basia2202 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='deer_1987']Piekna Para Mloda!![/quote] [quote name='e.v.a']helołłł:loveu: pięknie wyglądaliscie :loveu: gratulacje!!!!!!!!!:multi:[/quote] [quote name='sota36']Jestes juz!!! Jeszcze raz - slodkiego , milego zycia!!!!!! Baska - ...fajnie wygladalas!!!!!![/quote] [B][COLOR=Purple]prawdę mówicie:eviltong: :mdrmed::lol!: dziękujemy :multi:[/COLOR][/B]:loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciudo:loveu: [URL]http://lh3.ggpht.com/_rSgwA4CtrZo/SnaQr1wJfUI/AAAAAAAAENM/za51hBR2K9o/s720/PICT0041.JPG[/URL] A weselna Ci jeszcze ostała?:cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]a została:cool3: na jakimś grillu pewnie ją spożyjemy :razz: a chcesz pomóc? :diabloti::eviltong:[/COLOR][/B] Quote
justysiek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [QUOTE][COLOR=Purple][B]a zakochani a i owszem... [/B][/COLOR][COLOR=Purple][B]:loveu:[/B][/COLOR][COLOR=Purple][B]tylko, żebyśmy się jeszcze mniej kłócili :cool3: [/B][/COLOR][/QUOTE] my tez sie klocimy to noramlne raczej:evil_lol: [QUOTE][COLOR=Purple][B]wiesz.. u Ciebie może nie ma się co spieszyć z byciem żoną, boś Ty młodziutka panna :p a ja... w moim wieku, to nawet wskazane, żeby być już żoną :evil_lol:[/B][/COLOR][/QUOTE] to nawet nie kwestia wieku:evil_lol:to zalezy jak sie kto czuje:eviltong: [QUOTE][COLOR=Purple][B]u Ciebie też się wszystko uda, zobaczysz:smile:[/B][/COLOR][/QUOTE] przekonamy sie za 2 msc i 11 dni:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ja napiszę tylko , że super wyglądaliście - i mam nadzieję, że równie cudownie się czuliście i czujecie - jako małże :lol::loveu: tego Wam życzę :loveu: Quote
e.v.a Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]prawdę mówicie:eviltong: :mdrmed::lol!: dziękujemy :multi:[/COLOR][/B]:loveu: [/quote] nie ale chciałam być miła :cool1: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='e.v.a']nie ale chciałam być miła :cool1: :diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:roflt: teraz wszystko niestety popsułaś ;) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Anetka83 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 dzień dobry :razz: chciałam [B]ogromnie pogratulowac !!![/B] :loveu::loveu::loveu: życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !!!:loveu: [SIZE=5][B][I][COLOR=SeaGreen][SIZE=4]"W opinii tego świata zawarcie małżeństwa jest uwieńczeniem wszystkiego, jak w komedii. Prawda jednak jest dokładnie odwrotna: małżeństwo to początek wszystkiego."[/SIZE] [/COLOR] [SIZE=2]A. S. Swetchine[/SIZE][/I][/B][/SIZE] u nas po śulbie też zmieniło się tylko to że mamy obrączki...i też byłam dumna jak paw :oops::loveu: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [URL]http://lh5.ggpht.com/_NnBadHPDGMk/SnyJcxIt0dI/AAAAAAAADjU/xS50EHXowxE/s576/P1030080.JPG[/URL] [I][B]PIEKNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:loveu::loveu::loveu:[/B][/I] [I][B]GRATULACJEEEE BASIENKO :loveu::loveu::loveu:[/B][/I] [I][B]reszta na pw[/B][/I] :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Basiu pięknie wyglądaliście :loveu::loveu: Super foteczki, czekam na więcej :p tak miło się na was patrzy :loveu: Quote
teqquila Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [B]Basiu slicznie wygladałas :) Przepraszamy ale nie moglismy przyjsc poniewaz musielismy do roboty leciec ale prezenta mamy :diabloti: i teraz tylko jak bedziecie w Łódzi to komunikowac :) bo wkoncu musimy go dac :)[/B] Quote
basia2202 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='justysiek']my tez sie klocimy to noramlne raczej:evil_lol: [B][COLOR=Purple]no na to wygląda :evil_lol:[/COLOR][/B] Cytat: [SIZE=2][COLOR=DarkRed]wiesz.. u Ciebie może nie ma się co spieszyć z byciem żoną, boś Ty młodziutka panna :p a ja... w moim wieku, to nawet wskazane, żeby być już żoną :evil_lol:[/COLOR][/SIZE] to nawet nie kwestia wieku:evil_lol:to zalezy jak sie kto czuje:eviltong: [B][COLOR=Purple]ja tam może i bym się czuła wcześniej :cool3: tylko, co z tego... jak wcześniej (dużo wcześniej) to kandydata nie było :diabloti: [/COLOR][/B] przekonamy sie za 2 msc i 11 dni:evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]będzie ok, nic się nie martw.. trochę się podenerwujesz, może rozstroju żołądka dostaniesz albo tam innego skrętu jelit (tfu, oczywiście nie życzę;)), pewnie będzie też jakaś wpadka (nie mówię, że z dzieckiem od razu :diabloti:) - ale tak czy tak, wszystko będzie super:) [/COLOR][/B][quote name='Bzikowa']Ja napiszę tylko , że super wyglądaliście - i mam nadzieję, że równie cudownie się czuliście i czujecie - jako małże :lol::loveu: tego Wam życzę :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]dzięki Bziki:) póki co - czujemy się fajnie:) że tak powiem... małżowato :evil_lol: [/COLOR][/B][quote name='e.v.a'] [SIZE=2][COLOR=DarkRed]Cytat:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=DarkRed]Napisał [B]basia2202[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f80/zuza-kombinator-jej-foto-pamietniczek-powrocilim-72736/index671.html#post12776125"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/styles/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=DarkRed]prawdę mówicie:eviltong: :mdrmed::lol!: dziękujemy :multi::loveu:[/COLOR][/SIZE] nie ale chciałam być miła :cool1: :diabloti:[/quote] [B][COLOR=Purple]też Cię kocham złośliwcu :eviltong: :diabloti: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:roflt: teraz wszystko niestety popsułaś ;) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]jak to efffka...:evil_lol:[/COLOR][/B] [quote name='Anetka83']dzień dobry :razz: chciałam [B]ogromnie pogratulowac !!![/B] :loveu::loveu::loveu: życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !!!:loveu: [SIZE=5][B][I][COLOR=SeaGreen][SIZE=4]"W opinii tego świata zawarcie małżeństwa jest uwieńczeniem wszystkiego, jak w komedii. Prawda jednak jest dokładnie odwrotna: małżeństwo to początek wszystkiego."[/SIZE] [/COLOR] [SIZE=2]A. S. Swetchine[/SIZE][/I][/B][/SIZE] u nas po śulbie też zmieniło się tylko to że mamy obrączki...i też byłam dumna jak paw :oops::loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]ooch.. jak ładnie :loveu: dziękujemy bardzo :multi: no... ja też się czuję dumna ;) "żona" - to tak ładnie brzmi :evil_lol: [/COLOR][/B][quote name='zuzolandia'][URL]http://lh5.ggpht.com/_NnBadHPDGMk/SnyJcxIt0dI/AAAAAAAADjU/xS50EHXowxE/s576/P1030080.JPG[/URL] [I][B]PIEKNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:loveu::loveu::loveu:[/B][/I] [I][B]GRATULACJEEEE BASIENKO :loveu::loveu::loveu:[/B][/I] [I][B]reszta na pw[/B][/I] :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]dzięęki Inuuuuśśś!!:multi::loveu: odpisałam Ci na pw;) buziaczki!! [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='agaciaaa']Basiu pięknie wyglądaliście :loveu::loveu: Super foteczki, czekam na więcej :p tak miło się na was patrzy :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]dzięęęęki i Tobie :) więcej będzie - obrobić trzeba do końca...:roll: niestety to żmudna praca i czasochłonna...:niewiem: a jak się późno wraca z pracy, to mało czasu zostaje na co inne (w tym na fotki) ale będą będą;) mam nadzieję, że ładne:) [/COLOR][/B][quote name='teqquila'][B]Basiu slicznie wygladałas :) Przepraszamy ale nie moglismy przyjsc poniewaz musielismy do roboty leciec ale prezenta mamy :diabloti: i teraz tylko jak bedziecie w Łódzi to komunikowac :) bo wkoncu musimy go dac :)[/B][/quote] [B][COLOR=Purple]czeeeść Tysiątka!! :multi: szkooooda, że nie byliście... ale rozumiem;) pokażemy Wam fotki a w Łodzi pewnie szybko teraz nie będziemy - byliśmy 15-16 sierpnia, ale lataliśmy jak koty z pęcherzem... napięty harmonogram był bardzo... ale oczywiście dam znać jakoś telefonicznie, jak się znowu zjawimy;) no, chyba że Wy wcześniej jakoś w W-wie będziecie, to zapraszamy serdecznie :) nie ma nas w domu tylko od połowy do końca września (podróż poślubna wreszcie :oops: :loveu:) a prezentosa się nie spodziewałam :crazyeye: ale oczywiście dziękuję już teraz, choć go jeszcze nie widziałam ;)[/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [COLOR=Purple][B]a w ogóle Zuzka była na weekendzie u ciotki-treserki :) ciotka miała na wychowaniu - oprócz dwóch swoich fafli - jeszcze 10-miesięcznego doga arlekina - nazywa się Pirat no i Zuzol zapoznał się z Piratem i ogóle się go nie bała :cool3: bo jak była mniejsza, to bała się Tofika (mieściła mu się wtedy pod brzuchem), a Tofik mimo, że też młodziutki był wtedy, wyglądał dla Zuzki na ogromnego i strasznego smoka :diabloti: za to teraz - super :multi: bawili się fajnie... a jak Zuzka czuła się mniej pewnie, to chowała się za Towdiego (cc) - spryciula :eviltong: :evil_lol: szaleli w czwórkę - Zuza, Pirat Towdie i Grafi (te dwa ostatnie to cc treserki) :) za to nowa przyjaciółka Zuzy - kotka Tosia - nieco zachorzała i nie mogły się miziać :roll: teraz Zuza znowu pojedzie do ciotki na "wakacje" - zostawimy ją na koloniach :evil_lol: takich dłuuuugich... całe dwa tygodnie będzie wariować z kaniakami:) to tyle z aktualnych wieści u nas - zdjęciów psowych na razie żadnych nie mamy:niewiem:ciotka-treserka miała nam przesłać kilka, ale ma coś tam spsutego w kompie a nasze fotki ślubne jeszcze się obrabiają... pozdrawiamy my- małże dwa :evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 W takim razie pewnie "trochę" poczekamy na zdjęcia:lol: Quote
basia2202 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [COLOR=Purple][B]ale tylko trochę ;) [/B][/COLOR] Quote
Bzikowa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Małże, małże :cool3: a macie skorupki, że tak zapytam? :eviltong: Quote
basia2202 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [COLOR=Purple][B]skorupków u nas niet :cool3: bo my są małże takie otwarte na świat... znaczy bezskorupkowe :evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
Bzikowa Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 znaczy się wyście nagie małże :lol::eviltong: Quote
jonQuilla Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]naturyści jednym słowem :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [COLOR=Purple][B]ups... :ices_bla: się wydało :oops: :evil_lol: :diabloti: [/B][/COLOR] Quote
justysiek Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]ups... :ices_bla: się wydało :oops: :evil_lol: :diabloti: [/B][/COLOR][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Witam i czekam na fotki Zuzkowe i ślubne też :) Pozdrowionka :loveu: Quote
basia2202 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [COLOR=Purple][B]będą foty:) Zuzkowe - psacerkowe:) cosik dziś powklejam:) [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts