Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety miałam urwanie w pracy i nie dałam rady. No i obawiam się, że nie dam rady też w tym tygodniu, może dopiero w czwartek. Basiaap - jesli dasz radę, zadzwoń - ja jestem w terenie i nie mam jak.
Tez mnie martwi Dropsik.

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piesek nadal czeka w schronisku. Dziś rozmawiałam. Rozmawiałam też z Panem,który się nim zainteresował. Dzisiaj więc Drops będzie miał wizytę poznawczą - jeśli sie spodoba - może pojedzie do domku. Niestety martwi mnie, że nie będę mogła też w tym czasie pojechać i nie wiem, czy ktoś stamtąd wyprowadzi i pokaże psa, - ale starałam sie cos o nim opowiedzieć, uprzedzić, że jest smutny i nieco jakby zrezygnowany. Czekam na wieści a Was jak zwykle będę prosiła o wsparcie - poprzez zaciskanie wszystkiego co można - głównie kciuków oczywiście.;)

Posted

Ech no szkoda ze dzisiaj - dzisiaj mam wizyte z kociakami u weta, bo jak jeden jest już dobry to gorzej ma się drugi (jak to trafnie określiła moje koleżanka - powinny sie nazywac Urok i Sraczka :diabloti: )...
Bo jutro mogłabym pojechac z Panem.

Tak czy siak - kciuki trzymam.

Posted

Trzymaliście skutecznie. Możecie puścic palce.
Dropsik od wczoraj we własnym domku, w Wolsztynie.
Ma duże mieszkanie, ogródek. 2 dzieczwynki do wspólnych zabaw. Jest wesoły i sympatyczny. Przed chwilą rozmawiałam z Panią Dropsa - jest już odpchlony, zostanie niebawem zaszczepiony na wszelkie choroby. Ma lekką biegunkę, myśle, że zmiana karmy io stres swoje zrobiły.

No i woda, która miał w misce - ponoc o ile w ogóle można to nazwać wodą. Choć i tak lepiej niż gdy do domu jechała Melba. Wtedy wody nie było.

Mam nadzieję, że dostane kolejne wieści i może fotki jakieś.
Wtedy wstawie.

DRops - kochanie, dużo szczęścia.:multi:

• 4 weeks later...
Posted

supergoga napisał(a):
DRopsik ma się dobrze. Był z Państwem na wakacjach. Zaaklimatyzował się i jest kochanym czlonkiem rodziny. Udalo się malcowi. Bardzo się cieszę.

Ja też się bardzo, bardzo cieszę ze szczęścia psiny:multi:
Oby wszystkie psiaki tak szybko znajdowały dobre domki.