Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Piekna Para Mloda!![/quote]
[quote name='e.v.a']helołłł:loveu:

pięknie wyglądaliscie :loveu:
gratulacje!!!!!!!!!:multi:[/quote]
[quote name='sota36']Jestes juz!!! Jeszcze raz - slodkiego , milego zycia!!!!!!
Baska - ...fajnie wygladalas!!!!!![/quote]
[B][COLOR=Purple]prawdę mówicie:eviltong: :mdrmed::lol!:
dziękujemy :multi:[/COLOR][/B]:loveu:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciudo:loveu:
[URL]http://lh3.ggpht.com/_rSgwA4CtrZo/SnaQr1wJfUI/AAAAAAAAENM/za51hBR2K9o/s720/PICT0041.JPG[/URL]

A weselna Ci jeszcze ostała?:cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]a została:cool3:
na jakimś grillu pewnie ją spożyjemy :razz:
a chcesz pomóc? :diabloti::eviltong:[/COLOR][/B]

Posted

[QUOTE][COLOR=Purple][B]a zakochani a i owszem... [/B][/COLOR][COLOR=Purple][B]:loveu:[/B][/COLOR][COLOR=Purple][B]tylko, żebyśmy się jeszcze mniej kłócili :cool3:
[/B][/COLOR][/QUOTE]
my tez sie klocimy to noramlne raczej:evil_lol:
[QUOTE][COLOR=Purple][B]wiesz.. u Ciebie może nie ma się co spieszyć z byciem żoną, boś Ty młodziutka panna :p a ja... w moim wieku, to nawet wskazane, żeby być już żoną :evil_lol:[/B][/COLOR][/QUOTE]
to nawet nie kwestia wieku:evil_lol:to zalezy jak sie kto czuje:eviltong:
[QUOTE][COLOR=Purple][B]u Ciebie też się wszystko uda, zobaczysz:smile:[/B][/COLOR][/QUOTE]
przekonamy sie za 2 msc i 11 dni:evil_lol:

Posted

Ja napiszę tylko , że super wyglądaliście - i mam nadzieję, że równie cudownie się czuliście i czujecie - jako małże :lol::loveu: tego Wam życzę :loveu:

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]prawdę mówicie:eviltong: :mdrmed::lol!:
dziękujemy :multi:[/COLOR][/B]:loveu:

[/quote]
nie ale chciałam być miła :cool1:

:diabloti:

Posted

dzień dobry :razz:
chciałam [B]ogromnie pogratulowac !!![/B] :loveu::loveu::loveu: życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !!!:loveu:

[SIZE=5][B][I][COLOR=SeaGreen][SIZE=4]"W opinii tego świata zawarcie małżeństwa jest uwieńczeniem wszystkiego, jak w komedii. Prawda jednak jest dokładnie odwrotna: małżeństwo to początek wszystkiego."[/SIZE] [/COLOR] [SIZE=2]A. S. Swetchine[/SIZE][/I][/B][/SIZE]

u nas po śulbie też zmieniło się tylko to że mamy obrączki...i też byłam dumna jak paw :oops::loveu:

Posted

[URL]http://lh5.ggpht.com/_NnBadHPDGMk/SnyJcxIt0dI/AAAAAAAADjU/xS50EHXowxE/s576/P1030080.JPG[/URL]

[I][B]PIEKNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:loveu::loveu::loveu:[/B][/I]
[I][B]GRATULACJEEEE BASIENKO :loveu::loveu::loveu:[/B][/I]

[I][B]reszta na pw[/B][/I] :evil_lol:

Posted

[B]Basiu slicznie wygladałas :) Przepraszamy ale nie moglismy przyjsc poniewaz musielismy do roboty leciec ale prezenta mamy :diabloti: i teraz tylko jak bedziecie w Łódzi to komunikowac :) bo wkoncu musimy go dac :)[/B]

Posted

[quote name='justysiek']my tez sie klocimy to noramlne raczej:evil_lol:
[B][COLOR=Purple]no na to wygląda :evil_lol:[/COLOR][/B]
Cytat:
[SIZE=2][COLOR=DarkRed]wiesz.. u Ciebie może nie ma się co spieszyć z byciem żoną, boś Ty młodziutka panna :p a ja... w moim wieku, to nawet wskazane, żeby być już żoną :evil_lol:[/COLOR][/SIZE]
to nawet nie kwestia wieku:evil_lol:to zalezy jak sie kto czuje:eviltong:
[B][COLOR=Purple]ja tam może i bym się czuła wcześniej :cool3:
tylko, co z tego... jak wcześniej (dużo wcześniej) to kandydata nie było :diabloti:
[/COLOR][/B]
przekonamy sie za 2 msc i 11 dni:evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=Purple]będzie ok, nic się nie martw.. trochę się podenerwujesz, może rozstroju żołądka dostaniesz albo tam innego skrętu jelit (tfu, oczywiście nie życzę;)), pewnie będzie też jakaś wpadka (nie mówię, że z dzieckiem od razu :diabloti:) - ale tak czy tak, wszystko będzie super:)

[/COLOR][/B][quote name='Bzikowa']Ja napiszę tylko , że super wyglądaliście - i mam nadzieję, że równie cudownie się czuliście i czujecie - jako małże :lol::loveu: tego Wam życzę :loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]dzięki Bziki:)
póki co - czujemy się fajnie:) że tak powiem... małżowato :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='e.v.a']
[SIZE=2][COLOR=DarkRed]Cytat:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=DarkRed]Napisał [B]basia2202[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f80/zuza-kombinator-jej-foto-pamietniczek-powrocilim-72736/index671.html#post12776125"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/styles/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=DarkRed]prawdę mówicie:eviltong: :mdrmed::lol!:
dziękujemy :multi::loveu:[/COLOR][/SIZE]

nie ale chciałam być miła :cool1:

:diabloti:[/quote]
[B][COLOR=Purple]też Cię kocham złośliwcu :eviltong: :diabloti:

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:roflt:

teraz wszystko niestety popsułaś ;) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]jak to efffka...:evil_lol:[/COLOR][/B]

[quote name='Anetka83']dzień dobry :razz:
chciałam [B]ogromnie pogratulowac !!![/B] :loveu::loveu::loveu: życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !!!:loveu:

[SIZE=5][B][I][COLOR=SeaGreen][SIZE=4]"W opinii tego świata zawarcie małżeństwa jest uwieńczeniem wszystkiego, jak w komedii. Prawda jednak jest dokładnie odwrotna: małżeństwo to początek wszystkiego."[/SIZE] [/COLOR] [SIZE=2]A. S. Swetchine[/SIZE][/I][/B][/SIZE]

u nas po śulbie też zmieniło się tylko to że mamy obrączki...i też byłam dumna jak paw :oops::loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]ooch.. jak ładnie :loveu:
dziękujemy bardzo :multi:
no... ja też się czuję dumna ;) "żona" - to tak ładnie brzmi :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='zuzolandia'][URL]http://lh5.ggpht.com/_NnBadHPDGMk/SnyJcxIt0dI/AAAAAAAADjU/xS50EHXowxE/s576/P1030080.JPG[/URL]

[I][B]PIEKNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:loveu::loveu::loveu:[/B][/I]
[I][B]GRATULACJEEEE BASIENKO :loveu::loveu::loveu:[/B][/I]

[I][B]reszta na pw[/B][/I] :evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=Purple]dzięęki Inuuuuśśś!!:multi::loveu:
odpisałam Ci na pw;)
buziaczki!!

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='agaciaaa']Basiu pięknie wyglądaliście :loveu::loveu: Super foteczki, czekam na więcej :p tak miło się na was patrzy :loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]dzięęęęki i Tobie :)
więcej będzie - obrobić trzeba do końca...:roll:
niestety to żmudna praca i czasochłonna...:niewiem:
a jak się późno wraca z pracy, to mało czasu zostaje na co inne (w tym na fotki)
ale będą będą;) mam nadzieję, że ładne:)

[/COLOR][/B][quote name='teqquila'][B]Basiu slicznie wygladałas :) Przepraszamy ale nie moglismy przyjsc poniewaz musielismy do roboty leciec ale prezenta mamy :diabloti: i teraz tylko jak bedziecie w Łódzi to komunikowac :) bo wkoncu musimy go dac :)[/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]czeeeść Tysiątka!! :multi:
szkooooda, że nie byliście... ale rozumiem;)
pokażemy Wam fotki
a w Łodzi pewnie szybko teraz nie będziemy - byliśmy 15-16 sierpnia, ale lataliśmy jak koty z pęcherzem... napięty harmonogram był bardzo...
ale oczywiście dam znać jakoś telefonicznie, jak się znowu zjawimy;)
no, chyba że Wy wcześniej jakoś w W-wie będziecie, to zapraszamy serdecznie :)
nie ma nas w domu tylko od połowy do końca września (podróż poślubna wreszcie :oops: :loveu:)
a prezentosa się nie spodziewałam :crazyeye: ale oczywiście dziękuję już teraz, choć go jeszcze nie widziałam ;)[/COLOR][/B]

Posted

[COLOR=Purple][B]a w ogóle Zuzka była na weekendzie u ciotki-treserki :)
ciotka miała na wychowaniu - oprócz dwóch swoich fafli - jeszcze 10-miesięcznego doga arlekina - nazywa się Pirat
no i Zuzol zapoznał się z Piratem i ogóle się go nie bała :cool3: bo jak była mniejsza, to bała się Tofika (mieściła mu się wtedy pod brzuchem), a Tofik mimo, że też młodziutki był wtedy, wyglądał dla Zuzki na ogromnego i strasznego smoka :diabloti:
za to teraz - super :multi: bawili się fajnie... a jak Zuzka czuła się mniej pewnie, to chowała się za Towdiego (cc) - spryciula :eviltong: :evil_lol:
szaleli w czwórkę - Zuza, Pirat Towdie i Grafi (te dwa ostatnie to cc treserki) :)

za to nowa przyjaciółka Zuzy - kotka Tosia - nieco zachorzała i nie mogły się miziać :roll:

teraz Zuza znowu pojedzie do ciotki na "wakacje" - zostawimy ją na koloniach :evil_lol: takich dłuuuugich... całe dwa tygodnie będzie wariować z kaniakami:)

to tyle z aktualnych wieści u nas - zdjęciów psowych na razie żadnych nie mamy:niewiem:ciotka-treserka miała nam przesłać kilka, ale ma coś tam spsutego w kompie
a nasze fotki ślubne jeszcze się obrabiają...

pozdrawiamy my- małże dwa :evil_lol:
[/B][/COLOR]