Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://images32.fotosik.pl/439/a8ea22d57d876ba5med.jpg[/URL] aaaaaa :crazyeye: Zuzka chce mnie pożreć! :evil_lol:

[URL]http://images45.fotosik.pl/50/744ce8f131cda290med.jpg[/URL] i jeszcze pokazuje mi język :shake:

:obrazic:

:lol: buziaki :loveu:

Posted

[B][COLOR=Purple]cześć ryjki moje wszystkie kochane zaglądające do nas! :multi: :loveu:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=Purple]byłam wczoraj u internisty... ogólnie mi lepiej... choć jeszcze dycham...
ale chociaż oskrzela i płuca czyste, no ale gardło to jeszcze jest be :-(
dobrze, że już tak nie kaszlę cały dzień... teraz to już głównie rano.... potem to jakoś mija...

ale... za to są inne problemy zdrowotne :-( no jak nie urok to za przeproszeniem... sraczka :roll:
strasznie mi włosy wychodzą, normalnie garściami :placz: tak być nie może, bo wyłysieję do ślubu... i to dopiero będzie katastrofa :(
pani doktor skierowała mnie wczoraj na badania... na krew i mocz... i zobaczymy, co wyjdzie...
to może być albo tarczyca :-( albo te leki, które biorę teraz, coś mi wypłukują z organizmu... no i są też badania na różne pierwiastki i na hormony... ech... martwi mnie to strasznie... nigdy mi tak włosy nie wychodziły :placz: po umyciu głowy, przy rozczesywaniu, to normalnie całe kosmyki :(

dobrze chociaż, że Zuzol zdrowy, że nic jej nie dolega...
szczęśliwa jest, zabawowa:) i tak strasznie przytulaśna, że matko jedyna! :evil_lol: normalnie czasem to opanować się tego nie da, jak ją na miłość weźmie :loveu: :evil_lol:[/COLOR][/B]

[quote name='jbk'][URL]http://images34.fotosik.pl/439/2f783e160983c641med.jpg[/URL] - ale ma dziewczyna figurę świetną :)[/quote]
[COLOR=Purple][B]no ba! :cool3: się wie! :eviltong:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=Purple]laska jak się patrzy :loveu:[/COLOR][/B]

[quote name='Izabela124.']Hello:multi:
potffffór wymiziany:evil_lol: Ale Zuza ma zębole hyhy[/quote]
[COLOR=Purple][B]helooołłłłł:)
aa.. to wymiziaj go jeszcze raz :evil_lol:[/B][/COLOR]

[quote name='aneczka23']Cześć, jesteśmy pierwszy raz, obejrzeliśmy co nieco, piękna psinka, widać, że się świetnie razem ze sobą czujecie. Super, że ją uratowałaś i teraz można laseczkę podziwiać. Jak będę dysponować czasem to się wgłębie w wątek. Pozdrowienia od moich chłopaków. [URL]http://images45.fotosik.pl/50/744ce8f131cda290med.jpg[/URL][/quote]
[COLOR=Purple][B]witaamy witaaamy nową dogo-ciotkę :multi: :p
miło, że zajrzałaś i miałaś siłę czytać część naszej galerii i moje słynne kilometrowe elaboraty :evil_lol:
zapraszamy ponownie, byle częściej ;)
pozdrowionka dla Twoich faflunów i buziaki od Zuzki:)

[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='justysiek']czesc narzeczona:diabloti:
to ja:evil_lol: Zuzka sliczne ma biale zabki:eviltong: moj Fuks tez lubi sie bawic w przeciaganie, ale az tak silny nie jest jeszcze, choc nadal cwiczy:ppopsul ostatnio zabawke i musimy nowa kupic:cool3: u nas zimno, ja tez chora, ale jeszcze 2 egzaminy i bede chorowala spokojnie:roll: buziakuje goraco:loveu: sciskam Ciebie, Zuzke:loveu:, pozdrow przyszlego meza[/quote]
[B][COLOR=Purple]cześć również narzeczono:)
Zuzka ma piękne ząbki, bo dba :eviltong:
męża przyszłego pozdrowię, albo sam się pozdrowi, jak przeczyta :evil_lol: ;)
ściskamy mocno! i nie choruj!!:)
[/COLOR][/B]

[quote name='agaciaaa'][URL]http://images32.fotosik.pl/439/a8ea22d57d876ba5med.jpg[/URL] aaaaaa :crazyeye: Zuzka chce mnie pożreć! :evil_lol:
[B][COLOR=Purple]zaraz tam pożreć :cool3: histeryczka! :eviltong: :evil_lol:
p.s. wyobraziłaś sobie, że zamiast sznurka w tej paszczy jest Twoja ręka? :razz: albo noga? :diabloti:

[/COLOR][/B] [URL]http://images45.fotosik.pl/50/744ce8f131cda290med.jpg[/URL] i jeszcze pokazuje mi język :shake:
:obrazic:
[B][COLOR=Purple]no już nie fooochaj;) ten jęzor był z miłości :evil_lol:[/COLOR][/B]

:lol: buziaki :loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]buzia! Sarciowe panienki;)[/COLOR][/B]

[quote name='jbk']Buzi dla Zuzi :buzi:[/quote]
[B][COLOR=Purple]i buzi dla Twoich polarnych lisków :loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]Basiu, mój miszczuniu ukochany - nie choruj :-(
Porób wszystkie badania i dbaj o siebie kochana:loveu:

Buziaczkujemy naszą bandą w liczbie hmmmm....

5:diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[B][COLOR=Purple]a w ogóle to mam sporo fotków fajnych na komórce, ale kurna... nie mogę odnaleźć oprogramowania do tejże komórki i nie mam jak tego zgrać...
a ostatnio szukałam... ze 2 m-ce temu.... i znowu gdzieś to walnęłam w kąt... :roll: płytkę znaczy.... matko... no chyba muszę zrobić porządek z płytkami, albo lecytynę zacząć spożywać :roll: :evil_lol:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=Purple]będą też lada moment fotki z aparatosa:) specjalnie już kartę wyczyściłam :cool3: ale domowe...
psacerowych fot na razie brak - ja nie mogę jeszcze wychodzić na dłużej na dwór... od razu mnie dusi kaszel.... wystarczy mi tyle, co wyjdę, żeby do pracy dojechać i wrócić do domku :roll:
Mariusz lata z małą i te psacerki też niezbyt długie są...
ale jak już dojdę do siebie i przestanę chyrlać, to będą i psacerkowe fotki;)[/COLOR][/B]

Posted

Basiu kochana trzymam kciuki za Twoje zdrówko!!!!

Mi też od jakiegoś czasu włosy wychodzą taką większa ilością ale to podobno skutki pooperacyjne... :/
Narkoza podobno tak działa :/

Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Basiu, mój miszczuniu ukochany - nie choruj :-(
Porób wszystkie badania i dbaj o siebie kochana:loveu:

Buziaczkujemy naszą bandą w liczbie hmmmm....

5:diabloti:[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]hęęę?? :crazyeye: jaką ilością?? :-o co Was się tam tak namnożyło nagle :evil_lol:
no... staram się dbać... dlatego pobiegłam do internisty po skierowanie na badania - mam nadzieję, że szybko będą wyniki i coś zaradzi lekarz, zanim mi wszystkie włosy wylezą :-([/COLOR][/B]

[quote name='Izabela124.']Oj szkoda, ze źle z Tobą :shake: Na pewno wszystko będzie dobrze :calus:
Hehe ucałowany ponownie :grins:[/quote]
[COLOR=Purple][B]dzięęęki za podtrzymanie na duchu [/B][/COLOR]:calus:
[B][COLOR=Purple]aa... to jeszcze raz :evil_lol: się chłopak rozbestwi... jak ciotka go będzie dwa razy dziennie całować :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='Wyjątek']Basiu kochana trzymam kciuki za Twoje zdrówko!!!!

Mi też od jakiegoś czasu włosy wychodzą taką większa ilością ale to podobno skutki pooperacyjne... :/
Narkoza podobno tak działa :/[/quote]
[B][COLOR=Purple]czeeść słoneczko:) dzięki ogromne!
no tak... u Ciebie może być, że pooperacyjne skutki... :roll:
mam nadzieję, że u mnie to po obecnych lekach... że brak jakichś pierwiastków... mam nadzieję, że to jednak nie tarczyca... :roll:
[/COLOR][/B]

Posted

[QUOTE][COLOR=Purple][B]dzięęęki za podtrzymanie na duchu [/B][/COLOR]:calus:
[B][COLOR=Purple]aa... to jeszcze raz :evil_lol: się chłopak rozbestwi... jak ciotka go będzie dwa razy dziennie całować :evil_lol:[/COLOR][/B][/QUOTE]Zawsze do usług ;)
Hehe co za dużo to niezdrowo:evil_lol:

Posted

Świetne fotki z mordowana sznurka!!! :loveu::multi:

Oj, ale czytam , że ze zdrówkiem kiepsko :roll:
Trzymamy kciuki, żeby to było tylko przejściowe!
Pijemy za zdrowie :drinking:

Posted

dziekuje Basiu, no moze jakos powoli dojde do siebie:loveu:
przynajmniej sie postaram, ja malo kiedy zdrowa jestem jak nie tarczyca to krazenie, to teraz znow mam za slabe wyniki z krwi:cool1: i tak w kolko cos tam:eviltong:buzakujemy:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]hęęę?? :crazyeye: jaką ilością?? :-o co Was się tam tak namnożyło nagle :evil_lol:[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]
[/COLOR][/B][/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]
yghym:

Vegusia, Wollieś, Kubuś........ JA i LUSIACZEK:diabloti:

razem daje 5......... chyba:evil_lol:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Izabela124.']Zawsze do usług ;)
Hehe co za dużo to niezdrowo:evil_lol:[/quote]
[COLOR=Purple][B]pieszczot i dobrości nigdy za wiele :evil_lol:

[/B][/COLOR][quote name='Bzikowa']Świetne fotki z mordowana sznurka!!! :loveu::multi:

Oj, ale czytam , że ze zdrówkiem kiepsko :roll:
Trzymamy kciuki, żeby to było tylko przejściowe!
Pijemy za zdrowie :drinking:[/quote]
[B][COLOR=Purple]dzięęęki:)
też na to liczę, że to przejściowe...

[/COLOR][/B][quote name='Wyjątek']Basiu będzie dobrze- mówię Ci!
A z tarczycą ktoś miał w rodzinie problemy? Bo to tez ważne.
Ale ja jestem dobrej mysli :loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]nie wiem... chyba nie.. chociaż... może babcia ma trochę... :roll:
wiem, że to też istotne
i staram się być dobrej myśli;)

[/COLOR][/B][quote name='justysiek']dziekuje Basiu, no moze jakos powoli dojde do siebie:loveu:
przynajmniej sie postaram, ja malo kiedy zdrowa jestem jak nie tarczyca to krazenie, to teraz znow mam za slabe wyniki z krwi:cool1: i tak w kolko cos tam:eviltong:buzakujemy:loveu::loveu::loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]a Ty nie symulujesz przypadkiem? :razz: :cool3:
a tak serio... żeby takie młode dziewczę miało problemy z krążeniem...:shake: no niedobrze... dbaj o siebie też ;)

[/COLOR][/B][quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]
yghym:

Vegusia, Wollieś, Kubuś........ JA i LUSIACZEK:diabloti:

razem daje 5......... chyba:evil_lol:
[/B][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]no to się tego uzbierało :evil_lol:
faktycznie, że z królikiem to już 5:)
a jak liczyłam... to myślałam, że 5 oznacza liczbę zwierzów, bez ludzieńków... i się załamałam, skąd się tyle wzięło :evil_lol:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Wyjątek']Ty sie nie załamuj tylko też sobie wiecej spraw :evil_lol:
Ja mam już 2 a dzis będą 3 :diabloti:[/quote]
[COLOR=Purple][B]taa.. jasne.. spraw se więcej :cool3: żeby mnie wymeldowali... :roll: :diabloti:
najpierw to ja na swoim muszę być i dopiero się pomyśli;)
chciałabym braciszka dla Zuzki :loveu:
najlepiej boksinka albo dozia :evil_lol:
także muszę mieć sporo miejsca, żeby trzymać drugiego cielaka :diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:to jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=Purple][B]no wreeeszcie! :cool3:
już myślałam, że się tu nigdy nie pojawisz :eviltong:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]witaamy witaaamy nową dogo-ciotkę :multi: :p
miło, że zajrzałaś i miałaś siłę czytać część naszej galerii i moje słynne kilometrowe elaboraty :evil_lol:
zapraszamy ponownie, byle częściej ;)
pozdrowionka dla Twoich faflunów i buziaki od Zuzki:)[/B][/COLOR][/quote]

ekhm ekhm. żeby nie było. byłam z inspekcją wczoraj u Was i też nowych fot nie było :eviltong:, co więcej do dziś nie ma. A nie wpisałam się bo myślę sobie tak : ech jak napiszę tak jeden post po drugim to pomyślisz pewnie, że jakaś namolna jestem i przyłażę tak często :cool3:. Elaboraty właśnie są w moim typie - lubię czasem coś INTERESUJĄCEGO poczytać. Mam nadzieję, że szybko się wyjaśni co Ci dolega

Posted

[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]taa.. jasne.. spraw se więcej :cool3: żeby mnie wymeldowali... :roll: :diabloti:
najpierw to ja na swoim muszę być i dopiero się pomyśli;)
[U]chciałabym braciszka dla Zuzki :loveu:
najlepiej boksinka albo dozia :evil_lol:
także muszę mieć sporo miejsca, żeby trzymać drugiego cielaka [/U]:diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]madrze gadasz! Madrze! Nalac Jej!!!!!:beerchug:

Posted

[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]pieszczot i dobrości nigdy za wiele :evil_lol:

[/B][/COLOR]
[B][COLOR=Purple]
[/COLOR][/B][/quote]Ale mnie już ręce bolą od miziania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: