basia2202 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Izabela124.']Hej Co u was słychac?[/quote] [B][COLOR=Purple] hej Iza:) u nas wszystko ok za to wczoraj, co my przeszliśmy... ło matuuuluu...:cool3: byliśmy w Łodzi i była taka nawałnica, że daaawno czegoś takiego nie widziałam :roll: jechaliśmy na pociąg na dworzec Fabryczny, to już zaczynało padać... jak wysiedliśmy na Fabrycznym, to już zacinało... a jak do pociągu wsiedliśmy (dzięki Bogu, że tym razem podstawili wcześniej), to tak lunęło:crazyeye:masakryczne oberwanie chmury! ale to w parę minut zrobiło się siwo, ciemno, ponuro i cholernie mokro (dobrze, że pociąg nie przecieka) - strzelały pioruny, a jak już grzmot walnął, to ranyyyy:shake: dobrze, że Zuzol się nie bał (położyła się pod fotelami przy naszych nogach i poszła spać) a w Łodzi to tak pozalewało... piwnice, drogi... no coś niemożliwego.... myśleliśmy, że ta burza przejdzie jakoś po drodze, ale gdzie tam... chyba ciągnęliśmy ją za sobą do W-wy... a na trasie między Koluszkami a Skierniewicami wyłączyli nam światło w pociągu i klimę ze względu na wyładowania atmosferyczne... nie wiem tylko, jakim cudem jechaliśmy:cool3: czy siłą rozpędu (dość małą... bo to było 18 km/h a powinien jechać z 90 km/h); czy może pociąg ma jakiś zapasowy silnik spalinowy czy cuś... czy może małe chomiczki tam są gdzieś pochowane i latają po kołowrotkach napędzając pociąg :diabloti: przez tą pogodę pociąg miał prawie godzinę opóźnienia! pani z córką jechała do W-wy na Wschodni, żeby się przesiąść na pociąg do Kołobrzegu - wątpię, czy zdążyła... w W-wie niby nieco mniej padało... ale.... jak wsiedliśmy do autobusu, to tak rąbnęło nieopodal... i było kolejne oberwanie chmury... a ja na cetralnym zamieniłam moje jasne śliczne japonki na gumowe japonki prysznicowe :cool3: uff... dobrze, że je wzięłam tak do łażenia po łódzkim domku... [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [B][COLOR=Purple]najlepsze było, jak z autobusu wysiedliśmy... lało jak diabli... kitrowaliśmy do domu, że hej...:diabloti: a Zuzka to mi tak równiutko biegła przy nodze jak nigdy :evil_lol: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:turn-l: raz mi podlazła pod nogi i wpadłam w taką dziurę w asfalcie - z wielką wodą brudną oczywiście - tak po kostki :cool3: Zuzka nawet się nie chciała wysikać... do domu chciała od razu... no ale bez sensu wychodzić było znowu, więc się poświęciłam, że zmoknę bardziej :roll: w takim tempie to Zuzol chyba jeszcze nie sikał :evil_lol: normalnie tak mnie do domu szarpnęła, że znów leciałyśmy biegusiem :diabloti: wszyscy żeśmy padli po tych atrakcjach:cool3: a na koniec chciałam powiedzieć, że mam różne komórkowe Zuzole (również filmiki:razz:), ale muszę je zgrać na compika najpierw, a żeby zgrać, muszę odnaleźć płytkę z oprogramowaniem komórki... ale się postaram :p [/COLOR][/B] Quote
Bzikowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Hihi burzowy elaborat zapierajcy dech w piersi :evil_lol: Dobrze, że jakoś to przeżyliście i że Zuza się nie boi burzy ;) Czekamy na fotki i filmiki! :razz::mad: Quote
sota36 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Witajcie dziewczyny!!! y nas tez ciezko bylo - tak lalo - a my teraz na wakacjach jaies 100 km od Lodzi, wiec chyba ta sama nawalnica nas dopadla Quote
Selket Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 CZeść :loveu: Boshe, ale Ty masz ciekawe życie :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Cześć :multi: Czytałam o Waszych burzowych przygodach ;) dobrze, że lunęło jak już do pociągu wsiedliście ;) Buziaki :loveu: Quote
madziorna Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B] (za to w sobotę o godz. 17stej mieliśmy w W-wie 37,5!) - dziś jest w miarę ciepło, ale z wiaterkiem (rano to mi zimno nawet było) no i jest pochmurno i jakby znowu padać miało... [/B][/COLOR][/QUOTE] [B][I][COLOR="RoyalBlue"] A ja też w sobotę byłam w Wa-wie na wystawie :eviltong: I faktycznie było gorąco...[/COLOR][/I][/B] Quote
BeaC Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [COLOR=DarkRed][B]witaj Basieńko przyszłam sie przywitać:multi::multi::multi: [/B][/COLOR] Quote
apple Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Gadzinko kaj ty?:roll: :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [COLOR=Purple][B]Tutaj jestem tutaj :p :diabloti: idę robić barszcz ukraiński:) zaglądnę później ;) [/B][/COLOR] Quote
madziorna Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]Tutaj jestem tutaj :p :diabloti: idę robić barszcz ukraiński:) zaglądnę później ;) [/B][/COLOR][/QUOTE] [B][I][COLOR="RoyalBlue"]No i nie zaglądnęłaś... :mad:[/COLOR][/I][/B] Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='basia2202'] [B][COLOR=Purple]no popatrz żonkila, ile te nasze sucze mają ze sobą wspólnego:cool3: Zuzka piłkę tenisową miała jedną... obskubała z niej całe zielone futerko... tak ząbkami przednimi normalnie :evil_lol: aż do gołej gumy... a ponieważ futerko jej zdaniem nadawało się do spożycia, takim sposobem skończyła się jej krótka przygoda z tenisową piłeczką ;) gumowe są najulubieńsze, zwłaszcza taka jedna, co skacze i można włożyć w środek smakołyki:) a patyki... phi.. norma! ;) Zuzka też jest masakratorem patykowym:diabloti: myślisz, że nasze sucze mogą być jakimiś... dalekimi... siostrami? :razz: :evil_lol: [/COLOR][/B][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] może, chociaż Salsa nie te gabaryty :evil_lol::evil_lol: witam Was :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bzikowa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Zuzki! Wracać mi! :mad: Ja wyjeżdżam , jak wrócę (za 2 tyg) ma być tona zdjęć, ot co! Quote
basia2202 Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [COLOR=Purple][B]hej hej:) hurraaa!! znalazłam płytkę od oprogramowania komórki :multi: mogę zgrać zdjątka komórkowe na kompika:p [/B][/COLOR] [quote name='Bzikowa']Hihi burzowy elaborat zapierajcy dech w piersi :evil_lol: Dobrze, że jakoś to przeżyliście i że Zuza się nie boi burzy ;) Czekamy na fotki i filmiki! :razz::mad:[/quote] [COLOR=Purple][B]bęędą bęędą ;) dziś jeszcze powrzucam:) [/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [quote name='sota36']Witajcie dziewczyny!!! y nas tez ciezko bylo - tak lalo - a my teraz na wakacjach jaies 100 km od Lodzi, wiec chyba ta sama nawalnica nas dopadla[/quote] [B][COLOR=Purple]hej heeej Joluś :multi: u nas ostatnio pada co piątek - ewentualnie również w sobotę i niedzielę :evil_lol: oberwania chmury takie, że masakra... dziś lało już 2 razy :roll:[/COLOR][/B] [quote name='Selket']CZeść :loveu: Boshe, ale Ty masz ciekawe życie :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]czy ja wiem, czy ciekawe :cool3: trochę tam się coś dzieje, ale żadne tam jakieś rewelki;) [/COLOR][/B][quote name='evaxon']cze Zuzole:loveu:[/quote] [COLOR=Purple][B]eloł babo :p[/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [quote name='agaciaaa']Cześć :multi: Czytałam o Waszych burzowych przygodach ;) dobrze, że lunęło jak już do pociągu wsiedliście ;) Buziaki :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]hej:) noo.. dobrze dobrze... i najważniejsze, że pociąg nie przeciekał :evil_lol: ściskamy Was mocno :loveu: [/COLOR][/B][quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue] A ja też w sobotę byłam w Wa-wie na wystawie :eviltong: I faktycznie było gorąco...[/COLOR][/I][/B][/quote] [B][COLOR=Purple]byłaś i się nie przyznałaś wcześniej?? o Ty baaabo :mad: mam nadzieję, że odwiedzicie nas kiedyś, coo?? :cool3: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]witaj Basieńko przyszłam sie przywitać:multi: [/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]witaj ach witaj!! :multi: [/COLOR][/B][quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue]No i nie zaglądnęłaś... :mad:[/COLOR][/I][/B][/quote] [B][COLOR=Purple]no wieeem.... podła taka jestem... :roll: [/COLOR][/B][quote name='Selket']Daj troszkę barszczyku ;)[/quote] [B][COLOR=Purple]za późno... się skończył :eviltong: [/COLOR][COLOR=Purple]a dobrutki był... mhmm.. mniaaaaam :p[/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] może, chociaż Salsa nie te gabaryty :evil_lol: witam Was :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]witojcieee pomorzanki! :multi: no.. troochę tylko nie te gabaryty :razz: tak ze 20 kilo nie te :diabloti: [/COLOR][/B][quote name='Bzikowa']Zuzki! Wracać mi! :mad: Ja wyjeżdżam , jak wrócę (za 2 tyg) ma być tona zdjęć, ot co![/quote] [B][COLOR=Purple]a Ty nas nie strachaj straszycielko :eviltong: bo my się wcale nie bajamy.. o! :diabloti: ale zdjątka jakieś będą na pewno ;) [/COLOR][/B] Quote
Jagoda1 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='basia2202'][COLOR=purple][B]hej hej:)[/B][/COLOR] [B][COLOR=purple]hurraaa!! znalazłam płytkę od oprogramowania komórki :multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]mogę zgrać zdjątka komórkowe na kompika:p[/COLOR][/B] [COLOR=purple][B]bęędą bęędą ;)[/B][/COLOR] [B][COLOR=purple]dziś jeszcze powrzucam:)[/COLOR][/B][/quote] Jak niewiele trzeba, aby sie cieszyć...;) Pozdrowienia, miziu, miziu... Quote
agaciaaa Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Cześć Basieńko :multi: czekam na obiecane komórkowe foteczki :razz: :loveu: Quote
basia2202 Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [quote name='Jagoda*']Jak niewiele trzeba, aby sie cieszyć...;) Pozdrowienia, miziu, miziu...[/quote] [B][COLOR=Purple]hihi... noo.. niewiele :cool3: ściskamy Was również :loveu: [/COLOR][/B][quote name='agaciaaa']Cześć Basieńko :multi: czekam na obiecane komórkowe foteczki :razz: :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple] hej heeeej :multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]oo.. no to milusio, że czekasz:) no to wstawiam foteczki, skoro jest popyt ;) [SIZE=3]TERAZ BĘDZIE DUUUŻO ZUZOLKOWYCH FOTEK Z KOMÓRKI:loveu:[/SIZE] jakość może być taka sobie... telefonik to jednak nie to samo, co aparacik;) [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]na początek kilka zdjęć jeszcze z domku łódzkiego, tuż przed przeprowadzką chyba... [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0087.jpg[/IMG] [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0088.jpg[/IMG] [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0089.jpg[/IMG] [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0090.jpg[/IMG] [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0091.jpg[/IMG] Quote
basia2202 Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [COLOR=Purple][B]a teraz trochę fotek ze szkolenia w Łodzi - jakoś tak to w maju było... na fotkach Zuzka szaleje z Tołdim (cane corso Zuzkowej psorki:) ) [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0077.jpg[/IMG] [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0078.jpg[/IMG] [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0079.jpg[/IMG] [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0080.jpg[/IMG] [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/Wwa_nowe/zuza.0081.jpg[/IMG] [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts