***Paulina*** Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Mi też się podoba to jak jest ścięta...:loveu: Ja planuję obciąć Kati na wiosnę... A jak poszłaś z nią do fryzjera to co powiedziałaś??? Że jak ma ci ją przyciąć??? Quote
pysiulka86 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Tak zdjecia aktualne, kilka dni temu byla scinana. Na poczatku troszke trzesla sie na dworku ale teraz jest juz ok, szaleje jak dawniej. Ubieram jej derke i wydaje mi sie ze nie marznie :p Quote
***Paulina*** Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 pysiulka86 napisał(a):Jak poszlysmy do fryzjera to wogole okazalo sie, ze moja kolezanka z liceum tam strzyze :lol: Ona posiada pokazna galerie psich fryzurek i pokazalam jak mi sie najbardziej podoba. Wspolnie zmodernizowalysmy jedna z fryzur dla Kiki i wedlug mnie tez bardzo ladnie wyszlo :loveu: No super wyszło:loveu: Ja też bym tak chciała dla Kati, bo i na ogonku włoski zostały i z przodu ma a niektóre to aż za łyse mają... No i pyszczek przepięknie przycięty:loveu: Quote
ewa2909 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 pysiulka86 napisał(a):Jak poszlysmy do fryzjera to wogole okazalo sie, ze moja kolezanka z liceum tam strzyze :lol: Ona posiada pokazna galerie psich fryzurek i pokazalam jak mi sie najbardziej podoba. Wspolnie zmodernizowalysmy jedna z fryzur dla Kiki i wedlug mnie tez bardzo ladnie wyszlo :loveu: A masz jakies zdjęcie z boczku jak stoi? Quote
pysiulka86 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Mi też się podoba to jak jest ścięta...:loveu: Ja planuję obciąć Kati na wiosnę... A jak poszłaś z nią do fryzjera to co powiedziałaś??? Że jak ma ci ją przyciąć??? Jak poszlysmy do fryzjera to wogole okazalo sie, ze moja kolezanka z liceum tam strzyze :lol: Ona posiada pokazna galerie psich fryzurek i pokazalam jak mi sie najbardziej podoba. Wspolnie zmodernizowalysmy jedna z fryzur dla Kiki i wedlug mnie tez bardzo ladnie wyszlo :loveu: Quote
pysiulka86 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='ewa2909']A masz jakies zdjęcie z boczku jak stoi? Mam ale tylko takie w ubranku Quote
***Paulina*** Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Jaka ona cudowna...:loveu: Chciałabym żeby moja też taka była:loveu: Możesz podać jej wymiarki??? Quote
pysiulka86 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Jaka ona cudowna...:loveu: Chciałabym żeby moja też taka była:loveu: Możesz podać jej wymiarki??? Dziekujemy bardzo, Kati tez jest przepiekna :loveu: Napewno napisze wymiary , ale teraz drzemie wiec nie bede jej budzic :lol: Quote
Pegaza Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Hej Pysiulka po takiej nieobecnosci:multi: jestes znowu wydaje mi sie ze Kika:loveu: na pyszczku wyjasniala wlosek gesty cudna jest:loveu: Quote
pysiulka86 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Jaka ona cudowna...:loveu: Chciałabym żeby moja też taka była:loveu: Możesz podać jej wymiarki??? Wysokosc w kłebie 18 cm, dlugosc tułowia od karku do poczatku ogona 21 cm, obwód w klatce 26 cm :p Quote
***Paulina*** Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 pysiulka86 napisał(a):Wysokosc w kłebie 18 cm, dlugosc tułowia od karku do poczatku ogona 21 cm, obwód w klatce 26 cm :p Oj to maluteńka jest:loveu: Quote
pysiulka86 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Pegaza napisał(a):Hej Pysiulka po takiej nieobecnosci:multi: jestes znowu wydaje mi sie ze Kika:loveu: na pyszczku wyjasniala wlosek gesty cudna jest:loveu: Witaj :lol: Mialam nadzieje, ze wlasnie zauwazycie ze pycholek jej wyjasnial :cool3: Dziekujemy za odwiedzinki :p Quote
pysiulka86 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Oj to maluteńka jest:loveu: Wlasnie maluszek z niej taki ale ma bardzo dobry apetyt i ostatnio przybrała nieco na wadze ;) Quote
***Paulina*** Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 pysiulka86 napisał(a):Wlasnie maluszek z niej taki ale ma bardzo dobry apetyt i ostatnio przybrała nieco na wadze ;) A czym ją karmisz??? Moja nie chce jeść swojej karmy (royal dla juniora) chyba że jej coś dodam:shake: Quote
pysiulka86 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 ***Paulina*** napisał(a):A czym ją karmisz??? Moja nie chce jeść swojej karmy (royal dla juniora) chyba że jej coś dodam:shake: Daje jej Royalka dla doroslych yorkow i jestem przeszczesliwa bo wcina az jej sie uszka trzesą :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 pysiulka86 napisał(a):Daje jej Royalka dla doroslych yorkow i jestem przeszczesliwa bo wcina az jej sie uszka trzesą :evil_lol: No nie:shake: Wszystkie zjadają tylko moja nie chce... Chociaż może jeszcze się nie przyzwyczaiła do Juniora, bo ostatnio znalazłam jeszcze trochę startera, dałam jej i zjadła... Quote
pysiulka86 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No nie:shake: Wszystkie zjadają tylko moja nie chce... Chociaż może jeszcze się nie przyzwyczaiła do Juniora, bo ostatnio znalazłam jeszcze trochę startera, dałam jej i zjadła... Moja nabrala apetytu po pierwszej cieczce oczywiscie :razz: Wczesniej tez byla straszliwym niejadkiem :roll: Quote
***Paulina*** Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 pysiulka86 napisał(a):Moja nabrala apetytu po pierwszej cieczce oczywiscie :razz: Wczesniej tez byla straszliwym niejadkiem :roll: A to moja ma jeszcze czas:) Quote
Jofka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 No proszę bardzo Kikunia jaka świąteczna w tym czerwonym kubraczku i kokardce:loveu::loveu: mniam mniam hihi...i choineczka mała stoi już....Śliczna z niej panienka wyrosła,ale buziolek ten sam takie same oczęta hehe..A jaka dumna:cool3::cool3: Quote
C&B Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 baner31.jpg | czika1452 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Quote
pysiulka86 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Domka_Czika']baner31.jpg | czika1452 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Dziekuje bardzo :lol: Przepiekny wyszedł :loveu: Quote
pysiulka86 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Jeszcze klka zdjec mojej gwiazdeczki :loveu: Quote
pysiulka86 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Dziekujemy bardzo :lol: Kartka przepiekna :p Quote
zetka73 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Dla Was od nas :) Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Quote
Recommended Posts