Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basia2202']

ech... oznaki powrotu do zdrowia były powalające :evil_lol: Zuzce tyłek odżył na maksa!! jak głupia taka latała po chałupie :evil_lol:
noo... a w pociągu, to tego się obawiam :diabloti: że mi w psa wszyscy łapy wytrą :cool3: 100 fotek nie zostawimy, bo tyle nie mamy, aaale.. zaraz coś tam będzie... - wreszcie usiadłamn a chwilę... chociaż wcale się jeszcze nie spakowaliśmy :cool3: aa... że w nocy ja się pakuję, to nooorma :cool3: Mariusz idzie spać, a ja buszuję po nocy a potem odpływam w pociągu :evil_lol:
wiem, gdzie jest Kredens :multi: ale tam nigdy nie byłam :evil_lol:[/quote]
I się bardzo z tego powodu cieszę:loveu::multi::evil_lol:
Pobij rekord guinnessa - przez najwiekszą liczbę ludzi wyglaskany pies:evil_lol:

To czekam na fotki, chociaz zaraz spadam bo burza nadchodzi....

Oj dobre jedzenie tam jest:loveu:

Tulaski dla Zuzki, pozdrawiamy cieplutko i milej podrózy zyczymy, udanego wypoczynku i ładnej pogody!!:loveu:

Posted

[CENTER][FONT=Palatino Linotype][COLOR=DarkOrchid][COLOR=Purple]No to oficjalnie życzymy suuuuper urlopu!
Miłej podróży (wiadomo, ta polska kolej.. :Poland: )
Ładnej pogody, przede wszystkim ! :Rose:
Słońca i zimnego piwka :beerchug:
I oczywiście pysznej morskiej rybki! :sabber:
Super zabawy :bigcool::laugh2_2:
Zdrówka - zwłaszcza dla Zuzankowej :Dog_run:
i tysiąca okazji do zrobienia cudnych fotek! :modla:
Bo jak nie... :boom:
No i może napisz coś z jakiejs kafejki :user:
Będziemy tęsknić! [/COLOR]:placz:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

My też wracamy 2 września - z obozu agilitowego na który jedziemy z Bzem za 1,5 tygodnia :lol: A Bzik czuje się już duuużo lepiej, bawi się, je i jest pełen życia! :loveu:

Posted

Witamy :multi:

Superowe fotki :) [url]http://pyo.3d.pl/zuza/zuza_401.jpg[/url] uwielbiam te jej pozycje :loveu:
a miłość do pana jaka ogromna.. Ty Basiu uważaj, żeby Ci Zuza faceta nie podkradła :evil_lol:

Życzymy suuuuper zabawy, zero deszczu, dużo słonka!!! Wypocznijcie porządnie i bawcie sie dobrze, pa :bye:

Posted

[CENTER][FONT=Comic Sans MS]HellO

bardzo milutkie przeróbki, czuć miłość w powietrzu
patrząc na te ujęcia
pozdrawiamy milutko
[/FONT]
[IMG]http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/something/RULER/bGirl_.gif[/IMG]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD[/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/CENTER]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=RoyalBlue][SIZE=3][I]Życzymy udanego wypoczynku, miłej podróży, pięknej pogody, zdrowia dla Zuzki i dla Was i WRACAJCIE SZYBKO!
Bo już tęsknimy.

Przy okazji pościeram kurze:evil_lol:

Pozdrawiamy Cieplutko
Oliwia z Balbinką
[/I][/SIZE][/COLOR][/FONT]

Posted

No, no , no, ale mamy informatora, Birdus !
Normalnie korespondent specjalny do spraw Zuzy godzilli :p

Fala dla naszego 'maleństwa' ! :laola:
Teraz to pewnie już Zuza zaliczyła swoją pierwszą w życiu morską kąpiel :razz:

Posted

[quote name='birdus_78'][COLOR=magenta][B]Drogie ZUZANKOWE CIOCIE![/B][/COLOR]
Mam Wam do przekazania najświeższe wieści: otóż Zuza [COLOR=blue][B][U]straciła dzisiaj pierwszego zębola mlecznego[/U]!!![/B][/COLOR] :multi: Dorasta gadzinka nasza kochana!
Basia obiecuje fotki zębola i Zuzola-Szczerbola! :lol:
Musimy jednak zaczekać aż wrócą z urlopu. To tyle na razie. Będę Was informować na bieżąco!
Pozdrowienia dla wszystkich!!![/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Zuzolek Szczerbul ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='birdus_78'][COLOR=Magenta][B]ZUZANKOWE NOWE WIEŚCI!!!
[/B][COLOR=Black][B]Pędzę do Was z kolejną porcją news'ów... Otóż pierwsza podróż Zuzy pociągiem przebiegła nadzwyczaj spokojnie. Wszyscy jesteśmy z Niej dumni niesamowicie, bo sprawiła się naprawdę na medal!!! :klacz: Była grzeczna, nie nabrudziła w przedziale (!!!)... Czekała dzielnie na dłuższy postój w Bydgoszczy i Gdyni, gdzie załatwiła swoje potrzeby fizjologiczne poza pociągiem, ku wielkiej uciesze swoich opiekunów, tudzież innych podróżnych oraz całej załogi PKP :lol: [/B][B][COLOR=RoyalBlue]
BRAWO, BRAWO, BRAWO!!!!! [/COLOR]Dzielna ZUZANKO Nasza Kochana! [/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=Magenta][COLOR=Black][B]:multi:[/B][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=Magenta][COLOR=Black][B] Na razie pozdrawiam wszystkie Cioteczki i obiecuję przybiec z kolejnymi wieściami jak najszybciej!!!
Buziaki :buzi:[/B]

[/COLOR][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]nooo to 1sze koty za płoty ;).....teraz świat stoi przed Zuzką otworem :evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='birdus_78'][B]Ano tak wyjszło :) Dostałam misję specjalną, to się staram :diabloti:
Pozdrowionka!!! Ps. Na razie cisza - nic więcej nie wiem :), ale jak się dowiem... t o i WY będziecie wiedzieć!!!
:lol:
[/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pto grzecznie poczekamy na newsy :evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

o kurcze ja tu zagladam po dlugiej nieobecnosci a tu wyjechaliscie na wakacje. mam nadzieje że uda misie nadrobic zaległości.
ale ona wyrosła.
życzymy miłego wypoczynku i dużo słoneczka, którego u mnie jest aż za dużo.