pysiulka86 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 A my wróciłysmy wlasnie ze spacerku, ale było zimnooo :diabloti: Pstrykneła bym kilka fotek ale mróz mnie zniechecił :cool1: Fotki domowe: Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Urocza czarnulka :loveu: Juz została modelką ? :razz: Quote
pysiulka86 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Tak :) Już dumnie prezentuje kokardki :D Quote
pysiulka86 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Oj gwiazdą to chyba jeszcze nie, co najwyzej gwiazdką :D Quote
pysiulka86 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Ale chodzenie na szpilkach już cwiczymy :cool3: Quote
madziasto4 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dzień dobry, mam łudząco podobny dywan :grins: Quote
pysiulka86 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Witamy :) A juz wczesniej tez to zauwazyłam :D Quote
Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Witam :p szkoda że aukcja sie zakończyła też bym kupiła... ładnie wyglądacie :loveu: Quote
pysiulka86 Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Hejka, jak sprzedawczyni by jeszcze wystawila to was poinformuje :) Pegaza śliczne banerki :p Quote
Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 oo dobry pomysł dziękuje nie mojego autorstwa :pale zawsze u tej samej osoby zamawiam Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dzien dobry! Przyszlysmy se porannie. Pamietam Pysiulkowa fote szynszylkowa, ja tyz mam zwierza takiego :grins: Modelka i ciuszki cudne :loveu: Pozdrawiamy :hand: [quote name='pysiulka86']A dziekujemy, Kika dostała wczoraj pierwszą cieczke :cool3: [quote name='tigrunia']:crazyeye: O kurcze .. to już?? Czyli ja też mogę się spodziewać gdzieś za 2 m-ce? :crazyeye: Tak 2B, goopolu, Ty tez mozesz sie spodziewac cieczki :roflt: [quote name='tigrunia']Aniusia i Agusia :mad: Dzie nie polezie tam gada na nas :roll: Tigrunia i nie Aniusia ino ANUSIA :loveu: Quote
Pegaza Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 witam:p weekend weekend:multi: tigrunia no chybą że tz się postarał więc nie będzie kropki czerwonej za 2 miesiące:evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Dzien dobry! Tak 2B, goopolu, Ty tez mozesz sie spodziewac cieczki :roflt: Dzie nie polezie tam gada na nas :roll: Tigrunia i nie Aniusia ino ANUSIA :loveu: Kurcze .. ja to chyba juz sie spodziewam :loveu: bo to male cos ciagle sie lize tam gdzie nie powinno :-o Ano bo o was to nie moznanie wspomniec .. zamiast sie cieszyc to ta marudzi jeszcze... :shake: Ach .. ja to sie zazwyczaj pilnuje,zeby tego "i" nie wstawic ale czasem tak z rozpedu bo ja mam Aniusie taka żywą i dlatego :loveu: [quote name='Pegaza']witam:p weekend weekend:multi: tigrunia no chybą że tz się postarał więc nie będzie kropki czerwonej za 2 miesiące:evil_lol: Chyba TZ sie nie postarał bo bym mu zęby wybiła :angryy: I jak juz to za miesiąc (chyba,ze ty masz co dwa ) a tak w ogóle to za tydzień Dobry Kiko i pysiulko :loveu: Quote
pysiulka86 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='Pegaza']witam:p weekend weekend:multi: tigrunia no chybą że tz się postarał więc nie będzie kropki czerwonej za 2 miesiące:evil_lol: Witamy :lol: Dla mnie to weekend udany nie bedzie bo pracuje i to z poniedziałkiem włacznie :placz: [quote name='Anusia & Alutka']Dzien dobry! Przyszlysmy se porannie. Pamietam Pysiulkowa fote szynszylkowa, ja tyz mam zwierza takiego :grins: Modelka i ciuszki cudne :loveu: Pozdrawiamy :hand: Szynszylki urocze kruszynki :loveu: A Twoja jaka ma barwe ? :cool3: A modelka lezy w łózku jeszcze roztrzepana :evil_lol: [quote name='tigrunia'] Chyba TZ sie nie postarał bo bym mu zęby wybiła :angryy: I jak juz to za miesiąc (chyba,ze ty masz co dwa ) a tak w ogóle to za tydzień Dobry Kiko i pysiulko :loveu: Dobry dobry :) Uważaj Tigrunia bo tu Jessi jeszcze nie odchowana, hihihi ;) Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 tigrunia napisał(a): Ano bo o was to nie moznanie wspomniec .. zamiast sie cieszyc to ta marudzi jeszcze... :shake: Ach .. ja to sie zazwyczaj pilnuje,zeby tego "i" nie wstawic ale czasem tak z rozpedu bo ja mam Aniusie taka żywą i dlatego :loveu: Ty nie wspominasz ino narzekasz!! A ja to ze niby niezywa? Niezywy nikt?? :obrazic: pysiulka86 napisał(a): Szynszylki urocze kruszynki :loveu: A Twoja jaka ma barwe ? :cool3: A modelka lezy w łózku jeszcze roztrzepana :evil_lol: Szyszek jest szary :loveu: A Panna Alicja wiekszosc czasu spedza w lozku. Ja to se nawet mysle, ze Daria-Ewa powinna zostaj jej wirtualną matką chrzestną :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ty to taka Anusia wirtualna jak powiedzialas na Darie-Ewe przed chwilą :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Czesc :multi: Dawno Cie nie było .. co tam u naszej Kikuni ?? :loveu: Quote
Pegaza Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Witam:p jak najbradziej jestem za by zostać mamusią tego maleństwa:loveu: ja sem też taką sprawie a co:cool1: nasza Pysiulka jak zwykle lata po allegro i kupuje polarki:cool1::cool1::cool1: a nasza Kika znów będzie piękna różowa:loveu::cool1: a miała dać znać że sa nowe polary:razz: Quote
pysiulka86 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Witajcie kochane :lol: Mam teraz codzien 12 h pracy, dopiero w piatek wolne :placz: Ale za to wstawie wam nowe fotki Kiki z ogolonymi uszkami :evil_lol: tigrunia napisał(a):Czesc :multi: Dawno Cie nie było .. co tam u naszej Kikuni ?? :loveu: Kika ma sie szalenie dobrze, cieczka juz dobiegła chyba konca prawie, nie było tak ciezko jak to sobie wyobrazalam :p Teraz czas na Jessi :razz: Pegaza napisał(a):Witam:p jak najbradziej jestem za by zostać mamusią tego maleństwa:loveu: ja sem też taką sprawie a co:cool1: nasza Pysiulka jak zwykle lata po allegro i kupuje polarki:cool1::cool1::cool1: a nasza Kika znów będzie piękna różowa:loveu::cool1: a miała dać znać że sa nowe polary:razz: To czekamy na te Twoje kolejne malenstwo :eviltong: A ostatnio kupiony polarek okazal sie przymały niestety, ale udało mi sie go juz sprzedac na szczescie. A co do polarków to są nowe. Wysłałam wam linki na priw :lol: Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 pysiulka86 napisał(a):Witajcie kochane :lol: Mam teraz codzien 12 h pracy, dopiero w piatek wolne :placz: Ale za to wstawie wam nowe fotki Kiki z ogolonymi uszkami :evil_lol: Kika ma sie szalenie dobrze, cieczka juz dobiegła chyba konca prawie, nie było tak ciezko jak to sobie wyobrazalam :p Teraz czas na Jessi :razz: To czekamy na te Twoje kolejne malenstwo :eviltong: A ostatnio kupiony polarek okazal sie przymały niestety, ale udało mi sie go juz sprzedac na szczescie. A co do polarków to są nowe. Wysłałam wam linki na priw :lol: Cześć :multi: Ddzie te fotki ?? :mad: Jessi też już ma cieczke .. chyba od tygodnia, ale taką w ogóle nie widoczną :p Dziś ranp znalazłam jedna plamkę na prześcieradle :multi: Polarki świetne, chyba kupię Jessi ten brązowy :) Quote
pysiulka86 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 No wreszcie znalazlam czas na fotki :) Quote
Pegaza Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Hej:p ja też kupiłam zobaczymy jak paczka dojdzie:) ten polarek na fotce przymaławy? czy inny? aaa nie no chyle czoła przed naszą małą modelką:modla: dziewczyny nasza Kiki pięknie kokardki prezentuje:loveu: :cool1: Cię wszedzie dojrzy moje sokole oko heheh a sunia tuz tuż:cool1::loveu: Quote
pysiulka86 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Witam :) No własnie ten polarek przymaly troche, krępuje jej zbyt ruchy :roll: A co do kokardek to najładniejsza oczywiscie gdzies sie zgubila :mad: No zdradz nam cos wiecej o tej swojej suni :eviltong: Quote
Recommended Posts