Vectra Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Polna , mi by pasował 2 lub 3 ... a jaki masz wystrój pokoju ? kolorystyka ;)
Chefrenek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Po co ja tu weszłam. Strasznie podoba mi się 2 i 4. Ile one kosztują?
Polna Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 W sumie to obojętne, bo posłanko idzie do klatki ;) (czyli głównie wyjazdy) 2 wydaje mi się zbyt jasne...
Amber Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Prawda jest też taka, że im ciemniejszy kolor tym lepiej, bo nie widać tak brudu, a w przypadku klatki wyjazdowej, może mieć to znaczenie.
Bewarka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 A moja psina nie ma za ładnego posłania...ale kocha go nad życie :) [IMG]http://img512.imageshack.us/img512/2460/111tw2.jpg[/IMG]
Bewarka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='SZPiLKA23']Liczy sie wygoda...:razz:[/QUOTE] Dlatego nie mam zamiaru jej zmieniać :D chyba, że zniszczy, bo od niedawna robi z nim co się da...przenosi w zębach, kopie w nim dołek przed położeniem się itp.
SZPiLKA23 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ale nie wymieniaj na raz wszystkiego tylko zostaw jej stare na pare dni jak kupisz nowe , nowe posłuż pod stare zeby przesiakło zapachem bo jeszcze bedzie sie psinka buntowała.. ;)
Bewarka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='SZPiLKA23']Ale nie wymieniaj na raz wszystkiego tylko zostaw jej stare na pare dni jak kupisz nowe , nowe posłuż pod stare zeby przesiakło zapachem bo jeszcze bedzie sie pinka buntowała.. ;)[/QUOTE] Dzięki za rady...:)
Tepes Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [url]http://allegro.pl/item269057893_eleganckie_legowisko_dla_psa_90_x_120_cm_od_s_s_.html[/url] [COLOR=Blue]Te legowiska podobno są bardzo fajne,nie wiem czy już ktoś pokazywał[/COLOR]:P [COLOR=Blue]Najprawdopodobniej takie będe mieć w posiadaniu:) I powiem jak się sprawuje [/COLOR]
moon_light Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 poczekam jakies 2 mies na wszystkich chwalących pontony meduzy :) zmienicie zdanie :eviltong:. Ja jak tylko kupie psu nowe spanie, meduze odwoze do schronu...
moth Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Acctiually'][URL]http://allegro.pl/item269057893_eleganckie_legowisko_dla_psa_90_x_120_cm_od_s_s_.html[/URL] [COLOR=Blue]Te legowiska podobno są bardzo fajne,nie wiem czy już ktoś pokazywał[/COLOR]:P [/quote] Przecież na spodzie jest 1 cm gabka. To się od razu uklepie i pies śpi na podłodze. Na dodatek boki nie wyjmowane, wiec do pralki tego sie nie upcha.
Rinuś Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='moon_light']poczekam jakies 2 mies na wszystkich chwalących pontony meduzy :) zmienicie zdanie :eviltong:. Ja jak tylko kupie psu nowe spanie, meduze odwoze do schronu...[/quote] [I][B]a czemu zmienią zdanie ? :cool3::cool3:[/B][/I]
moon_light Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]a czemu zmienią zdanie ? :cool3::cool3:[/B][/I][/quote] bo ponton zamienia się w kamienny placek, z przeswitami miedzy oparciem a dnem- tak- ze pies lezy na ziemi.
Rinuś Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [I][B]My mamy takie cosik i jesteśmy bardzo zadowoleni :p[/B][/I]''[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/57/856d0310aa271f95.jpg[/IMG][/URL]
moon_light Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]My mamy takie cosik i jesteśmy bardzo zadowoleni :p[/B][/I]''[/quote] to kanapa- ta powinna byc ok. My kupilismy ponton...pies zazwyczaj spi na kanapie, ponton uzywa raz/dwa na tydzien jak mu sie zachce, mamy go kilka miesiecy..a idzie do kosza . dobrze ze nie byl drogi.
Rinuś Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='moon_light']to kanapa- ta powinna byc ok. My kupilismy ponton...pies zazwyczaj spi na kanapie, ponton uzywa raz/dwa na tydzien jak mu sie zachce, mamy go kilka miesiecy..a idzie do kosza . dobrze ze nie byl drogi.[/quote] [I][B]u nas spisuje się rewelacyjnie :) Brutus po nim skacze,biega,bawi się zabawkami...to legowisko przetrwało już chyba wszystko :) powłoczka jest ściągana więc luz :p a słyszałam właśnie,że pontony są bardzo dobre...no ale Ty masz ogromnego psa przecież :cool3:[/B][/I]
moon_light Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]u nas spisuje się rewelacyjnie :) Brutus po nim skacze,biega,bawi się zabawkami...to legowisko przetrwało już chyba wszystko :) powłoczka jest ściągana więc luz :p a słyszałam właśnie,że pontony są bardzo dobre...no ale Ty masz ogromnego psa przecież :cool3:[/B][/I][/quote] Teraz kupie ludzki materac, a powłoczki zamówie u tapicera. Moj mały pies(drugi) ma własnie taka kanape jak brutus, i spisuje sie rewelacyjnie - pomijajac to ze jest diabelsko ciężka. No mam ogromnego psa, ale ogromny był tez ponton:-(.
Tilia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Ja miałam ponton Bimbaya (pokryty kodurą, miał być na taras), a właściwie mam, ale on też się spłaszczył koszmarnie, beznadziejny wyrób. Te pontony Meduzy oglądałam i wyglądały na solidnie nabite- to one się tak spłaszczają?? :( mam nadzieję, że ta meduzowa kanapa się nie spłaszczy, na razie suczyska śpią na niej chętnie. No i wielka jest, prawie 140 cm długości :)
moon_light Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Tilia']Ja miałam ponton Bimbaya (pokryty kodurą, miał być na taras), a właściwie mam, ale on też się spłaszczył koszmarnie, beznadziejny wyrób. Te pontony Meduzy oglądałam i wyglądały na solidnie nabite- to one się tak spłaszczają?? :( mam nadzieję, że ta meduzowa kanapa się nie spłaszczy, na razie suczyska śpią na niej chętnie. No i wielka jest, prawie 140 cm długości :)[/quote] Bimbaye mialam dwa- jeden rozerwany-pies byl szczeniakiem i szalał...a pozniej te kulki zbierałam po domu ze 2 miesiące:roll:. Drugi zamienił się w placek po krótkim czasie. Meduzy są bardzo nabite, a jak jeszcze pies dogniecie, to ponton zamienia się w zbitą kule. Próbowałam to "rozbić", i efekt był taki że środek podzielił się na kilka kul,przez co pies spał na takich twardych górach.... Naprawde nie polecam- szkoda kasy. Mam nadzieje ze kanapa posluzy Ci dluzej niz mi ponton ;)
Tilia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Bimbaya ponton który mam (miałam dwa) jest wypchany jakimiś śmieciami, ścinkami, kawałkami gąbki, nie steropianem. Pokrowiec solidny ale te śmieci w środku to porażka. A kanapa meduzowa jest mięciutka, ta którą kupiłam, taka wręcz "nadmuchana". No zobaczymy jak będzie wyglądała za jakiś czas- znajomy ma takie dla swoich chartów i chwali. Mam nadzieję, że to co kupiłam (robione na eksport) okaże się ok. hmm no to nie wiem co kupić następne, czy drugą taką kanapę czy to ze sztucznej skóry z allegro... a może się wstrzymam na parę tygodni i zobaczę jak reaguje kanapa?
moon_light Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Tilia']Bimbaya ponton który mam (miałam dwa) jest wypchany jakimiś śmieciami, ścinkami, kawałkami gąbki, nie steropianem. Pokrowiec solidny ale te śmieci w środku to porażka. A kanapa meduzowa jest mięciutka, ta którą kupiłam, taka wręcz "nadmuchana". No zobaczymy jak będzie wyglądała za jakiś czas- znajomy ma takie dla swoich chartów i chwali. Mam nadzieję, że to co kupiłam (robione na eksport) okaże się ok. hmm no to nie wiem co kupić następne, czy drugą taką kanapę czy to ze sztucznej skóry z allegro... a może się wstrzymam na parę tygodni i zobaczę jak reaguje kanapa?[/quote] Moj mial steropian. Polecam dla gigantów materace ludzkie. Mozna sobie fajne pokrowce zrobic u tapicera (np sztruksowe :lol:) i pasują do wystroju pokoju.
Tilia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 mam też jeden materac- kiedyś było to łóżko, potem został sam materac ;) ale moje psice koniecznie muszą mieć różne poduchy i kocyki coby się solidnie ukopać i pod głowę podłożyć, na płaskim nie za bardzo lubią ;) a z materaca wszystko w nocy zrzucają i rano stoi pusty :D
moon_light Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Tilia']mam też jeden materac- kiedyś było to łóżko, potem został sam materac ;) ale moje psice koniecznie muszą mieć różne poduchy i kocyki coby się solidnie ukopać i pod głowę podłożyć, na płaskim nie za bardzo lubią ;) a z materaca wszystko w nocy zrzucają i rano stoi pusty :D[/quote] O matko....prawdziwe księżniczki :evil_lol::loveu:
Recommended Posts