Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pan nie napisał nic więcej o nim tylko że będą w kontakcie, ale jak widać źle mu nie jest, jest uśmiechnięty, szczęśliwy :) Z Aiszą na razie bez zmian, nie miałam czasu żeby poszukać tej kobiety, może jutro mi się uda.

Posted

Ja się nie łudzę!!! Ciągle nie mam kiedy poszukać tej kobiety, poza tym nie wiem czy jest sens jej szukać, lepiej ogłaszać, kurcze same niewypały, a miało być tak pięknie, Ali jedzie to i Aisza jedzie echhh przeciwności losu...:shake:

Posted

Agula99 napisał(a):
a miało być tak pięknie, Ali jedzie to i Aisza jedzie echhh przeciwności losu...:shake:

tym bardziej że w sumie było niby 2 chętnych, a nie ostał się żaden. Mimo wszystko Agula powinnaś podejśc do tej pani, to nie tak że ona nie chce, tylko dla niej to świeża sprawa po śmierci bokserki i może własnie jej taka Aisza potrzebna.

Posted

asskasiek napisał(a):
czy można u was ogłaszać psy na całą PL czy tylko na podkarpacie?

Można na całą Polskę, tylko potem może być problem ze sprawdzeniem domu i z transportem.

Posted

Znalazłam panią! Pani bardzo miła i sympatyczna, bardzo ładny ogródek, wszystko ogrodzone, super miałaby tam Aisza, ale pani nie jest zdecydowana, mówi że często wyjeżdża, to na pół dnia, to na dzień, no i jak była to Aisza wcale się do niej nie garnęła. Mówiłam że pies wcale nie musi się tak od razu garnąć jak kogoś widzi pierwszy raz, tak czasami bywa. Proponowałam też żeby wzięła ja na tymczas, no ale tak jak już pisałam pani kompletnie nie jest zdecydowana i sam nie wiedziała co ma mi odpowiedzieć. Powiedziała, że może jeszcze zaglądnie do przytuliska. No nic, trzeba ogłaszać i już.