Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Magda_Miki napisał(a):
Witamy!:multi:
Przyszliśmy obejrzeć małą modelkę:loveu:

Planujesz ściąć ją na lato?

Witam :lol: Planuje sciac ją juz na wiosne ale zupełnie nie mam pojecia co by jej pasowało. Napewno chce ocalić kiteczke a z drugiej strony najbardziej podoba mi sie tułowik na golaska, tak jak ma Mikus własnie a chyba to nie bardzo bedzie grało. Jakies pomysly ? :cool3:

Kincia napisał(a):
Sliczna :loveu:
Ma podobna bluzeczke do Lucia :diabloti:

Witam :lol: Bluza tylko raz założona do zdjecia bo kupiona na allegro i za mała sie okazała :evil_lol: Ale juz udało sie ją odsprzedac :p

Posted

pysiulka86 napisał(a):
Witam :lol: Planuje sciac ją juz na wiosne ale zupełnie nie mam pojecia co by jej pasowało. Napewno chce ocalić kiteczke a z drugiej strony najbardziej podoba mi sie tułowik na golaska, tak jak ma Mikus własnie a chyba to nie bardzo bedzie grało. Jakies pomysly ? :cool3:

Hmm... a może zetniesz jej tylko grzbiecik na krótko w linii prostej po bokach i podetniesz portki. Główka zaokrąglona, żeby pasowała do reszty:p

Posted

Witamy :p Oto dzisiejsza Kika :lol:

Hmm nudno troche... Pancia znów gania z aparatem

A co to pojawiło sie w moim posłaniu ?? :angryy:

Popozuje ładnie może dosyane nagrode :diabloti:

I jeszcze troche :cool1:

Niecierpliwie sie juz, gdzie ta nagroda ? :mad:

No nie, koniec tego dobrego :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

hm...to pierwsze zdjecie...bużka Kiki przypomina mi wyraz twarzy sprzedawcy w sklepie wędkarskim gdy kupowałąm dziś od niego haczyki...miał identyczna mine jak Kika i stwierdził, że niecierpi świąt bo potem kaca leczy:) hm...Pysiulka przyznaj się no, co tam Kikuni przydarzyło się w świeta, że taką kwaśną minę ma, czym ja napoiłaś co?:):)