gluchypies Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Na olx zostały wzięte nry tel do Psotki, Jacka, Rity i Milusi :) Mam nadzieję, że z tych telefonów wyłonią się jacyś konkretni ludzie :p Quote
Macia Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 [quote name='gluchypies']Na olx zostały wzięte nry tel do Psotki, Jacka, Rity i Milusi :) Mam nadzieję, że z tych telefonów wyłonią się jacyś konkretni ludzie :p[/QUOTE] Wczoraj dzwoniła Pani zainteresowana Mańkiem. Ma się odezwać pod koniec tygodnia. Rodzina Milki wczoraj przeszła wizytę i wstępnie w niedziele ją zabierają do domu. Dobrze by było, bo mamy pilne zgłoszenie o małej suni która się przybłąkała do znajomych. Niestety jest w trakcie cieczki. Quote
gluchypies Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Wow, cieszę się bardzo z pozytywnej pa dla Milki :) Oby wszystko poszło dobrze! Trzymam mocno kciuki. Wysłałam Ci jeszcze maila od Pani w sprawie Mańka, nie wiem, czy to ta sama. Fajnie, gdyby się też udało Mańkowi... A nowa sunia jaka jest? Oby nie zaciążyła po tej cieczce :( ps. Z tej radości (Milkowej) wyróżniłam olx Jacusiowi :cool3: Quote
Macia Posted June 10, 2014 Author Posted June 10, 2014 [quote name='gluchypies']Wow, cieszę się bardzo z pozytywnej pa dla Milki :) Oby wszystko poszło dobrze! Trzymam mocno kciuki. Wysłałam Ci jeszcze maila od Pani w sprawie Mańka, nie wiem, czy to ta sama. Fajnie, gdyby się też udało Mańkowi... A nowa sunia jaka jest? Oby nie zaciążyła po tej cieczce :( ps. Z tej radości (Milkowej) wyróżniłam olx Jacusiowi :cool3:[/QUOTE] Tym bardziej dziękuję ;). Tym bardziej, że dzięki Twoim ogłoszeniom w końcu adopcje ruszyły. Sunia i tak będzie wysterylizowana. Jest maleńka i podobno starsza. Nie możemy ryzykować ciąży i porodu. Przeczytałam maila o Mańka. Ta osoba dzwoniła do Ani. Zapytam dzisiaj o co chodziło i przypomnę żeby oddzwoniła. Quote
gluchypies Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 [quote name='Macia'] Przeczytałam maila o Mańka. Ta osoba dzwoniła do Ani. Zapytam dzisiaj o co chodziło i przypomnę żeby oddzwoniła.[/QUOTE] I jak sprawa z Mańkiem i tą Panią? Kontaktowałyście się z nią? Quote
Macia Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 [quote name='gluchypies']I jak sprawa z Mańkiem i tą Panią? Kontaktowałyście się z nią?[/QUOTE] Ania z nią rozmawiała raz, a teraz dziewczyna jest w szkole. Musimy się dowiedzieć o co dokładnie chodzi ponieważ prosiła o wizytę w Poznaniu, a mieszka gdzieś dalej. Nie rozumiemy za bardzo co i jak. Wizyta oczywiście odbędzie się w miejscu, w którym ma docelowo mieszkać pies. Quote
gluchypies Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Jasne, rozumiem. To musicie już z nią wyjaśniać wszystkie kwestie, żeby wszystko było jasne. Quote
gluchypies Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='Macia']Ania z nią rozmawiała raz, a teraz dziewczyna jest w szkole. Musimy się dowiedzieć o co dokładnie chodzi ponieważ prosiła o wizytę w Poznaniu, a mieszka gdzieś dalej. Nie rozumiemy za bardzo co i jak. Wizyta oczywiście odbędzie się w miejscu, w którym ma docelowo mieszkać pies.[/QUOTE] Jakieś wieści w związku z tą Panią? Udało się coś z nią ustalić? ps. Zostały odsłonięte nry do Rudiego :) Quote
Macia Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 [quote name='gluchypies']Jakieś wieści w związku z tą Panią? Udało się coś z nią ustalić? ps. Zostały odsłonięte nry do Rudiego :)[/QUOTE] Tak. Studiuje dziennie w Poznaniu, ale pies miałby mieszkać w rodzinnym domu. Pewnie poszukamy kogoś do wizyty. Jakby o Rudzielca ktokolwiek zadzwonił to chyba bym się poryczała z radości ;). To mój osobisty rekordzista. Z moich ogłoszeń od samego początku miał 14 odsłon numeru, ale nie zadzwoniła nawet jedna osoba. Quote
gluchypies Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Fajnie, że być może dla Mańka się coś wykroi :) A z moich ogłoszeń jeszcze nikt nie dzwonił o Rudiego? Bo już wcześniej też ktoś odsłonił nr. ps. Jak Milka pojedzie do domku, do podmienię pod jej ogłoszenie tekst i fotki innego psiaka ok? Bo jest wyróżnione do 28 czerwca, to warto skorzystać. Może dla Krisa? Quote
Macia Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 [quote name='gluchypies']Fajnie, że być może dla Mańka się coś wykroi :) A z moich ogłoszeń jeszcze nikt nie dzwonił o Rudiego? Bo już wcześniej też ktoś odsłonił nr. ps. Jak Milka pojedzie do domku, do podmienię pod jej ogłoszenie tekst i fotki innego psiaka ok? Bo jest wyróżnione do 28 czerwca, to warto skorzystać. Może dla Krisa?[/QUOTE] Niestety odkąd Rudi jest u nas nie było ani jednego telefonu w jego sprawie. Milka jedzie dzisiaj i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Nie wiem tylko czy podmiana akurat na Krisa. On miał teraz szczepienie więc jajek się pozbędzie za dwa tygodnie. Ale z drugiej strony pewnie od razu nikt się nie zgłosi, a w międzyczasie można zrobić wizytę. Quote
gluchypies Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 :( szkoda, że nikt nie dzwoni o Rudiego :( Ok, ja się dostosuję z ogłoszeniem. Napisz mi może jutro lub w niedzielę, na kogo zmieniamy ogłoszenie. Cieszę się bardzo z powodu Milki :loveu: Mam nadzieję, że będą jakieś fotki z nowego domku. Quote
gluchypies Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 No i jak Milka? Wszystko ok w nowym domku? Mam nadzieję, że tak! :loveu: Mogę podmienić jej ogłoszenie, napisz dla kogo. Quote
asiuniab Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 zapisuję sobie wątek, bo się boję, że gdzieś mi umknie, a chcę go przeczytać; Quote
gluchypies Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Macia - mam dla Ciebie info na pw w sprawie Mańka, odgruzuj proszę skrzynkę. Quote
Macia Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 [quote name='gluchypies']Macia - mam dla Ciebie info na pw w sprawie Mańka, odgruzuj proszę skrzynkę.[/QUOTE] Skrzynka ogarnięta. Quote
gluchypies Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Zaglądam do psiaków. Jak tam Milusia? Zadomowiła się? Quote
Macia Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 [quote name='gluchypies']Zaglądam do psiaków. Jak tam Milusia? Zadomowiła się?[/QUOTE] Tak, wszystko dobrze. Niestety nie chce mi się zgrać zdjęcia - dodam później. Wczoraj do nowego domu trafił jeden z psiaków. Na razie dajemy sobie kilka dni standardowo żeby mieć pewność, że rodzina się zgra ze stworem. Dzisiaj jajka traci Jacek. A raczej już stracił. Zaczynamy akcję KASTRACJA. Za dużo samców z jajkami nam się nazbierało. Quote
gluchypies Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Milusia ma wyróżnione ogłoszenie do 28.06 - mogę podmienić na te kilka dni na innego psiaka. Były tel o inne psiaki? np. Jacek ma 3 nry wzięte :) Quote
Macia Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 [quote name='gluchypies']Milusia ma wyróżnione ogłoszenie do 28.06 - mogę podmienić na te kilka dni na innego psiaka. Były tel o inne psiaki? np. Jacek ma 3 nry wzięte :)[/QUOTE] Może warto podmienić na Psotkę? Niestety nie było innych telefonów. Quote
gluchypies Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='Macia']Może warto podmienić na Psotkę? Niestety nie było innych telefonów.[/QUOTE] Ok, to podmienię na Psotkę :) szkoda, bo dużo innych telefonów było wziętych, także nadal o Milkę, no ale zawsze można zaproponować inną psinkę ;) Quote
Macia Posted June 24, 2014 Author Posted June 24, 2014 [quote name='gluchypies']Ok, to podmienię na Psotkę :) szkoda, bo dużo innych telefonów było wziętych, także nadal o Milkę, no ale zawsze można zaproponować inną psinkę ;)[/QUOTE] Dokładnie ;). Niestety zauważyłam również u siebie na olx, że ostatnio sporo osób bierze numer, ale niewiele dzwoni. Quote
Recommended Posts