Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuzolandia napisał(a):
hello :loveu:
i jak tam kuracjusz??? :eviltong:

fotecki gryfneee ale ja bym kciala wakacyjneeeeeeeeeee bo mi teskno do sloncaaaaa i ciepelka:cool3: pokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol:

witaj Inuś:)
pokaażę pokaaażę:)
ino z tymi Zuzkowymi skończę:)

a Mariusz znacznie lepiej:)

Posted

teqquila napisał(a):
Siemanko Basiu tom my sie przyszlim przywitac :) a fotencje widzielismy :) piekne psy i Zuza taka duza ju:razz:

cześć Tyśki:)
Zuza to już taka duża od dawna :evil_lol: coś ciotka mało spostrzegawcza jesteś;)
40 kilo waży od ponad roku:diabloti: (nawet przez krótki czas więcej ważyła...) i taka już zostanie:)

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]ale świetne towarzystwo Zuzka miała będąc na koloniach :cool3::loveu:
na pewno się nie nudziła :) :razz:
[/FONT]

noo... a rozpuściła się na tych koloniach jak dziadowski bicz :cool3: :roll:
teraz smarkata rogi pokazuje....

Posted

jeszcze parę fotek... :)

Towdie z wywalonym jęzorem :)

dwa zakapiory :diabloti: te oczy mówią same za siebie
:evil_lol:

gałgan :cool3:

no i 3 ptysie razem :loveu:

no i Towdieś - paputaśny gumisiek: "cześć ciociu :multi:chcesz buziaka?" :loveu:

Posted

a oto Zuzka w roli uczynnego gałganka:)
"ee... koleś... uszy ci za mało skopiowali :cool3: poprawię :diabloti:"

3 czubki :evil_lol:

jeden czubek nawet lata :evil_lol:

ujarzmienie czubków :)

na dzisiaj starczy :)

FOTY RÓWNIEŻ NA WSTECZU!!! :)

Posted

[FONT=Georgia]przecież tutaj ewidentnie widać że ona mu coś szepce na uszko ;)
zobacz na jego minę, jest przerażony bo wie że jego baba gdzieś w pobliżu jest i wszystko może zobaczyć ;) :evil_lol::evil_lol:
http://imgcash4.imageshack.us/img509/3905/img6112.jpg

tak patrze sobie na to zdjęcie i zauważyłam że Zuzka też postanowiła sobie uszka podciąć do zdjęcia
http://imgcash4.imageshack.us/img294/9554/img6102.jpg
skoro wszyscy mają krótkie to co ona ma być gorsza :evil_lol:
[/FONT]

Posted

Czesc Basiu:loveu: fajnie ze z malzem wsio oki juz, zyczymy z moim pregusem duzo zdrowka:loveu::loveu::loveu:
a zdjecia z koloni bowsie, Zuzka szczesliwa, chyba mojego tez by sie takie kolonie przydaly bo ostatnio to jestem tak zalatana ze czasu mam dla niego malo:oops: ale jak sie przeprowdzimy to cale lasy, pola, laki, rzeka jego:loveu::multi:
buziamy

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]przecież tutaj ewidentnie widać że ona mu coś szepce na uszko ;)
zobacz na jego minę, jest przerażony bo wie że jego baba gdzieś w pobliżu jest i wszystko może zobaczyć ;) :evil_lol::evil_lol:
http://imgcash4.imageshack.us/img509/3905/img6112.jpg

tak patrze sobie na to zdjęcie i zauważyłam że Zuzka też postanowiła sobie uszka podciąć do zdjęcia
http://imgcash4.imageshack.us/img294/9554/img6102.jpg
skoro wszyscy mają krótkie to co ona ma być gorsza :evil_lol:
[/FONT]

hehe... no jak dla mnie to Zuzol chciał poprawić Towdiemu uchi;)

a ona tak ma czasem...:) nieraz ładne ma uszka... takie tosowate... a innym razem zaczesuje je tak do tyłu i wtedy wygląda astkowato :)

sota36 napisał(a):
Jessssssuuuu, jakie smoki! chodu stad!!!!!

bu!!:diabloti: uciekaj Joluś:evil_lol:
a smoki są normalnie takie straszne jak chomiczki :cool3:

sota36 napisał(a):
Gutek mnie pyta, czy ta Pani ladna , co ma te smoki , wciaz zyje????

odpowiedz Gutkowi, że ta ładna pani jeszcze dycha :evil_lol: smoki jej nie zeżarły jeszcze :cool3:

Bzikowa napisał(a):
łooo rany ale słodkie cialaaaaaki trzy :loveu:

ale tylko jeden na lince niedobry hihi :evil_lol:

no.... to fakt niestety... gumisie są posłuszne, a nasz gałgan... to tak niebardzo... choć ciotka twierdzi, że była grzeczna... ale w domu to tak średnio jej wychodzi to posłuszeństwo:roll:

justysiek napisał(a):
Czesc Basiu:loveu: fajnie ze z malzem wsio oki juz, zyczymy z moim pregusem duzo zdrowka:loveu::loveu::loveu:
a zdjecia z koloni bowsie, Zuzka szczesliwa, chyba mojego tez by sie takie kolonie przydaly bo ostatnio to jestem tak zalatana ze czasu mam dla niego malo:oops: ale jak sie przeprowdzimy to cale lasy, pola, laki, rzeka jego:loveu::multi:
buziamy

cześć Justyś:)
dziękujemy za życzonka:)
no no... takie pola i lasy to niezła perspektywa dla Twojego pręgusa;)

Posted

basia2202 napisał(a):

no.... to fakt niestety... gumisie są posłuszne, a nasz gałgan... to tak niebardzo... choć ciotka twierdzi, że była grzeczna... ale w domu to tak średnio jej wychodzi to posłuszeństwo:roll:

Zuzanka jest stworzona po prostu do wyższych celów! :evil_lol:

Posted

[quote name='Bzikowa']Zuzanka jest stworzona po prostu do wyższych celów! :evil_lol:
noo.... ciekawam tylko do jakich :hmmmm:
bo przez jakieś 2,5 roku jak z nami jest, to jeszcze tych celów nie odkryłam :shake: :cool3: