem.

Guest Elżbieta481
Posted (edited)

A dlaczego schron ma robić problemy?Tak ,,kawę na ławę ,,poproszę..
-------------
Może dokończę:powinno być w interesie schronisk,aby psów było jak najmniej na terenie schroniska.Skoro wszystkie twierdzą,że nie mają funduszy to im mniej psów tym mniejsze nakłady.Mniej karmy,mniej roboty,mniej sprzątania.I ja nie rozumiem robienia problemów z wydostaniem psa..
Elżbieta

Edited by waldi481
UZUPEŁNIENIE WYPOWIEDZI.
Posted

Kochani... dostałam wiadomość, że jakaś Fundacja zaadoptuje Poldusia we wtorek. Jeśli tak się stanie, to czy myngey przyjmiesz karlosa za niego ?? i trzeba by spytać deklarowiczów czy się zgadzają na przeniesienie pieniążków...

Posted

[quote name='Dogo07']Ale jaka fundacja ? Będzie wiadomo co z Poldusiem dalej ?[/QUOTE]

[quote name='Myngey']Jakiej wielkości jest Karlos, ile waży?
Dużo wyższy od Poldusi ?[/QUOTE]

Pytania wyslalam do Beaty. Czekam na odpowiedź.

Posted (edited)

Polduś jedzie do prywatnej osoby, czeka na niego juz cała wyprawka, łóżeczko, umówiony jest lekarz, fundacja, nie wiem jaka, ale to nieistotne, będzie tylko pomagać finansowo opiekunom Poldusia. Polduś będzie jedynym psem w domu. Nie tylko my byłyśmy wzruszone losem malucha, jeszcze jedna osoba szukała mu domu i znalazła :) . Wzięłam Poldusia w sb na spacer. Pokrecił się po trawce, nawąchał, ale ciągle podchodził na głaskanie, to wzięłam go na ręce-tak krecil sie, kokosil, wtulal w szyje az sie wygodnie ułozyl i tak sobie lezał, aż szkoda było go odkładać do boksu :(, Dostał od Dorci nowy kocyk , bo , niestety, siusia pod siebie przez sen.Jak tylko pojawią się jego zdjęcia z nowego domu, to tutaj wkleję.

Wklejałam link do opisu Karlos na jego wątku nie ma podanej wagi, głową sięga tak do kolan, co też widać na jednym zezdjęc na jego wątku.

Edited by Beat2010
Posted

[quote name='Beat2010']Polduś jedzie do prywatnej osoby, czeka na niego juz cała wyprawka, łóżeczko, umówiony jest lekarz, fundacja, nie wiem jaka, ale to nieistotne, będzie tylko pomagać finansowo opiekunom Poldusia. Polduś będzie jedynym psem w domu. Nie tylko my byłyśmy wzruszone losem malucha, jeszcze jedna osoba szukała mu domu i znalazła :) . Wzięłam Poldusia w sb na spacer. Pokrecił się po trawce, nawąchał, ale ciągle podchodził na głaskanie, to wzięłam go na ręce-tak krecil sie, kokosil, wtulal w szyje az sie wygodnie ułozyl i tak sobie lezał, aż szkoda było go odkładać do boksu :(, Dostał od Dorci nowy kocyk , bo , niestety, siusia pod siebie przez sen.Jak tylko pojawią się jego zdjęcia z nowego domu, to tutaj wkleję.

Wklejałam link do opisu Karlos na jego wątku nie ma podanej wagi, głową sięga tak do kolan, co też widać na jednym zezdjęc na jego wątku.[/QUOTE]

Wspaniale, że Polduś pojedzie do DS:multi:

Już nie mogę doczekać się zdjęć!!!

Posted

Z tego co zrozumiałam miałby iść we wtorek - jutro? ( nie pytam czy jutro jest wtorek, tylko czy w ten ;) ). Olena, mogę zrobić przelew za chwilę ( i tak muszę wejść na konto) albo jutro - jak wolisz?

Posted

[quote name='Maruda666']Olena, mogę zrobić przelew za chwilę ( i tak muszę wejść na konto) albo jutro - jak wolisz?[/QUOTE]

Ale jaki przelew? Do mnie? Tak jeszcze jakiś staruszek został to sie to przerzuci