Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][COLOR=Purple]WITAMY WSZYSTKICH CZWARTKOWO JESIENNIE I... właśnie od teraz słonecznieeee :multi: :loveu:[/COLOR][/B]

[quote name='zuzolandia']witaj koffaniutka;-) zaleglosci nadrobie jutrooooooooo!!!!!!!!! za duzo gadacie hehehe;-)............oj jak sie ma 2 psy to dzien sie jakos skraca dziwnie ;-) ehheh
buzioleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
[B][COLOR=Purple]hej heeej Zuzolki-Fruziolki:)
nie gadamy wcale dużo :cool3: to nie my.. to ciocie nasze wszystkie kochane :eviltong:
ale... nic się nie łam... my też nie mieliśmy czasu do Was zaglądać :roll: ale dziś zaglądnęłam :diabloti:

[/COLOR][/B][quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]:evil_lol::evil_lol: ale się uśmiałam z tego zdjęcia --> [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1107.jpg[/URL] :evil_lol::evil_lol: Zuza to straszny żarłok...nawet kolegów od zabaw chce zjeść :loveu::loveu:
[/COLOR][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple] hehe.. Zuzka nie jest wybredna... zjada, co jej pod pysk wpadnie :evil_lol:[/COLOR][/B]:diabloti:

[quote name='teqquila']hehe no ladnie biedny moj Tysik :evil_lol::evil_lol: zostal skasowany :evil_lol::evil_lol:
Witanko :)[/quote]
[B][COLOR=Purple]anoo... matko...:razz: nie upilnowałaś syna, to go skasowano :eviltong: :evil_lol:

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]....gorąca kobitka ;)
[URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1104.jpg[/URL]

Basiu już wszystko działa:multi:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple] hehe... a jakżeeee :cool3: hot girl ;)

suuuupeeer, że działaaaa!!:p i jak i jak?? widziałaś archiwum? :cool3:
podobuje się? :cool3: na razie to wstęp... jak uzupełnię wszystko, to dam tu linka;)
buziole Alutkowi:loveu:

[/COLOR][/B][quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]jestem
już troche wiecej nadrobiłam...................
fajna ta Twoja psiczka:loveu:[/B][/COLOR][/quote]
[COLOR=Purple][B]witanko:)
ano pewnie, że fajna... a jaka trzaśnięta :evil_lol: :diabloti:

[/B][/COLOR][quote name='Imbir1'][IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/thumb/jesien_03.GIF.jpg[/IMG]helloł:multi::multi::multi:
przyszłam ukraść kolejne foteczki:p:diabloti:

musze naładować baterie na weekend:lol: oj będzie się działo:diabloti:[/quote]
[B][COLOR=Purple]hej Bimberki:)
noo.. w krew Ci weszło już hehe :evil_lol:

oo.. i widzisz.. dobrze, że przypomniałaś... bo ja też muszę naładować :cool3:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue]Witanko z samego ranka! Foteczki Zuzkowo-Bimbrowo-Tyśkowe rewelacyjne... Szczególnie Zuzka-kasownik :cool3:[/COLOR][/I][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple] witamy i Ciebie Madzioszku :loveu:

[/COLOR][/B][quote name='dealer']przylazlam, ujrzalam i ide dalej:p[/quote]
[B][COLOR=Purple]witamy:)
to może spotkamy się gdzieś po drodze hehe ;)

[/COLOR][/B][quote name='mia_mia']witam:)
moze kiedys wspolny spacer?[/quote]
[B][COLOR=Purple]a chęęętnie:) czemu nie:)
Zuza na osiedlu nie ma za bardzo kumpli....
także.. jeśli Bułka lubi inne suczki, no to super:)
[/COLOR][/B]
[quote name='Alcazar']witamy z poranną kawką na którą mam czas tylko dziś rano :kaffee_2:
buziaki dla zuzki[/quote]
[B][COLOR=Purple] witanko:)
a ja już nie mam herbaty... zimno w biurze, bo nie grzeją jeszcze... :roll:
i w dodatku głodna jestem i nie mam śniadania :roll:[/COLOR][/B]

Posted

bidulka ja na szczęscie siedze sobie wygodnie w domciu.
jestem tak pochłonięta serwowaniem że niezdążyłam zjeść śniadania, zresztą jak tylko wstane od biurka i zaczne przygotowyweać jedzonko to się nieodpędze od alcazara.
miłej pracy

Posted

[quote name='basia2202'][B][/B][B][COLOR=purple]a chęęętnie:) czemu nie:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]Zuza na osiedlu nie ma za bardzo kumpli....[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]także.. jeśli Bułka lubi inne suczki, no to super:)[/COLOR][/B]
[/quote]

Bułka suczki lubi, tak jak i pieski o ile nie probuja jej zbyt namietnie dominowac :p w jakich okolicach spacerujecie?

Posted

[quote name='basia2202'][B][/B][B][COLOR=Purple]Zuza spragniona... próbowała... piwa :roll: od cioci Bimbrowej :evil_lol:

[/COLOR][/B][/quote]

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]no i wreszsie piesy popadały

Tyś total zgon :cool3: :diabloti:

Bimberos też walnął w kimono :evil_lol:

[/COLOR][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: JESOOOOO!!! ino spróbowały a tak nimi pozamiatało :shake::shake::shake:
Praktyka czyni mistrza :diabloti:

cześć Basieńko :loveu::loveu: z Zuzolcem :multi::multi:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alcazar']bidulka ja na szczęscie siedze sobie wygodnie w domciu.
[/quote]
[B][COLOR=Purple]buuuuu.... :placz: takim to dobrze.. w domku sobie siedzą :placz:
jutro mi się zapowiada w pracy jeszcze "ciekawszy" dzień niż dzisiaj.. normalnie będę chyba z motorkiem w tyłku fruwać :roll:
[/COLOR][/B]
[quote name='evaxon']hejka Zuzkowe:multi:
cos nam sie pogoda skiepściła:roll:[/quote]
[B][COLOR=Purple]hejka Tigrowe :multi:
ee tam.. Ewuś... co Ty opowiadasz ;) już się przecie naprawiłaa!! :multi:
i oby taka była cały weekend:)

[/COLOR][/B][quote name='mia_mia']Bułka suczki lubi, tak jak i pieski o ile nie probuja jej zbyt namietnie dominowac :p w jakich okolicach spacerujecie?[/quote]
[B][COLOR=Purple]my mieszkamy na Bałutach, niedaleko Żabieńca... mamy tutaj łąki...
aale... np. u Bimbrowej na Widzewie są fajne pola i jeszcze więcej terenu do biegania:) na psiowe zbiorowe spacery spotykamy się raz u nas, raz u nich;)
a na co dzień... no to chodzę z Zuzką na nasze łąki
teraz się spotykamy w sobotę z Bimbrami:) będzie też Opka i Teufel... i Tyśkowi, jak będą mogli:) nie wiem, czy się znacie, czy nie... my Opkę i Teufelka dopiero poznamy:)
ale wiesz... jak dla mnie, to im większa ferajna, im więcej krejzoli, tym fajniej :diabloti: jeśli tylko dziewczyny nie mają nic przeciw (a nie sądzę, żeby miały ;) ) to może się do nas przyłączysz?:)
my w następny weekend nie będziemy mogli, bo najprawdopodobniej w piątek za tydzień Zuza będzie miała sterylkę, więc nie będzie mogła szaleć po zabiegu

a Wy z Bułką w której części Łodzi mieszkacie?
[/COLOR][/B]
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:crazyeye: JESOOOOO!!! ino spróbowały a tak nimi pozamiatało :shake:
Praktyka czyni mistrza :diabloti:

cześć Basieńko :loveu: z Zuzolcem :multi:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]witamy Cię Madzieńko z... Klocolcem (?) :hmmmm: :evil_lol:
a próbowała tylko Zuzka :) i jak widać najdłużej trzymała się na nogach :evil_lol::diabloti: więc ja nie wiem, jak to tam z tą praktyką i tymi mistrzami :eviltong: :evil_lol:[/COLOR] [/B]

Posted

[COLOR=royalblue]Cześć Basiu!:D[/COLOR]

[COLOR=#4169e1]Chciałabym Cię powiadomić, że masz niereguleminowy podpis:cool3: nie można mieć w nim animowanych emotikonek ;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Werka'][COLOR=royalblue]Cześć Basiu!:D[/COLOR]

[COLOR=#4169e1]Chciałabym Cię powiadomić, że masz niereguleminowy podpis:cool3: nie można mieć w nim animowanych emotikonek ;)[/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]nie wiedziałam :roll:
dzięki :)
szkooda.. bo te emotki mi się podobują :roll:
no ale cóż.. jak muszę to zmienię... ech...

[/COLOR][/B][quote name='Medorowa']Byłam tu dziś i mnie zignorowano:obrazic::obrazic::obrazic:

:diabloti:[/quote]
[B][COLOR=Purple]faktycznie... byłaś... :roll:
o jaaa śleeeepaaaaaaaaaaaaaa :splat:wyyybaacz Medorowaaa :cool3:
to się więcej nie powtórzy :loveu: :diabloti:

a więc... tak... będą foty:lol: duuuużo fotów :lol:
pod warunkiem, że nie zapomnę baterii naładować :evil_lol:
teraz będą foty Zuzkowo-Bimbrowo_Tofikowo-Opkowo-Tyśkowe(?)
i jeśli Bułeczka ze swoją pańcią też będzie się chciała przyłączyć, to fajnie:)

Medorowa... jako zadośćuczynienie za mą tragiczną ślepotę :eviltong:
masz tu kwiatusskiiiii :Rose: h h h :loveu:
[/COLOR][/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Basiu ....Madzia z Klockiem vel Chlorkiem vel Klokłorkiem ;).....

przypomnij nam poźniej co byśmy nie zapomniały pozaciskiwać paluszków za udaną sterylke ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Witamy :multi: super fotki, Zuzka to prawdziwa twardzielka :evil_lol: chłopaki popadali, a ona dalej nic ;)

[url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1107.jpg[/url] kasownik jest super :evil_lol:

Pozdrawiamy i buziaki przesyłamy :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Basiu ....Madzia z Klockiem vel Chlorkiem vel Klokłorkiem ;).....

przypomnij nam poźniej co byśmy nie zapomniały pozaciskiwać paluszków za udaną sterylke ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]h[/COLOR][COLOR=Purple]ehe... wiem wieeem;) aaale.. tak mi do Zuzolca pasowało :evil_lol: :diabloti:

będę przypominać:) chyba... wezmę w piątek za tydzień wolne i zawiozę Zuzę rano do lecznicy (bo trzeba rano)... a potem pojadę sobie postać w kolejce w urzędzie, co by w końcu wniosek na dowód złożyć :roll: czas kurde najwyższy... aż mi gorzej jak o tym pomyślę :roll:
niby.. mogłabym też zawieźć małą w czwartek wieczorem... no ale... po co ma spać sama :roll: pewnie by jej smutno było... płakałaby za mną :-( i tak będzie miała dosyć wrażeń...
tak.. tak zrobię... wezmę wolne za tydzień:)
a kciuki.. koniecznie!! :) bo musi się wszystko udać:)

pamiętam, jak przeżywałam sterylkę naszej jamniczki kiedyś... lekarz powiedział, że mogę sobie jechać do domu... ale gdzieee tam.. czekałam w lecznicy... gazetę miałam do czytania, ale w ogóle się skupić nie mogłam... :roll:

[/COLOR][/B][quote name='agaciaaa']Witamy :multi: super fotki, Zuzka to prawdziwa twardzielka :evil_lol: chłopaki popadali, a ona dalej nic ;)

[URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_1107.jpg[/URL] kasownik jest super :evil_lol:

Pozdrawiamy i buziaki przesyłamy :loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]witajcie kochane:)
cmokasy i dla Was :loveu::loveu::loveu:

[/COLOR][/B][quote name='AgusiaTerierka']No to będzie fotek moc po tym waszym spotkaniu, juz się cieszę!!!...[/quote]
[B][COLOR=Purple] ja też się nie mogę doczekać:p ale ekipa będzie na psacerku :multi::multi::multi:[/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=darkorange]Ja tylko na chwilkę:evil_lol:[/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][B]DOBRANOC![/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=4][/SIZE][/B]
:scared:[B][COLOR=paleturquoise]spadam![/COLOR][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=#ff8c00]:sleep2: [SIZE=2][COLOR=paleturquoise]Lulam...[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#ff8c00]:sleeping: [SIZE=2][COLOR=paleturquoise]Zaawansowane chrapanie[/COLOR]:evil_lol:[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

przyszłam Ci przypomnieć żebyś zaczęła ładować baterie, bo później musisz zrobić duuuuużo fotek ze spacerku i wstawić je na forum, cobym mogła je później ukraść:diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::p

Dzieńdoberek Zuzkowe:multi::multi::multi:

Posted

:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:Imbirkowa ...depczę Ci po piętkach :grins:

Witaj Basiu z Zuzolem ;) ładująca baterie na sobotni spacerek :p
Posyłamy całuski buziaczki mizianka:loveu: ...wsi co by umilić i ogrzać ten ponury , zimny i mokry dzień:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Olive][B]Cześć :multi::multi:

Troszkę zaniedbuję ale ostatnio mam mniej czasu...w każdym bądź razie wpadam i przesyłam duże buziaki i miziaki :) :loveu::loveu:

Pozdrowienia :loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[B][COLOR=Purple]heloł wszystkim! :multi:
wreszcie weekend... uff... :p alem się dzisiaj nazapierniczała...:roll:
teraz będę się resetować :diabloti:

[/COLOR][/B]
[quote name='Imbirka']przyszłam Ci przypomnieć żebyś zaczęła ładować baterie, bo później musisz zrobić duuuuużo fotek ze spacerku i wstawić je na forum, cobym mogła je później ukraść:diabloti::eviltong::p

Dzieńdoberek Zuzkowe:multi:[/quote]
[B][COLOR=Purple]och, dziękuję przypominajko :loveu:
ale, żeby tak choć raz bezinteresownie... :shake: :diabloti:

witaj nasza osobista kradziejko :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Imbirkowa ...depczę Ci po piętkach :grins:
Witaj Basiu z Zuzolem ;) ładująca baterie na sobotni spacerek :p
Posyłamy całuski buziaczki mizianka:loveu: ...wsi co by umilić i ogrzać ten ponury , zimny i mokry dzień:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]ooo.. i deptająca Alutka zawitała:multi:
a jeszcze nie ładująca... ale to już zaraz za momencik ;)
buziaczki, całuski i mizianka przyjęte z otwartymi ręcyma :loveu:
my Ci też umilamy i cmokamy gorąco :buzi: i przytulamy :calus:
aa.. co tam.. masszz... jeszcze kwiatuszki :B-fly:

[/COLOR][/B]