agaciaaa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [URL]http://images32.fotosik.pl/439/a8ea22d57d876ba5med.jpg[/URL] aaaaaa :crazyeye: Zuzka chce mnie pożreć! :evil_lol: [URL]http://images45.fotosik.pl/50/744ce8f131cda290med.jpg[/URL] i jeszcze pokazuje mi język :shake: :obrazic: :lol: buziaki :loveu: Quote
basia2202 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [B][COLOR=Purple]cześć ryjki moje wszystkie kochane zaglądające do nas! :multi: :loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]byłam wczoraj u internisty... ogólnie mi lepiej... choć jeszcze dycham... ale chociaż oskrzela i płuca czyste, no ale gardło to jeszcze jest be :-( dobrze, że już tak nie kaszlę cały dzień... teraz to już głównie rano.... potem to jakoś mija... ale... za to są inne problemy zdrowotne :-( no jak nie urok to za przeproszeniem... sraczka :roll: strasznie mi włosy wychodzą, normalnie garściami :placz: tak być nie może, bo wyłysieję do ślubu... i to dopiero będzie katastrofa :( pani doktor skierowała mnie wczoraj na badania... na krew i mocz... i zobaczymy, co wyjdzie... to może być albo tarczyca :-( albo te leki, które biorę teraz, coś mi wypłukują z organizmu... no i są też badania na różne pierwiastki i na hormony... ech... martwi mnie to strasznie... nigdy mi tak włosy nie wychodziły :placz: po umyciu głowy, przy rozczesywaniu, to normalnie całe kosmyki :( dobrze chociaż, że Zuzol zdrowy, że nic jej nie dolega... szczęśliwa jest, zabawowa:) i tak strasznie przytulaśna, że matko jedyna! :evil_lol: normalnie czasem to opanować się tego nie da, jak ją na miłość weźmie :loveu: :evil_lol:[/COLOR][/B] [quote name='jbk'][URL]http://images34.fotosik.pl/439/2f783e160983c641med.jpg[/URL] - ale ma dziewczyna figurę świetną :)[/quote] [COLOR=Purple][B]no ba! :cool3: się wie! :eviltong:[/B][/COLOR] [B][COLOR=Purple]laska jak się patrzy :loveu:[/COLOR][/B] [quote name='Izabela124.']Hello:multi: potffffór wymiziany:evil_lol: Ale Zuza ma zębole hyhy[/quote] [COLOR=Purple][B]helooołłłłł:) aa.. to wymiziaj go jeszcze raz :evil_lol:[/B][/COLOR] [quote name='aneczka23']Cześć, jesteśmy pierwszy raz, obejrzeliśmy co nieco, piękna psinka, widać, że się świetnie razem ze sobą czujecie. Super, że ją uratowałaś i teraz można laseczkę podziwiać. Jak będę dysponować czasem to się wgłębie w wątek. Pozdrowienia od moich chłopaków. [URL]http://images45.fotosik.pl/50/744ce8f131cda290med.jpg[/URL][/quote] [COLOR=Purple][B]witaamy witaaamy nową dogo-ciotkę :multi: :p miło, że zajrzałaś i miałaś siłę czytać część naszej galerii i moje słynne kilometrowe elaboraty :evil_lol: zapraszamy ponownie, byle częściej ;) pozdrowionka dla Twoich faflunów i buziaki od Zuzki:) [/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='justysiek']czesc narzeczona:diabloti: to ja:evil_lol: Zuzka sliczne ma biale zabki:eviltong: moj Fuks tez lubi sie bawic w przeciaganie, ale az tak silny nie jest jeszcze, choc nadal cwiczy:ppopsul ostatnio zabawke i musimy nowa kupic:cool3: u nas zimno, ja tez chora, ale jeszcze 2 egzaminy i bede chorowala spokojnie:roll: buziakuje goraco:loveu: sciskam Ciebie, Zuzke:loveu:, pozdrow przyszlego meza[/quote] [B][COLOR=Purple]cześć również narzeczono:) Zuzka ma piękne ząbki, bo dba :eviltong: męża przyszłego pozdrowię, albo sam się pozdrowi, jak przeczyta :evil_lol: ;) ściskamy mocno! i nie choruj!!:) [/COLOR][/B] [quote name='agaciaaa'][URL]http://images32.fotosik.pl/439/a8ea22d57d876ba5med.jpg[/URL] aaaaaa :crazyeye: Zuzka chce mnie pożreć! :evil_lol: [B][COLOR=Purple]zaraz tam pożreć :cool3: histeryczka! :eviltong: :evil_lol: p.s. wyobraziłaś sobie, że zamiast sznurka w tej paszczy jest Twoja ręka? :razz: albo noga? :diabloti: [/COLOR][/B] [URL]http://images45.fotosik.pl/50/744ce8f131cda290med.jpg[/URL] i jeszcze pokazuje mi język :shake: :obrazic: [B][COLOR=Purple]no już nie fooochaj;) ten jęzor był z miłości :evil_lol:[/COLOR][/B] :lol: buziaki :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]buzia! Sarciowe panienki;)[/COLOR][/B] [quote name='jbk']Buzi dla Zuzi :buzi:[/quote] [B][COLOR=Purple]i buzi dla Twoich polarnych lisków :loveu:[/COLOR][/B] Quote
emdziolek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]Basiu, mój miszczuniu ukochany - nie choruj :-( Porób wszystkie badania i dbaj o siebie kochana:loveu: Buziaczkujemy naszą bandą w liczbie hmmmm.... 5:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Oj szkoda, ze źle z Tobą :shake: Na pewno wszystko będzie dobrze :calus: Hehe ucałowany ponownie :grins: Quote
basia2202 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [B][COLOR=Purple]a w ogóle to mam sporo fotków fajnych na komórce, ale kurna... nie mogę odnaleźć oprogramowania do tejże komórki i nie mam jak tego zgrać... a ostatnio szukałam... ze 2 m-ce temu.... i znowu gdzieś to walnęłam w kąt... :roll: płytkę znaczy.... matko... no chyba muszę zrobić porządek z płytkami, albo lecytynę zacząć spożywać :roll: :evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]będą też lada moment fotki z aparatosa:) specjalnie już kartę wyczyściłam :cool3: ale domowe... psacerowych fot na razie brak - ja nie mogę jeszcze wychodzić na dłużej na dwór... od razu mnie dusi kaszel.... wystarczy mi tyle, co wyjdę, żeby do pracy dojechać i wrócić do domku :roll: Mariusz lata z małą i te psacerki też niezbyt długie są... ale jak już dojdę do siebie i przestanę chyrlać, to będą i psacerkowe fotki;)[/COLOR][/B] Quote
Wyjątek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Basiu kochana trzymam kciuki za Twoje zdrówko!!!! Mi też od jakiegoś czasu włosy wychodzą taką większa ilością ale to podobno skutki pooperacyjne... :/ Narkoza podobno tak działa :/ Quote
basia2202 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Basiu, mój miszczuniu ukochany - nie choruj :-( Porób wszystkie badania i dbaj o siebie kochana:loveu: Buziaczkujemy naszą bandą w liczbie hmmmm.... 5:diabloti:[/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]hęęę?? :crazyeye: jaką ilością?? :-o co Was się tam tak namnożyło nagle :evil_lol: no... staram się dbać... dlatego pobiegłam do internisty po skierowanie na badania - mam nadzieję, że szybko będą wyniki i coś zaradzi lekarz, zanim mi wszystkie włosy wylezą :-([/COLOR][/B] [quote name='Izabela124.']Oj szkoda, ze źle z Tobą :shake: Na pewno wszystko będzie dobrze :calus: Hehe ucałowany ponownie :grins:[/quote] [COLOR=Purple][B]dzięęęki za podtrzymanie na duchu [/B][/COLOR]:calus: [B][COLOR=Purple]aa... to jeszcze raz :evil_lol: się chłopak rozbestwi... jak ciotka go będzie dwa razy dziennie całować :evil_lol: [/COLOR][/B][quote name='Wyjątek']Basiu kochana trzymam kciuki za Twoje zdrówko!!!! Mi też od jakiegoś czasu włosy wychodzą taką większa ilością ale to podobno skutki pooperacyjne... :/ Narkoza podobno tak działa :/[/quote] [B][COLOR=Purple]czeeść słoneczko:) dzięki ogromne! no tak... u Ciebie może być, że pooperacyjne skutki... :roll: mam nadzieję, że u mnie to po obecnych lekach... że brak jakichś pierwiastków... mam nadzieję, że to jednak nie tarczyca... :roll: [/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [B] czesc Basiula:multi::multi::multi: [/B] Quote
basia2202 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='evaxon'][B] czesc Basiula:multi::multi::multi: [/B][/quote] [COLOR=Purple][B]cześć Ewucha!! :multi: :loveu:[/B][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [QUOTE][COLOR=Purple][B]dzięęęki za podtrzymanie na duchu [/B][/COLOR]:calus: [B][COLOR=Purple]aa... to jeszcze raz :evil_lol: się chłopak rozbestwi... jak ciotka go będzie dwa razy dziennie całować :evil_lol:[/COLOR][/B][/QUOTE]Zawsze do usług ;) Hehe co za dużo to niezdrowo:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Świetne fotki z mordowana sznurka!!! :loveu::multi: Oj, ale czytam , że ze zdrówkiem kiepsko :roll: Trzymamy kciuki, żeby to było tylko przejściowe! Pijemy za zdrowie :drinking: Quote
Wyjątek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Basiu będzie dobrze- mówię Ci! A z tarczycą ktoś miał w rodzinie problemy? Bo to tez ważne. Ale ja jestem dobrej mysli :loveu: Quote
justysiek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 dziekuje Basiu, no moze jakos powoli dojde do siebie:loveu: przynajmniej sie postaram, ja malo kiedy zdrowa jestem jak nie tarczyca to krazenie, to teraz znow mam za slabe wyniki z krwi:cool1: i tak w kolko cos tam:eviltong:buzakujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]hęęę?? :crazyeye: jaką ilością?? :-o co Was się tam tak namnożyło nagle :evil_lol:[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple] [/COLOR][/B][/quote] [COLOR=DarkOrange][B] yghym: Vegusia, Wollieś, Kubuś........ JA i LUSIACZEK:diabloti: razem daje 5......... chyba:evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Izabela124.']Zawsze do usług ;) Hehe co za dużo to niezdrowo:evil_lol:[/quote] [COLOR=Purple][B]pieszczot i dobrości nigdy za wiele :evil_lol: [/B][/COLOR][quote name='Bzikowa']Świetne fotki z mordowana sznurka!!! :loveu::multi: Oj, ale czytam , że ze zdrówkiem kiepsko :roll: Trzymamy kciuki, żeby to było tylko przejściowe! Pijemy za zdrowie :drinking:[/quote] [B][COLOR=Purple]dzięęęki:) też na to liczę, że to przejściowe... [/COLOR][/B][quote name='Wyjątek']Basiu będzie dobrze- mówię Ci! A z tarczycą ktoś miał w rodzinie problemy? Bo to tez ważne. Ale ja jestem dobrej mysli :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]nie wiem... chyba nie.. chociaż... może babcia ma trochę... :roll: wiem, że to też istotne i staram się być dobrej myśli;) [/COLOR][/B][quote name='justysiek']dziekuje Basiu, no moze jakos powoli dojde do siebie:loveu: przynajmniej sie postaram, ja malo kiedy zdrowa jestem jak nie tarczyca to krazenie, to teraz znow mam za slabe wyniki z krwi:cool1: i tak w kolko cos tam:eviltong:buzakujemy:loveu::loveu::loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]a Ty nie symulujesz przypadkiem? :razz: :cool3: a tak serio... żeby takie młode dziewczę miało problemy z krążeniem...:shake: no niedobrze... dbaj o siebie też ;) [/COLOR][/B][quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B] yghym: Vegusia, Wollieś, Kubuś........ JA i LUSIACZEK:diabloti: razem daje 5......... chyba:evil_lol: [/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]no to się tego uzbierało :evil_lol: faktycznie, że z królikiem to już 5:) a jak liczyłam... to myślałam, że 5 oznacza liczbę zwierzów, bez ludzieńków... i się załamałam, skąd się tyle wzięło :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
Wyjątek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ty sie nie załamuj tylko też sobie wiecej spraw :evil_lol: Ja mam już 2 a dzis będą 3 :diabloti: Quote
basia2202 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Wyjątek']Ty sie nie załamuj tylko też sobie wiecej spraw :evil_lol: Ja mam już 2 a dzis będą 3 :diabloti:[/quote] [COLOR=Purple][B]taa.. jasne.. spraw se więcej :cool3: żeby mnie wymeldowali... :roll: :diabloti: najpierw to ja na swoim muszę być i dopiero się pomyśli;) chciałabym braciszka dla Zuzki :loveu: najlepiej boksinka albo dozia :evil_lol: także muszę mieć sporo miejsca, żeby trzymać drugiego cielaka :diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:to jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:to jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Purple][B]no wreeeszcie! :cool3: już myślałam, że się tu nigdy nie pojawisz :eviltong: [/B][/COLOR] Quote
aneczka23 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]witaamy witaaamy nową dogo-ciotkę :multi: :p miło, że zajrzałaś i miałaś siłę czytać część naszej galerii i moje słynne kilometrowe elaboraty :evil_lol: zapraszamy ponownie, byle częściej ;) pozdrowionka dla Twoich faflunów i buziaki od Zuzki:)[/B][/COLOR][/quote] ekhm ekhm. żeby nie było. byłam z inspekcją wczoraj u Was i też nowych fot nie było :eviltong:, co więcej do dziś nie ma. A nie wpisałam się bo myślę sobie tak : ech jak napiszę tak jeden post po drugim to pomyślisz pewnie, że jakaś namolna jestem i przyłażę tak często :cool3:. Elaboraty właśnie są w moim typie - lubię czasem coś INTERESUJĄCEGO poczytać. Mam nadzieję, że szybko się wyjaśni co Ci dolega Quote
sota36 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]taa.. jasne.. spraw se więcej :cool3: żeby mnie wymeldowali... :roll: :diabloti: najpierw to ja na swoim muszę być i dopiero się pomyśli;) [U]chciałabym braciszka dla Zuzki :loveu: najlepiej boksinka albo dozia :evil_lol: także muszę mieć sporo miejsca, żeby trzymać drugiego cielaka [/U]:diabloti: [/B][/COLOR][/quote]madrze gadasz! Madrze! Nalac Jej!!!!!:beerchug: Quote
Wyjątek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='sota36']madrze gadasz! Madrze! Nalac Jej!!!!!:beerchug:[/quote] ja jej moge hodowle zarekomendować :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]pieszczot i dobrości nigdy za wiele :evil_lol: [/B][/COLOR] [B][COLOR=Purple] [/COLOR][/B][/quote]Ale mnie już ręce bolą od miziania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts