Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no proszę, nie każ mi w tym chodzić :cool3: przecie jak ja będę wygladał :splat::evil_lol:

uff... no udało się...:cool3: no to dam Ci całusa :loveu:

a w tym samym czasie...:cool3: dwa wariaty nie próżnują :evil_lol: :diabloti:

dwa przyczajone... czajniki :evil_lol:

i Bimbero dziabnięty przez Zuzkę :diabloti:

C.D.N.

Posted

oni są niezmordowani!! :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a tutaj Zuza wpatrzona w Tyś...kie :evil_lol: i Tyś wpatrzony w Zuzkę :p

NA DZISIAJ KONIEC;)
C.D.N. WKRÓTCE :p

BUZIAKI DLA WAS WSZYSTKICH!!:loveu:
I WIEEEELKI SOCZYSTY CAŁUS W UCHOLKA OD ZUZANKI :diabloti:

Posted

dzień dobry

ale z Was przytulaski, pocieszne te Twoje mordki
pozdrawiamy cieplutko i witamy po długaśnej przerwie...
w funkcjonowaniu

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD

Posted

[quote name='basia2202']uch.. jak fajnie... :cool3: z tym mizianiem:loveu:
ale żart znaczy, że... za krótko? :cool3: :diabloti: w pracy znaczy :evil_lol: :loveu:

no za krótko!!!! przecież to nierealne obskoczyc wszystkie blogasy w 8 godzin :placz::placz::placz:

widziałam wszystkie piękne foty z psami i z TYSKIM też :loveu::loveu:

Posted

Hej Wszyscy!!
Poodpisuję wieczorem, jak będzie więcej czasu...

Ech... znowu problemy z Zuzką:(
Jak nie coś z brzuszkiem i jakieś zapalenie jelit, to znowu inne paskudztwo :-(

Jadę dziś z małą do weta po pracy... wczoraj zobaczyłam... ma w łapie wielką drzazgę!!:crazyeye: taką ze 2-2,5 cm :placz:bieeednaaaa:placz:

nie wiem, jak ona to zrobiła... wcześniej nic nie widziałam... więc... może świeże to jest... ale z drugiej strony, nie wygląda na świeże... bo normalnie ma to pod skórą zarośnięte!! :crazyeye: :-( tak w poprzek łapy jest ta drzazga, dlatego zauważyłam, bo ma po bokach na łapie skórę wypchniętą...

pewnie będą jej rozcinać łapkę:( a tyle razy mówiłam, żeby nie grzebała w drewnie w przedpokoju :shake: no i masz... :-(
dziwne to... bo ani śladu na łapie nie ma, ani wcześniej żadnej krwi nie widziałam... nie wiem, czy jej się to przesunęło a wcześniej była inaczej ta drzazga położona.... ech....

zobaczymy, co dziś pani doktor powie... całą noc się martwiłam.. spać nie mogłam... w ogóle się zastanawiałam, czy od razu w nocy nie jechać...

dobrze, że Zuzki to nie boli... ona to jakimś pancernym psem jest chyba :roll:

buziaki dla Wszystkich!! odezwiemy się wieczorkiem