Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak zdjecia aktualne, kilka dni temu byla scinana. Na poczatku troszke trzesla sie na dworku ale teraz jest juz ok, szaleje jak dawniej. Ubieram jej derke i wydaje mi sie ze nie marznie :p

Posted

pysiulka86 napisał(a):
Jak poszlysmy do fryzjera to wogole okazalo sie, ze moja kolezanka z liceum tam strzyze :lol: Ona posiada pokazna galerie psich fryzurek i pokazalam jak mi sie najbardziej podoba. Wspolnie zmodernizowalysmy jedna z fryzur dla Kiki i wedlug mnie tez bardzo ladnie wyszlo :loveu:

No super wyszło:loveu:
Ja też bym tak chciała dla Kati, bo i na ogonku włoski zostały i z przodu ma a niektóre to aż za łyse mają... No i pyszczek przepięknie przycięty:loveu:

Posted

pysiulka86 napisał(a):
Jak poszlysmy do fryzjera to wogole okazalo sie, ze moja kolezanka z liceum tam strzyze :lol: Ona posiada pokazna galerie psich fryzurek i pokazalam jak mi sie najbardziej podoba. Wspolnie zmodernizowalysmy jedna z fryzur dla Kiki i wedlug mnie tez bardzo ladnie wyszlo :loveu:

A masz jakies zdjęcie z boczku jak stoi?

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Mi też się podoba to jak jest ścięta...:loveu:
Ja planuję obciąć Kati na wiosnę...
A jak poszłaś z nią do fryzjera to co powiedziałaś??? Że jak ma ci ją przyciąć???

Posted

Jaka ona cudowna...:loveu:
Chciałabym żeby moja też taka była:loveu:
Możesz podać jej wymiarki???

Dziekujemy bardzo, Kati tez jest przepiekna :loveu:
Napewno napisze wymiary , ale teraz drzemie wiec nie bede jej budzic :lol:

Posted

Jaka ona cudowna...:loveu:
Chciałabym żeby moja też taka była:loveu:
Możesz podać jej wymiarki???

Wysokosc w kłebie 18 cm, dlugosc tułowia od karku do poczatku ogona 21 cm, obwód w klatce 26 cm :p

Posted

Pegaza napisał(a):
Hej Pysiulka po takiej nieobecnosci:multi: jestes znowu

wydaje mi sie ze Kika:loveu: na pyszczku wyjasniala
wlosek gesty cudna jest:loveu:

Witaj :lol: Mialam nadzieje, ze wlasnie zauwazycie ze pycholek jej wyjasnial :cool3: Dziekujemy za odwiedzinki :p

Posted

pysiulka86 napisał(a):
Wlasnie maluszek z niej taki ale ma bardzo dobry apetyt i ostatnio przybrała nieco na wadze ;)

A czym ją karmisz???
Moja nie chce jeść swojej karmy (royal dla juniora) chyba że jej coś dodam:shake:

Posted

A czym ją karmisz???
Moja nie chce jeść swojej karmy (royal dla juniora) chyba że jej coś dodam:shake:

Daje jej Royalka dla doroslych yorkow i jestem przeszczesliwa bo wcina az jej sie uszka trzesą :evil_lol:

Posted

pysiulka86 napisał(a):
Daje jej Royalka dla doroslych yorkow i jestem przeszczesliwa bo wcina az jej sie uszka trzesą :evil_lol:

No nie:shake: Wszystkie zjadają tylko moja nie chce...
Chociaż może jeszcze się nie przyzwyczaiła do Juniora, bo ostatnio znalazłam jeszcze trochę startera, dałam jej i zjadła...

Posted

No nie:shake: Wszystkie zjadają tylko moja nie chce...
Chociaż może jeszcze się nie przyzwyczaiła do Juniora, bo ostatnio znalazłam jeszcze trochę startera, dałam jej i zjadła...

Moja nabrala apetytu po pierwszej cieczce oczywiscie :razz: Wczesniej tez byla straszliwym niejadkiem :roll:

Posted

No proszę bardzo Kikunia jaka świąteczna w tym czerwonym kubraczku i kokardce:loveu::loveu: mniam mniam hihi...i choineczka mała stoi już....Śliczna z niej panienka wyrosła,ale buziolek ten sam takie same oczęta hehe..A jaka dumna:cool3::cool3:

Posted

Dla Was od nas :)

Najserdeczniejsze życzenia:
Cudownych Świąt Bożego Narodzenia,
Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
Pod żywą choinką zaś dużo prezentów,
A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija.