basia2202 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 gumisie w dzikim pędzie :evil_lol: pyyyycha woda z kałuży :cool3: Quote
basia2202 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 wszyscy razem:) przytulanki z ciotką fajnie jest wejść komuś na głowę :diabloti: Quote
basia2202 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 zuzolandia napisał(a):hello :loveu: i jak tam kuracjusz??? :eviltong: fotecki gryfneee ale ja bym kciala wakacyjneeeeeeeeeee bo mi teskno do sloncaaaaa i ciepelka:cool3: pokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: witaj Inuś:) pokaażę pokaaażę:) ino z tymi Zuzkowymi skończę:) a Mariusz znacznie lepiej:) Quote
teqquila Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Siemanko Basiu tom my sie przyszlim przywitac :) a fotencje widzielismy :) piekne psy i Zuza taka duza ju:razz: Quote
jonQuilla Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [FONT=Georgia]ale świetne towarzystwo Zuzka miała będąc na koloniach :cool3::loveu: na pewno się nie nudziła :) :razz:[/FONT] Quote
basia2202 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 teqquila napisał(a):Siemanko Basiu tom my sie przyszlim przywitac :) a fotencje widzielismy :) piekne psy i Zuza taka duza ju:razz: cześć Tyśki:) Zuza to już taka duża od dawna :evil_lol: coś ciotka mało spostrzegawcza jesteś;) 40 kilo waży od ponad roku:diabloti: (nawet przez krótki czas więcej ważyła...) i taka już zostanie:) jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]ale świetne towarzystwo Zuzka miała będąc na koloniach :cool3::loveu: na pewno się nie nudziła :) :razz:[/FONT] noo... a rozpuściła się na tych koloniach jak dziadowski bicz :cool3: :roll: teraz smarkata rogi pokazuje.... Quote
basia2202 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 jeszcze parę fotek... :) Towdie z wywalonym jęzorem :) dwa zakapiory :diabloti: te oczy mówią same za siebie:evil_lol: gałgan :cool3: no i 3 ptysie razem :loveu: no i Towdieś - paputaśny gumisiek: "cześć ciociu :multi:chcesz buziaka?" :loveu: Quote
basia2202 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 a oto Zuzka w roli uczynnego gałganka:) "ee... koleś... uszy ci za mało skopiowali :cool3: poprawię :diabloti:" 3 czubki :evil_lol: jeden czubek nawet lata :evil_lol: ujarzmienie czubków :) na dzisiaj starczy :) FOTY RÓWNIEŻ NA WSTECZU!!! :) Quote
jonQuilla Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [FONT=Georgia]przecież tutaj ewidentnie widać że ona mu coś szepce na uszko ;) zobacz na jego minę, jest przerażony bo wie że jego baba gdzieś w pobliżu jest i wszystko może zobaczyć ;) :evil_lol::evil_lol: http://imgcash4.imageshack.us/img509/3905/img6112.jpg tak patrze sobie na to zdjęcie i zauważyłam że Zuzka też postanowiła sobie uszka podciąć do zdjęcia http://imgcash4.imageshack.us/img294/9554/img6102.jpg skoro wszyscy mają krótkie to co ona ma być gorsza :evil_lol: [/FONT] Quote
sota36 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jessssssuuuu, jakie smoki! chodu stad!!!!! Quote
sota36 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Gutek mnie pyta, czy ta Pani ladna , co ma te smoki , wciaz zyje???? Quote
Bzikowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 łooo rany ale słodkie cialaaaaaki trzy :loveu: ale tylko jeden na lince niedobry hihi :evil_lol: Quote
justysiek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Czesc Basiu:loveu: fajnie ze z malzem wsio oki juz, zyczymy z moim pregusem duzo zdrowka:loveu::loveu::loveu: a zdjecia z koloni bowsie, Zuzka szczesliwa, chyba mojego tez by sie takie kolonie przydaly bo ostatnio to jestem tak zalatana ze czasu mam dla niego malo:oops: ale jak sie przeprowdzimy to cale lasy, pola, laki, rzeka jego:loveu::multi: buziamy Quote
basia2202 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]przecież tutaj ewidentnie widać że ona mu coś szepce na uszko ;) zobacz na jego minę, jest przerażony bo wie że jego baba gdzieś w pobliżu jest i wszystko może zobaczyć ;) :evil_lol::evil_lol: http://imgcash4.imageshack.us/img509/3905/img6112.jpg tak patrze sobie na to zdjęcie i zauważyłam że Zuzka też postanowiła sobie uszka podciąć do zdjęcia http://imgcash4.imageshack.us/img294/9554/img6102.jpg skoro wszyscy mają krótkie to co ona ma być gorsza :evil_lol: [/FONT] hehe... no jak dla mnie to Zuzol chciał poprawić Towdiemu uchi;) a ona tak ma czasem...:) nieraz ładne ma uszka... takie tosowate... a innym razem zaczesuje je tak do tyłu i wtedy wygląda astkowato :) sota36 napisał(a):Jessssssuuuu, jakie smoki! chodu stad!!!!! bu!!:diabloti: uciekaj Joluś:evil_lol: a smoki są normalnie takie straszne jak chomiczki :cool3: sota36 napisał(a):Gutek mnie pyta, czy ta Pani ladna , co ma te smoki , wciaz zyje???? odpowiedz Gutkowi, że ta ładna pani jeszcze dycha :evil_lol: smoki jej nie zeżarły jeszcze :cool3: Bzikowa napisał(a):łooo rany ale słodkie cialaaaaaki trzy :loveu: ale tylko jeden na lince niedobry hihi :evil_lol: no.... to fakt niestety... gumisie są posłuszne, a nasz gałgan... to tak niebardzo... choć ciotka twierdzi, że była grzeczna... ale w domu to tak średnio jej wychodzi to posłuszeństwo:roll: justysiek napisał(a):Czesc Basiu:loveu: fajnie ze z malzem wsio oki juz, zyczymy z moim pregusem duzo zdrowka:loveu::loveu::loveu: a zdjecia z koloni bowsie, Zuzka szczesliwa, chyba mojego tez by sie takie kolonie przydaly bo ostatnio to jestem tak zalatana ze czasu mam dla niego malo:oops: ale jak sie przeprowdzimy to cale lasy, pola, laki, rzeka jego:loveu::multi: buziamy cześć Justyś:) dziękujemy za życzonka:) no no... takie pola i lasy to niezła perspektywa dla Twojego pręgusa;) Quote
Bzikowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 basia2202 napisał(a): no.... to fakt niestety... gumisie są posłuszne, a nasz gałgan... to tak niebardzo... choć ciotka twierdzi, że była grzeczna... ale w domu to tak średnio jej wychodzi to posłuszeństwo:roll: Zuzanka jest stworzona po prostu do wyższych celów! :evil_lol: Quote
basia2202 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 ciąg dalszy zdjęć... - ZUZKOWE KOLONIE o! :evil_lol: yyy....:cool3: Quote
basia2202 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 koniec fot z Zuzkowych kolonii:) więcej ni ma:niewiem: ;) POZOSTAŁE FOTY NA WSTECZU - od str. 686 :) Quote
basia2202 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Bzikowa']Zuzanka jest stworzona po prostu do wyższych celów! :evil_lol: noo.... ciekawam tylko do jakich :hmmmm: bo przez jakieś 2,5 roku jak z nami jest, to jeszcze tych celów nie odkryłam :shake: :cool3: Quote
agaciaaa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cześć Basiu :multi: Świetne te fotki z kolonii, Zuzka miała przednie towarzystwo :loveu: http://imgcash6.imageshack.us/img266/2698/img6061e.jpg super :lol: Quote
jonQuilla Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [FONT=Georgia]coś fajnego znalazły :cool3: http://imgcash2.imageshack.us/img263/514/img6131.jpg ktoś jej splunął na głowę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://imgcash6.imageshack.us/img263/8113/img6150.jpg [/FONT] Quote
Recommended Posts