basia2202 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 WITAJCIE WSZYSCY U NAS:) an_bzik napisał(a):Łaaa, jaka ona była rozkoszna :loveu::loveu: A te miny 'zbitej sarenki' to strzela od zawsze z tego co widzę :razz: taaa... zdolna z niej bestia... :cool3: jak ktoś jej nie zna, to się nabierze :diabloti: Quote
madziorna Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 basia2202 napisał(a):mało nas odwiedzacie :cool3: to damy filmiki na zachętę :evil_lol: jak Zuzkowa miała 10 tygodni:) http://youtube.com/watch?v=SvmpAUG8OKM Ale fajna kluska z niej była! :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [FONT=Arial]Doberek Basiu:loveu: ....powitam cię tylko ale wrócę nadrobić zaległości [/FONT] Quote
e.v.a Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 heloł :multi: u nas pogoda do dupy :placz: musze isc do pracy :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Dzień dobry :loveu: Jak Wam mija dzień? :) Quote
jonQuilla Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Cześć :multi: Znów przyszłam pośpiewać :evil_lol::evil_lol: ... moja mała Zuzolino, czy Ty o tym wiesz - tyle razy Cię spotykam NA NA NA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Cześć, co tam słychać u Zuzanki i jej panci? W robocie troszke lżej? ;) Quote
Imbirka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Helloł Zuzanki:multi::multi::multi::multi: Basia, czy ty cały czas pracujesz?:cool3::cool3::cool3::cool3::evil_lol: Quote
basia2202 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 WITAAAJCIEEEE WITAAAJCIEEEE:multi: pojawiłam się wreszcie :p agaciaaa napisał(a):Basiu, rzucaj prace :cool3: :evil_lol: a tak serio to jutro środa, więc już nie będzie tak źle ;) Foteczki są cudne, jak Zuzka pożera swoją łape :evil_lol: i filmik :loveu: takie maleństwo :loveu: no... chyba będę musiała tak uczynić :roll: :evil_lol: znaczy się rzucić... to się zresztą zbliża wielkimi krokami :cool3: dziś już na szczęście czwartek.. ufff..:) Imbir1 napisał(a):jestem, nadrobiłam wszystko, fotki widziałam, filmik obejrzałam:loveu::p uffffff teqquila napisał(a):Witaneczko :) tyz wszytsko no prawie wszystko nadrobilam filmik i zdjecia :loveu: cieszymy się ogromnie, żeście dotarły do nas :multi: dealer napisał(a)::hand:dzien dobry paniom:p witamy witaaaaamyyy:) madziorna napisał(a):Ale fajna kluska z niej była! :evil_lol: nom...:p taaaaaaki prosiaczek słodki :evil_lol: teraz też jest słodka... :roll: tylko, że gadzina :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Doberek Basiu:loveu: ....powitam cię tylko ale wrócę nadrobić zaległości [/FONT] doberek Alu... :loveu: no i nie wróciłaś... :roll: a ja czekałam z kawką na CIebie:cool3: Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [FONT=Arial]:razz:wróciłam Basiu od Madzi późną nocką .... ale jestem już tu i teraz z kawusią :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
basia2202 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 evaxon napisał(a):heloł :multi: u nas pogoda do dupy :placz: musze isc do pracy :placz: oooj... biedna Ewuusiuuuu... :glaszcze: jak CIę to pocieszy, to ja od 7 rano tyram;) no i wieeesz... wcale nie musisz :evil_lol: no bo kto Cię zmusi?:cool3: ja przecież nie :evil_lol: DORRAG napisał(a):Doberek :p pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dzień dobry :loveu: Jak Wam mija dzień? :) agaciaaa napisał(a):Cześć, co tam słychać u Zuzanki i jej panci? W robocie troszke lżej? ;) witaaankooo dziewczyny:) aa.. dzionek minął baaardzo pracowicie... a potem jeszcze w domu pracowałam... cięęężko... cięęężko...:roll: (jak Effka może, to ja też se ponarzekam trochę :diabloti:) a u Zuzkowej co tam... noo... wczoraj zerwała kolejną płytkę pcv - to już czwarta :cool3: mogłaby się pospieszyć trochę... ;) to już bym sobie kafelki położyła w przedpokoju... :evil_lol:a ona się tak buja po jednej płytce pcv... zrywa tylko te podsikane, co same zaczęły się odklejać:roll: poza tym to w miarę ok... ciągnie na smyczy i nie słucha się standardowo:diabloti: wczoooraj trochę biedna była... niewyżyta taka... bo ja byłam strasznie zarobiona i nie było czasu na długi spacer:roll: ale dzisiaj nadrobimy jonQuilla napisał(a):Cześć :multi: Znów przyszłam pośpiewać :evil_lol: ... moja mała Zuzolino, czy Ty o tym wiesz - tyle razy Cię spotykam NA NA NA :evil_lol::evil_lol: witanko:) wooow... ależ mi się muzycznie zrobiło :loveu: :cunao: pięęęęęknie:p zdecydowanie się tu marnujesz, kobieto :evil_lol: Quote
basia2202 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Imbir1 napisał(a):Helloł Zuzanki:multi::multi::multi: Basia, czy ty cały czas pracujesz?:cool3::cool3::cool3::evil_lol: heeej Bimberki :multi::loveu::multi::loveu: ano... taka goopia jestem.. i pracowałam wczoraj tyle :roll: straszny zasuw mam ostatnio... i po co mi te "8 etatów"?:hmmmm: :evil_lol: aa... wiem... bo tu mi za mało płacą :evil_lol: :diabloti: dzisiaj wrócę do domku, to foteczki powstawiam nadmorskie jeszcze:) jeszcze mam tego trochę... i są fotki z Gdyni z portu i spacerowe ostatnie i filmiki Zuzki szalejącej za patykami... :roll: kiedy ja to wszystko umieszczę? :niewiem: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:wróciłam Basiu od Madzi późną nocką .... ale jestem już tu i teraz z kawusią :multi::multi::multi: [/FONT] ooo.. jeeesteś Aluu :multi: witaj powrócona urlopowiczko od Madzialeny :p co tam u niej? też tyra jak wół pewnie? :roll: a ja dziś częstuję Kubusiem (banan-jabłko-marchew) :loveu: noo... Alusiu.. to do dzieła teraz... nadrabiaj foteczki Zuzkowej :loveu: a ja se pójdę popracować trochę;) Quote
jonQuilla Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 basia2202 napisał(a): witanko:) wooow... ależ mi się muzycznie zrobiło :loveu: :cunao: pięęęęęknie:p zdecydowanie się tu marnujesz, kobieto :evil_lol: lubię śpiewać w wąskim gronie słuchaczy :evil_lol: i szczerze to szczęście że to tylko takie śpiewanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witam i życzę pogodnego dnia...w każdym tego słowa znaczeniu :multi::multi: Quote
zuzolandia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Dziendoberek !!! buziaczki przesylamy z Zuzolandii ;-) u nas troszke sloneczko sie przebija wiec jest szansa ze na spacerek sobie pojdziemy ;-) eheheheeh mizianko dla Godzilli ;-) Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 basia2202 napisał(a):no... chyba będę musiała tak uczynić :roll: :evil_lol: znaczy się rzucić... to się zresztą zbliża wielkimi krokami :cool3: dziś już na szczęście czwartek.. ufff..:) Cześć Basiu :) ale Ty tak serio o tym rzuceniu? :cool3: za co Ty Zuzke wykarmisz :evil_lol: Miłego dnia życzymy!!! Quote
Pimpek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Cześć :cool3: Co u was ?:p Kiedy foty ?:razz: Quote
basia2202 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 agaciaaa napisał(a):Cześć Basiu :) ale Ty tak serio o tym rzuceniu? :cool3: za co Ty Zuzke wykarmisz :evil_lol: Miłego dnia życzymy!!! cze Agatka! :multi: serio serio :diabloti: całkiem serio :p Zuzke se wykarmie z mojej nowej pracy, kiedy to już ją znajdę.. i ona będzie fajniejsza i lepiej płatna i będzie ona w W-wie;) i se tam będziemy mieszkać razem z moim Misiuniem Kochanym i z piesem rzecz jasna:loveu: o! i tak to właśnie będzie! tylko trzymajcie kciuki, co by mnie kto zechciał w tej stolycy przygarnąć i dobrze płacić, żem taka mądruchna :loveu: :evil_lol: miłego dnia i Tobie! znaczy się Wam... :) zapomniałabym o Sarci.. o sklerozo moja... :roll: :evil_lol: Pimpek napisał(a):Cześć :cool3: Co u was ?:p Kiedy foty ?:razz: cześć Pimpki :loveu: u nas ok - ja pracuję, a Zuzka... pewnie leży kołami do góry, ewentualnie odrywa mi w przedpokoju kolejne płytki pcv :diabloti: nie wiem, bo mnie tam nie ma ;) foty będą później - wieczorem, znaczy się... Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 basia2202 napisał(a):cze Agatka! :multi: serio serio :diabloti: całkiem serio :p Zuzke se wykarmie z mojej nowej pracy, kiedy to już ją znajdę.. i ona będzie fajniejsza i lepiej płatna i będzie ona w W-wie;) i se tam będziemy mieszkać razem z moim Misiuniem Kochanym i z piesem rzecz jasna:loveu: o! i tak to właśnie będzie! tylko trzymajcie kciuki, co by mnie kto zechciał w tej stolycy przygarnąć i dobrze płacić, żem taka mądruchna :loveu: :evil_lol: miłego dnia i Tobie! znaczy się Wam... :) zapomniałabym o Sarci.. o sklerozo moja... :roll: :evil_lol: a to takie buty.. to wy przeprowadzke planujecie :cool3: no pewnie, że tak, masz racje! Co Cie tu beda wykorzystywać :razz: w Wawie pewnie więcej zarobisz :) trzymam kciuki!!! Dziękujemy razem z Sarulką :loveu: Quote
Wyjątek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Skoro przeprowadzka to pierwsze co trzeba zrobic to sie ze mną spotkać :D Quote
Nicka* Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 O w Wawie, jak miło :p Czekam na fotencje. Uściski dla pięknej Zuzanki. :loveu: Quote
clockwork Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [FONT=Arial]i tu też przyszłam sie pożegnać [/FONT][FONT=Arial] wracam za 11 dni [/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Cześć gaduły :loveu: Fotki chcemy ;) Quote
emdziolek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Część Zuzolkowa:loveu: Wpadłam na obiecaną ferbate:diabloti: Dawać mi ją tu!!:sabber: aha a na deser chce foty :evil_lol: Quote
Recommended Posts