Bzikowa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 WIDZIAŁAM portowe zdjęcia :lol: Ale wszystkiego nie przeczytałam bo mi się nie chciało, ooo :eviltong: Za duzo piszcecie :eviltong: No ale liczy się to, ze w koncu do Was dotarłam :lol: Quote
drzalka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Witamy się, ale cuuudne foteczki :multi: Agentka Boru ? :evil_lol:, bojam się ... Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:a ze spotkanka nic.........:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Imbirka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:a ze spotkanka nic.........:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] informuję, że właśnie pojechali, za jakieś 30 min.powinni być w domu:diabloti::p Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Imbir1']informuję, że właśnie pojechali, za jakieś 30 min.powinni być w domu:diabloti::p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B];)mam nadzieję ze coś wrzucą ......i podczas porannej kawy poogladam :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Imbirka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B];)mam nadzieję ze coś wrzucą ......i podczas porannej kawy poogladam :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja też mam taką nadzieję:p:p:p Basia, Mariuszu, dziękujemy za miłe spotkanko i polecamy się na przyszłość:p Quote
basia2202 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [B][COLOR=Purple]witaaankooo!!:) informujemy, że właśnie wróciliśmy ze spotkanka Zuzowo-Imbirkowo-Tysiowego :multi: było superzaśnie :loveu: przepraszamy, ale dziś już fotasków nie wstawimy :shake: padamy na ryjki :cool3::diabloti: Zuza też padła - a to nowość jakaś, bo dziś była nie do zdarcia :cool3: zamęczytła obu chłopaków! :evil_lol: szaleli prawie 3 godz. na spacerze... myśleliśmy, że padną... ale gdzieee tam... Tyś - stateczny pan - poszedł sobie spaćku :cool3: a Zuzka z Bimbrem wariowali dalej w domu u Bimbrowej... kolejne 3 godziny!! :crazyeye: z małymi przerwami... (Zuzka dała Bimbrowi czasem poleżeć z 5 minut:cool3: :evil_lol:)... jak Bimber odpadał... to właziła na głowę Tyśkowi :diabloti: całusy dla Wszystkich;) i jutro wracamy z fotami:loveu: P.S. Bimberkowa:) my też się polecamy na przyszłość :lol:[/COLOR] [/B] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Witajcie Zuzkowcy :loveu: Takie Dogomaniackie spotkania są super ;) Cieszę się, że zarówno pancie jak i psy wybawiły się po wsze czasy ;) Czekamy tylko jeszcze na fotorelację ;) Quote
Medorowa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 No to świetnie, że spotkanko się udało:p:p:p Teraz czekamy na fotorelacje;) Quote
jonQuilla Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [B][COLOR=Olive]Witam Zuzanki :) nie mogę się więc doczekać zdjęć ze spotkania :loveu: [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Mam kawe , mam ciasto .....czego mi więcej trzeba......:hmmmm: FOTEK ze spotkanka :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Cześć :multi: Super, że sie spotkanko udało :) czekam na fotki, miłego dnia! Quote
Akadna Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [COLOR=royalblue]cześć i czołem :hand: :multi:[/COLOR] Quote
madziorna Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Wszyscy z niecierpliwością czekają na foteczki, a tutaj cisza :placz:[/COLOR][/I][/B] Quote
Rybka_39 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Cześć! Jak tam Ci Basiu głodzilla rosnie?:evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [B][COLOR=Purple][SIZE=3]WITJACIE WSZYSCY W SŁONECZNY PONIEDZIAŁEK!! :multi::loveu: [SIZE=2]przystosowuję się do pracy popijając herbatkę...:cool3:[/SIZE][/SIZE] przepraszam, że wczoraj nie dałam spacerowych fotasków :roll: wstydzam się okrutnie :oops: ale tak się złożyło, że nie miałam w ogóle czasu na siedzenie przy kompiku :shake: wczoraj tu nawet nie zaglądnęłam :niewiem: [SIZE=3][U]dziś [/U]wracam z pracy, idę z Zuzkową na spacer, a potem obrabiam i [U]wstawiam fotki[/U] ;) także [U]zapraszam wieczorkiem:loveu:[/U] będzie duuuużo oglądania :multi:[/SIZE] [/COLOR][/B] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:multi:fotaski widziałam ...15 minut czekałam na otwarcie blogaska ....:mdleje:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]:) biedna Alutka... :glaszcze: tyle czekać...:roll: [/COLOR][/B][quote name='agaciaaa']znowu foteczki :multi: co u Zuzki, grzeczna jest? ;)[/quote] [B][COLOR=Purple]hej Agatko no muszę przyznać (tfu tfu... :cool3:), że grzeczna... nic większego nie zmalowała ;) poza tym, że ciągnie jak głupia na smyczy, to w sumie ok;) aa... i strasznie jej się włączyło ostatnio "bronienie domku" :cool3: co tylko na klatce coś usłyszy, to się pruje - ale jak ktoś już do nas idzie, to wpuści z radości każdego :cool3::evil_lol: [/COLOR][/B][B][/B] Quote
basia2202 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='teqquila'][B]ja tam Tysieczka nosilam jak go lapki bolaly :evil_lol:[/B] Witanko dzis amy spotkanko :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple] a bo Ty strażniczka jesteś ;) to masz krzepę :evil_lol: [/COLOR][/B][quote name='g_o_n_i_a']Cześć Zuzanki... Uch ile nadrabiana... Ale piekne fotki spotkałam po drodze... :loveu: Miłego weekendu :buzi:[/quote] [B][COLOR=Purple]witaj Gosiu:) miłego poniedziałku i całego tygodnia :p [/COLOR][/B][quote name='Rybka_39']Witam z rańca Zuzki!:cool3:[/quote] [B][COLOR=Purple]a jak witam poniedziałkowo, dziewczyny :) [/COLOR][/B] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry Basiu :loveu: Co tam u Was? :)[/quote] [B][COLOR=Purple]heej Gizmusie:) aano... spotkanko nam się udało:p i dziś szara rzeczywistość :roll: tyyyyle roboty :splat: a u Was?:) [/COLOR][/B][quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Cześć Basiu :multi: Ile zdjęć :multi: :loveu: i jakie świetne :) Nie wiedziałam że Gdynia może tak ładnie wyglądać na zdjęciach :evil_lol: [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_909.jpg[/URL] jaka modeleczka z Zuzi :loveu::loveu: [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_923.jpg[/URL] super zdjęcie :)[/B][/COLOR] [COLOR=Olive][B]zresztą wszystkie są fajne :)[/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]noo.... powiem Ci, że Gdynia super jest:) bardzo lubię port:) a Zuzkowa... pozowała, jak umiała [/COLOR][/B]:evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='teqquila']ciasto zrobione tylko pifo jesce nie kupione :evil_lol: my juz po zakupkach i pos spacerkach Tysik robil zakupki ze mna :evil_lol: iciasto tyz ze mna :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]a mnie Zuzkowa pomagała smażyć "krewetki":cool3: pilnowała, żeby się nie przypaliły :evil_lol: i stan śmietnika sprawdzała :roll: zakupów ze mną nie robiła - ja nie każę piesowi dźwigać siatek, jak Ty :eviltong: :diabloti: [/COLOR][/B][quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:multi:witajcie czyli dzis spotkanko i mnóstwo fotasków;) [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]niestety dopiero dziś :roll: wczoraj mi się nie udało:shake: [/COLOR][/B][quote name='madzia i medor']No to świetnie, że spotkanko się udało:p:p Teraz czekamy na fotorelacje;)[/quote] [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Witam Zuzanki :) nie mogę się więc doczekać zdjęć ze spotkania :loveu: [/COLOR][/B][/quote] [quote name='agaciaaa']Cześć :multi: Super, że sie spotkanko udało :) czekam na fotki, miłego dnia![/quote] [quote name='evaxon']witanko:multi: czekamy na foteczki:cool3:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Mam kawe , mam ciasto .....czego mi więcej trzeba......:hmmmm: FOTEK ze spotkanka :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue]Wszyscy z niecierpliwością czekają na foteczki, a tutaj cisza :placz:[/COLOR][/I][/B][/quote] [quote name='madzia i medor']A gdzie fotki:niewiem::hmmmm:[/quote] [B][COLOR=Purple]ogłaszam wszem i wobec raz jeszcze, że fotorelacja będzie dzisiaj:p nie gniewać mi się tutaj.. nie płakusiać... ;) dziś Wam wynagrodzę wczorajsze oczekiwanie;) a coo tam... Alutce nawet kawkę zrobię, bo wczoraj pewnie całą wypiła wpatrując się w naszego blogaska:loveu: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Werka'][COLOR=royalblue]cześć i czołem :hand: :multi:[/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]witanko Boksilkowa:)[/COLOR][/B] [quote name='Rybka_39']Cześć! Jak tam Ci Basiu głodzilla rosnie?:evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]no rooośnie rośniee :evil_lol: dopiero co miała obrożę zapinaną na kolejną dziurkę i już znowu ciasna... a minęło... z 1,5 - max 2 tygodnie :cool3: karczycho jej takie się robi wielkie;) a wzwyż... też rośnie (inni tak mówią, ja na co dzień nie widzę:) ) [/COLOR][/B][quote name='Alcazar']hello jak tam dziewczynka się miewa[/quote] [B][COLOR=Purple]heeejkaa!! :multi: a doobrze wszystko:) a u Was jak tam;) a teraz zabieram się do roboty... żebym mogła szybko wrócić do domku i foteczki powstawiać;) buziaki dla Wszystkich:loveu: [/COLOR][/B] Quote
Dominiqa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [B]Hellou po krótkiej przerwie wracamy ! :] Ty Basieńko w pracy powiadasz? :] a ja zmykam na miasto przelać kasę za wygraną licytację:D - wygrałam jakąś trawkę która rośnie w człowieczku hihihih :D zobaczmy co to takiego! :) miłego dnia :)))[/B] Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 poniedzialkowe dzien dobry:multi::multi::multi: fajna mamy dzis pogode:cool3: a ty biedaczko w pracy :shake: wracaj szybko do domu i wstawiaj foty :evil_lol::eviltong: Quote
zuzolandia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 helloooooooooowitanko i pozdrawianko !!!! ja atez po weekendowym roboczym maratonie bleeeeee ale spoko mam urlopik ;-) ehhhehe do niedzieli huraaaaaaa mozecie mi zazdrosic ;-) buzioleeeeeeeeeee i czekam na fotaski bo pewnikiem supper brda namiastke widzialam u Bimbrowej ;-) Quote
Recommended Posts