Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']grunt to głosno krzyczec :evil_lol: i biegac jak oszałała ze smycza i po dupsku :diabloti:
osbiscie taka metode stosuje i jak Tigra zaboaczy moj wsciekły wyraz twarzy ucieka gdzie pieprz rosnie:evil_lol: omijajac wszystkie kupy na drodze hahahaah[/quote]
[B][COLOR=Purple]no z tym krzyczeniem to różnie bywa... :cool3:
z jednej strony - jak się czasem na Zuzola nie ryknie, to do niej kompletnie nie dociera... normalnie wydawane polecenia, spokojnie... grzecznie... po prośbie :cool3: to czasem w ogóle nie skutkują! taki z niej małpol krnąbrny... :mad:
ale jak nabroi już... no to niestety... ale krzyczenie nie pomoże... bo Zuzol jeden wie już, że coś zmalowała i spiernicza że hej (na łąkach taki zabieg jest mało praktyczny :roll: )

[/COLOR][/B][quote name='agaciaaa']Cześć Basiu :) mam nadzieje, że humor dziś lepszy, a Zuzka pachnie troche lepiej niż wczoraj ;)[/quote]
[B][COLOR=Purple]hehe... no fiołkami o niej nie czuć :cool3: ale fakt, nie czuję już tego smrodu...
co nie zmienia faktu, że nadal jej wmawiam, że wali jej z gęby i o całowaniu może zapomnieć :cool3: śmierdulec jeden niedobry... :diabloti:

[/COLOR][/B][quote name='BBeta']Dzień dobry ;)
Zawsze macie jakieś "ciekawe" przygody :cool3: Jest co poczytać :cool3:[/quote]
[B][COLOR=Purple]hej Bea...;)
no wolałabym jednak o tych miłych i zabawnych pisać :cool3: ale Zuzolka mi szansy nie daje [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:diabloti:[/COLOR][/B]

[quote name='evaxon']buahahahahahaha zrob foty jak to bedziesz robic :grin: hahahah

ja w zoologu kupuje :) niecale 10pln kosztuje - ale bardzo wydajny jest :)[/quote]
[B][COLOR=Purple]my teraz mamy Hiltona - calkiem niezły:) poprzednio miała takiego rumiankowego... a teraz jest jakiś taki... dla szczeniorów... na różne psie insekty również... eż nawet miło pachnie:)
skończy się, to wypróbujemy tego kokosa;)
P.S. foty masz jak w banku :diabloti: chociaż mam nadzieję, że nie będę musiała ich robić, bo Zuzol mi daruje następnych takich uciech :diabloti:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Cześć zresetowana Basiu, miziu, miziu dla śmierdziuszka...:razz:[/quote]
[B][COLOR=Purple]heeej Agusiu :multi:
śmierduszyca śpi teraz - ze swoimi wszystkimi zabawkami :cool3: :evil_lol:
no wymiziam, jak sobie wstanie ;)
na razie jej nie ruszam - lepiej wygląda, jak sobie śpiumka [/COLOR][/B] :diabloti:

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]hej podwójna Alu :lol: znaczy na ogół czerwono-niebieska :evil_lol:
ech... no ja mam wrażenie, że naszej diablicy nie da się na maksa upilnować :roll: musiałabym jej w ogóle nie puszczać ze smyczy i trzymać tylko krótko przy nodze... :niewiem:
ooj taaaak... na Zuzkę też tylko taki "szept" pomaga :diabloti: niestetyż... nasze piesy mają chyba często słuch wybiórczy:cool3:[/COLOR][/B][/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:Hey Basiu
;)dziś tylko czerwona:razz: ...Moja niebieska część dziś w domku , więc i bez neta niestety ...a chyba i tak dziś w pracy nie zdążyła nadrobić zaległości od wczoraj :razz:
Ciężko tak doradzać ....zresztą potem i tak wszystko weryfikuje się w praktyce postępująć metodą prób i błędów...myślę że i wam się wszystko poukłada bo przecież chyba każdy z nas przeszedł szereg kłopotów ze swoimi psiaczkami ;)

[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:Hey Basiu
;)dziś tylko czerwona:razz: ...Moja niebieska część dziś w domku , więc i bez neta niestety ...a chyba i tak dziś w pracy nie zdążyła nadrobić zaległości od wczoraj :razz:
Ciężko tak doradzać ....zresztą potem i tak wszystko weryfikuje się w praktyce postępująć metodą prób i błędów...myślę że i wam się wszystko poukłada bo przecież chyba każdy z nas przeszedł szereg kłopotów ze swoimi psiaczkami ;)
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple] no pewnie taak.. każdy przeszedł... ale wieesz... to trochę dla mnie nowość... bo z naszą jamniczką nie było takich problemów :) Alfa ma już 11 lat... w sumie jak była mała, to jedyne jej wybryki, to wytarzanie się ze 3 razy w zdechłym ptaku i rozwalenie swojego gąbkowego posłania - też poszatkowała wszystko na proch... jak Zuzka
z Zuzolem spodziewałam się różnych demolek... choć przyznam, że jej możliwości przerastają moje oczekiwania :cool3: no ale jedzenie koop :crazyeye: na to nie liczyłam nawet w najśmielszych "marzeniach" :diabloti:

pewnie głupia sobie myślałam :eviltong: że przygarnięty piesio to będzie taki rozumny od urodzenia prawie i zawsze wdzięczny, że domek znalazł i w związku z tym nigdy nie wywinie żadnego numeru hehehee :diabloti: :biggrina:
naiwna pańcia se wymyśliła:splat: no a tu masz... takie historyje :silly:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]no wygłaskałam tego naszego szatańskiego pomiota :cool3: :evil_lol: :diabloti:
a na co jeszcze? :multi: na... na.... na motorówkę? :cool3: :evil_lol:
[/COLOR][/B][B][/B][/quote]

[B][COLOR=Olive]to dobrze że ją wygłaskałaś :) :multi::multi:[/COLOR][/B]
[COLOR=Olive][B]też :) i na co tam jeszcze sobie chcesz ;)

[/B][/COLOR]

Posted

Witaj Basiulka
Oj biedna była musiałaś kąpać Zuzke całą śmierdząca :shake:
Współczuję ja znam ten smród i te kąpiele bop Ajka uwielbia się tarzać w smrodkach a jeść gówienko różwnież uwielbia :angryy:

Posted

[SIZE=3][B][COLOR=Purple]WITAAAJCIEEEE... Misiaki wszystkie kochane! :calus: :buzi:
:B-fly: [/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=3][B][COLOR=Purple]:B-fly: [/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=3][B][COLOR=Purple]:B-fly:
[SIZE=2]Nie miałam czasu na zaglądanie na dogo... :roll:

Ale jeeestem juuuuż!! :multi:[/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=3][B][COLOR=Purple]:p

[/COLOR][/B][/SIZE]
[quote name='Anetka83']zycie bez przygód byłoby nudne;)[/quote]
[B][COLOR=Purple]wolałabym chyba nudę, zamiast takich przygód :cool3: :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]to dobrze że ją wygłaskałaś :) :multi:[/COLOR][/B]
[COLOR=Olive][B]też :) i na co tam jeszcze sobie chcesz ;)
[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]:)
jeszcze chcę na.. gofra... :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='Ania-shira']Witaj Basiulka
Oj biedna była musiałaś kąpać Zuzke całą śmierdząca :shake:
Współczuję ja znam ten smród i te kąpiele bop Ajka uwielbia się tarzać w smrodkach a jeść gówienko różwnież uwielbia :angryy:[/quote]
[B][COLOR=Purple]heej Aniu bigielkowa :multi:
no to widzę, że Ajka też jest paskudnym śmierduszkiem :cool3: fuj fuuuj :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='agaciaaa']Cześć Basiu :) a co tu tak pusto? Nic nie piszesz.. mam nadzieje, że Zuzka odzyskała już swój dawny zapach ;) Pozdrowienia!!![/quote]
[COLOR=Purple][B]ano.. pusto, bo nic nie piszecie ciotki ;) hehe :evil_lol:
nie miałam kiedy tu bywać i dlatego nie było postów ani foteczek;)
Zuzolek na szczęście.. po kąpaniu... pachnie jakoś tak.. swojsko, znaczy ładnie... szamponem trochę czuć:) i z paszczulca już jej chyba nie wali :multi:
pozdrawiamy również i Was, Agatko:)
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']No właśnie - gdzie sprawozdania z Waszego codziennego życia, fotki, paplaniny? Tęsknimy, Basia wracaj, gdziekolwiek jesteś :loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]heeej Gizmusiowa panienko ;)
ja też tęskniłam... :oops:
a gdziekolwiek... jestem w domu teraz:) a wcześniej byłam gdziekolwiek w pracy :evil_lol:
[/COLOR][/B]
[quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue]Dzień dobry Basiu i Zuzanko... :loveu: Życzymy udanego dnia bez żadnych shit'owych wpadek... :eviltong:[/COLOR][/I][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]czeeeść Madzia :multi:
na szczęście od ostatniej wpadki nowych atrakcji nie było :loveu:

a dziś Zuzka wyjątkowo grzeczna jakaś!! :crazyeye: ja nie wiem.... rekompenstata jakaś za piątek czy coo?? :diabloti: czysto w domu, ładnie... żadnej demolki... tylko jeden sik :) kocyk nie był w ten sik wciągnięty.... normalnie... święto jakie dziś mamy czy cooo?? :crazyeye: :multi:

[/COLOR][/B][quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand:
dzień doberek :multi::multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple] dzień doberek czerwona Alusiu :loveu:[/COLOR][/B]

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Cześć :)
Co słychać u Was i Zuzaka?
[/COLOR][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]ano cześć :)
u nas i Zuzki słychać obecnie odgłos gryzionej kości :evil_lol:
nasza gadzina dostała taaaakieeego ogromniastego gnata ze ścięgien (tak ze 40 cm na długość... waży trochę mniej niż pół kilo :eviltong:) - może dzięki temu taka grzeczna hehe :evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Basia! :multi:
Przecież ta kość prawie taka jak suczysko :evil_lol: Ale spokój na ładnych parę godzin ;)
Dobrze, że Zuzieńka taka grzeczna :loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]eee no.. kochana.. trochę przesadziłaś :cool3: :evil_lol: suczysko bez ogona ma jakiś metr na długość ;) specjalnie mierzyłam :lol:
i spokój jest w sumie.. od soboty jakoś :evil_lol: męczy tego gnata i zmęczyć nie może :evil_lol: a mam jeszcze drugiego takiego w zanadrzu :cool3:
paaańcio jej kupił takie kosteczki :loveu:

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='madzia i medor']Doberek:loveu::loveu::loveu:
Ale nagadane:mdleje:[/quote]
[B][COLOR=Purple]nagadane?? :crazyeye: :hmmmm: od soboty nikt nie gadał... :shake:
witaj Madzialeno Medorowa:)

[SIZE=3]chciałam wszystkim powiedzieć, że Zuzkowa ma już pół rokuu!! :multi: i waaaży... tak lekką ręką 25,5 kg :cool3:
i jeszcze chciałam powiedzieć... że Zuzkowa ma już takie powaaażne psie zębiska :cool3: wieeelkie taaakie!! zwłaszcza kły! :evil_lol: ale jeszcze nie wszystkie ząbki są do końca tak ładnie wyrośnięte ;)

a teraz będą fotyyy!! :loveu:
pewnie już zapomnieliście, jak Zuzkowa wygląda :cool3:
[/SIZE][/COLOR][/B]

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]Olaboga!!!!!!!!!! Jaka ona już ciężka:crazyeye:!!

dawaj te foty bo...:mad:

zapraszamy z Lusiaczkiem do nas na buuuuułeczki drożdżowe z wisienkami:loveu:
Mniam mniam paluszki lizać:cool3:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]nagadane?? :crazyeye: :hmmmm: od soboty nikt nie gadał... :shake:
witaj Madzialeno Medorowa:)

[SIZE=3]chciałam wszystkim powiedzieć, że Zuzkowa ma już pół rokuu!! :multi: i waaaży... tak lekką ręką 25,5 kg :cool3:
i jeszcze chciałam powiedzieć... że Zuzkowa ma już takie powaaażne psie zębiska :cool3: wieeelkie taaakie!! zwłaszcza kły! :evil_lol: ale jeszcze nie wszystkie ząbki są do końca tak ładnie wyrośnięte ;)

a teraz będą fotyyy!! :loveu:
pewnie już zapomnieliście, jak Zuzkowa wygląda :cool3:
[/SIZE][/COLOR][/B][/quote]
To wszystkiego naj Dla Zuzki:loveu::evil_lol: Ale wieeelka będzie moja malutka:loveu::evil_lol:

No i czekamy na fotki:cool3:

Posted

[B][COLOR=Purple][SIZE=3]NASZE PSISKO-"AMSTAFISKO" :diabloti:

WAKACJE C.D. - SCENY ŁÓŻKOWE BĘDĄ :cool3:

[/SIZE][IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_678.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_679.jpg[/IMG]

A TAKA ZADZIORA ZE MNIE :eviltong:
[IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_680.jpg[/IMG]

[/COLOR][/B][IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_681.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_682.jpg[/IMG]