Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Basiu :multi: Trzymam kciuki za mieszkanie, mam nadzieje, że sie wszystko dobrze ułoży :) no i żebyś dobrą robote wybrała :lol: najlepszą! :cool3:

A Ty sie Zuzka troche uspokój bo Cie do stolicy nie zabiorą :diabloti:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]................cze Baś

przeczytałam
ja bym tam wzieła tą gdzie lepiej płaca............bo w końcu trzeba dbać o własne 4 litery................a pracodawxca jak Cie wywala to nie ma litości a ty chcesz juz być lojalna .............wobec firmy dla ktorej jeszcze nie pracujesz:eviltong::eviltong::eviltong: (ale to jest moje osobiste zdanie)

trzym się ciepło

głaski dla Zuzki:loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]................cze Baś[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]przeczytałam[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ja bym tam wzieła tą gdzie lepiej płaca............bo w końcu trzeba dbać o własne 4 litery................a pracodawxca jak Cie wywala to nie ma litości a ty chcesz juz być lojalna .............wobec firmy dla ktorej jeszcze nie pracujesz:eviltong::eviltong::eviltong: (ale to jest moje osobiste zdanie)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]trzym się ciepło[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]głaski dla Zuzki:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B]
[/quote]
Zgadzam się ;)
Własna doopcia najważniejsza... Zrób tak jak Ci będzie najbardziej odpowiadało pod każdym kątem, wszak to Ty masz być szczęśliwa, a nie inni :loveu:
Miłego dnia:loveu::loveu::loveu:

Posted

[COLOR=Purple][B]witajcie kochani!! :multi:

dziś krótko i na temat...
załatwiliśmy wynajęcie mieszkania na dobre - wszystko przyklepane:)
w piątek odbieramy klucze i finalizujemy wszystko podpisaniem umowy:)

a ja zaraz jadę na drugi etap rozmów w tej drugiej fajnej firmie:)
ciekawe, czy mi zaproponują lepsze warunki, niż ta firma, w której już mam załatwioną pracę:)
trzymajcie kciukole o 14.30 :cool3:

Zuzka dalej się szkoli;) w niedzielę trochę głupawka jej się włączała... ale chodzenie przy nodze, to już baaardzo fajnie wychodzi :p nawet na spacerach:)
kolejna szkoła w środę chyba ;)
która ciotka chce na wywiadówkę?:eviltong: to trza by zorganizować cosik...

buziole dla Was!!:loveu:
znikam...
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]Zuzka dalej się szkoli;) w niedzielę trochę głupawka jej się włączała...[/B][/COLOR][/QUOTE]

[B][I][COLOR="RoyalBlue"]O 8:00 rano w niedzielę w szkole też by mi się głupawka włączała... :stupid:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[COLOR=Purple][B]witanko kochani!! :multi:

byłam tam wczoraj na tym drugim etapie rozmowy... w tej drugiej firmie... spotkanie z jakimś tam prezesem finansowym, czy jakoś tak... w sumie pewna nie jestem... bo facet jakoś niespecjalnie się przedstawił:roll:

ale.... jestem lekko rozczarowana tym drugim etapem rozmowy... pierwszy był super, a drugi... no kiepsko.... dziwny ten facet jakiś...
takie jakieś mieszane uczucia miałam... co prawda głównej księgowej na pierwszym etapie rozmów się spodobałam bardzo... ale teraz to sama mam wątpliwości, czy chciałabym tam pracować, nawet za większe pieniądze... i nie chodzi o to jak ja wypadłam, bo sądzę, że dobrze... tylko o tego szefa całego i to, co się dzieje u nich...

ten niby prezes finansowy powiedział, że mają chaos w firmie... podejmują decyzje, potem cofają, trzeba kombinować w papierach... podsumowując... lekki burdel :cool3: nie wiem, czy chcę pchać się w bałagan... już mi wystarczyło ileś tam lat w obecnej firmie, w której też był zawsze bajzel, wszystko było załatwiane od doopy strony, a potem my w księgowości musiałyśmy mocno się nakombinować, co z tym zrobić w ogóle...

także sądzę, że nawet jeśli zadzwonią, to chyba im powiem, że mam już pracę... a decyzję mają podjąć do końca tyg.
to w tym czasie zdążę spokojnie zrobić badania do firmy, w której mam już pewną pracę:) no i umowę mi prześlą do wglądu, czy mi się podoba:) także generalnie chyba ok:)

a poza tym to mnie boli kolano :placz: taki ból mam czasem, jakby mi ktoś gwoździa wbił... muszę iść na jakieś prześwietlenie, usg czy tam coś.. zobaczyć, co tam się dzieje.... nie wiem, czy coś z rzepką, czy stawem, czy czymś tam... wczoraj mi się coś zrobiło... przeskoczyło czy jak... i mi się kiepsko chodzi :roll:

i jeszcze na koniec o Zuzce:)
wczoraj trochę się buntowała, ale potem ćwiczyłyśmy i generalnie caałkiem ok, jeśli chodzi o chodzenie i siadanie przy nodze:) jutro chyba pójdziemy znów do szkoły, o ile z moim kolanem będzie wszystko ok...

a tymczasem... buziole dla Was! :loveu:
[/B][/COLOR]

Posted

Dzień dobry :multi: Wychodzi, na to, że problem pracy rozwiązał się samoistnie ;) Może to i lepiej :evil_lol:
A z kolankiem to koniecznie to lekarza trzeba iść!!!
Wymiziaj Zuzannkę :loveu:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ahh Basiu super z tą pracą, szkoda tylko ze takie niezorganizowanie w tej firmie....no ale cóż bywa :roll:

mam nadzieję że kolanko szybko ozdrowieje a Zuzka będzie dobrze sprawować się w szkółce :loveu:

buźka dla Was dziewczyny :loveu::loveu::loveu:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

No super, że z mieszkaniem już wszystko dogadane :) jeszcze tylko praca ;) chyba lepiej za troche mniejsze pieniądze, ale spokojnie, bez nerwów i burdelu :eviltong: :evil_lol: mam nadzieje, że podejmiesz dobrą decyzje i będziesz z niej zadowolona :) :)

Buuuuziaki :loveu: wygłaskaj ode mnie godzille :loveu:

Posted

[quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]witanko kochani!! :multi:

byłam tam wczoraj na tym drugim etapie rozmowy... w tej drugiej firmie... spotkanie z jakimś tam prezesem finansowym, czy jakoś tak... w sumie pewna nie jestem... bo facet jakoś niespecjalnie się przedstawił:roll:

ale.... jestem lekko rozczarowana tym drugim etapem rozmowy... pierwszy był super, a drugi... no kiepsko.... dziwny ten facet jakiś...
takie jakieś mieszane uczucia miałam... co prawda głównej księgowej na pierwszym etapie rozmów się spodobałam bardzo... ale teraz to sama mam wątpliwości, czy chciałabym tam pracować, nawet za większe pieniądze... i nie chodzi o to jak ja wypadłam, bo sądzę, że dobrze... tylko o tego szefa całego i to, co się dzieje u nich...

ten niby prezes finansowy powiedział, że mają chaos w firmie... podejmują decyzje, potem cofają, trzeba kombinować w papierach... podsumowując... lekki burdel :cool3: nie wiem, czy chcę pchać się w bałagan... już mi wystarczyło ileś tam lat w obecnej firmie, w której też był zawsze bajzel, wszystko było załatwiane od doopy strony, a potem my w księgowości musiałyśmy mocno się nakombinować, co z tym zrobić w ogóle...

także sądzę, że nawet jeśli zadzwonią, to chyba im powiem, że mam już pracę... a decyzję mają podjąć do końca tyg.
to w tym czasie zdążę spokojnie zrobić badania do firmy, w której mam już pewną pracę:) no i umowę mi prześlą do wglądu, czy mi się podoba:) także generalnie chyba ok:)

a poza tym to mnie boli kolano :placz: taki ból mam czasem, jakby mi ktoś gwoździa wbił... muszę iść na jakieś prześwietlenie, usg czy tam coś.. zobaczyć, co tam się dzieje.... nie wiem, czy coś z rzepką, czy stawem, czy czymś tam... wczoraj mi się coś zrobiło... przeskoczyło czy jak... i mi się kiepsko chodzi :roll:

i jeszcze na koniec o Zuzce:)
wczoraj trochę się buntowała, ale potem ćwiczyłyśmy i generalnie caałkiem ok, jeśli chodzi o chodzenie i siadanie przy nodze:) jutro chyba pójdziemy znów do szkoły, o ile z moim kolanem będzie wszystko ok...

a tymczasem... buziole dla Was! :loveu:
[/B][/COLOR][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Basieńko jeśli nie jestes 100% pewna czy chcesz tam pracować to nie bierz tej roboty, nadrabiać zaległości za kogoś, kombinować, cudować żeby dogodzić prezesowi który w efekcie i tak tego nie doceni to średni interes. No tyle chciałam powiedzieć!
A teraz buzialkuje ciebie i Zuzkę no i oć podmucham ci kolanko:evil_lol:;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Purple][B]hej hej helloooł:)

co do pracy, to ja już podjęłam decyzję tego samego dnia, co byłam na drugim etapie rozmów:)
zostaję przy tej pracy, co już ją mam:)
przysłali mi już umowy mailem, żebym zobaczyła, czy nie mam uwag... mam skierowanie na badania...

a w ogóle.. to odezwali się z 2 firm jeszcze :evil_lol: normalnie wszyscy mnie chcą nagle :cool3: ale.. w jednej to wiedziałam od razu, że mniejsza kasa, więc podziękowałam... w drugiej... składałam do księgowości, a oni zadzwonili, że jeszcze do działu kadr rozpatrują moją aplikację... ale w samych kadrach nie dostanę tyle, co za księgowość (nie pamiętam, czy już tego nie pisałam... :razz:) tak więc powiedziałam, że no niestety... ale mam już inną pracę... a facet powiedział, że może next time.. za rok np.:) bo co jakiś czas potrzebują pracowników... a ja na to, że nie wykluczam takiej możliwości:) zobaczę, co wyjdzie w tej firmie po okresie próbnym;)

kolano boli nadal... choć mniej nieco...:roll:
Dżapankowa - wystawiam Ci to kolano... dmuchaj! :p :oops:
niestety nie zdążyłam dziś do lekarza... bo przyszły paczki... na raty... z karmą Zuzki... z drugą klatką, którą bierzemy do W-wy (jedna musi tu zostać, bo będziemy przyjeżdżać w weekendy), no i jeszcze inna z miską do klatki... i totalnie mi ci kurierzy dzień rozwalili...:roll:
mam nadzieję, że jutro mi się uda załatwić z tym lekarzem... muszę jakąś maść mieć czy coś chociaż...

no i w związku z moim kolanem... nie wiem, czy dam radę szkolić się z Zuzką, bo jak mnie pociągnie... to niefajnie będzie... chyba dopiero Mariusz w weekend się będzie szkolił z małą...
[/B][/COLOR]

Posted

[QUOTE][B][COLOR=#800080]Dżapankowa - wystawiam Ci to kolano... dmuchaj! :p [/COLOR][/B]:oops:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Mucham:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[B][COLOR=Purple]no jakże nakręciłam :cool3: co też Ty gadasz Cheritkowa;) :eviltong:
oczywiście, że jadę do W-wy! :p
1-go maja przeprowadzka...
2-go albo 4-go już zamieszkujemy... chcemy jeszcze z rodzicami się zobaczyć... z Zuzką do szkoły pochodzić, szkoda zmarnować te parę dni...
no i potem już jestem w W-wie;)
także możesz szykować herbatę:cool3: zieloną lubię, czerwoną też :loveu: i każdą inną w zasadzie też :evil_lol:

Dżapanku... kolanko boli mniej ciut, ale jednak boli...
jeszcze raz trza podmuchać:oops: :p
[/COLOR][/B]