agaciaaa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Rany ile fotek :crazyeye: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0144.jpg ta jest super :loveu: :evil_lol: Zuzka wygląda na zadowoloną z odwiedzin ;) :lol: Quote
jonQuilla Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 :multi::multi: jaaakie foty :) http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0183.jpg chwila na intymność ;) :evil_lol::evil_lol: gdzie szukać prywatności? jasne że pod stołem :evil_lol::evil_lol: śliczne zabawy piechowe :) :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Basiul aleś pojechała z fotkami tyyyyyyyyyyyyyyyyyyle:razz::diabloti::diabloti: no i fajne spotkanie Quote
sota36 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0135.jpg tak wymeczyla, ze bidok padl! :) Widze, ze super musialo byc! A jak dojda jeszcze Iny dziewczyny to bedzie sajgonik!!!!!!!!! Quote
Imbirka Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Basia informuję, ze ukradłam foteczki do siebie :p:loveu: Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 łoooooo matko ile fotów:multi: Ale to...... buhahahaha:evil_lol:- zaje...fajne:loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0139.jpg Quote
Fuga*** Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 ale superaśne foty wesoło było i jak czytam, mokro :-) cieszcie się, że chałupy nie rozniosły.... gdyby tam jeszcze Fugusia była, ho, ho.... Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Fuga***']ale superaśne foty wesoło było i jak czytam, mokro :-) cieszcie się, że chałupy nie rozniosły.... gdyby tam jeszcze Fugusia była, ho, ho.... Ej no gdzie ty chcesz moją Fugusię bez mojej zgody do tej ciotki złodziejki fugusiowych uczuć wysłać. NO WAY:mad: Quote
Fuga*** Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 :-D Ale Fugusia warto eksportować, ona umie obrazki ze ścian zdejmować :-) Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Fuga***']:-D Ale Fugusia warto eksportować, ona umie obrazki ze ścian zdejmować :-) To u mnie ci obrazków dostatek...... cioteczka Basia nie ma obrazeczków.... Fusia się nudzić bedzie......:evil_lol: Quote
Fuga*** Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Laski, bo mnie szczena rozboli od śmiechu Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='Fuga***']Laski, bo mnie szczena rozboli od śmiechuEeeee tam musisz ćwiczyc :eviltong: Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='sota36']No to czekamy na foty! I tak pewno bedziesz szybsza od Iny! Ja jestem ciekawa jak to bedzie z dziewczynami! Ale!Zuzazarezerwowana jest!!!!! Todziewucha dla Guta:) Fruzylla zreszta tez! hehe... Joluś... nie bój żaby;) my w razie czego tylko wypożyczymy kudłate ;) skoro one obie dla Gutka, to nie będziemy mu ich zabierać na zawsze:lol: w końcu chłopak też musi mieć coś z życia :evil_lol: [quote name='apple']Taaak se przyczłapałam pocieszyć oko zuzanką:loveu: i bardzo słusznie :p genialny wybór :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: widziałam foteczki :loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0124.jpg jakie słodkości :loveu: i bannerek zapomniałam pochwalić- śliczny :loveu: hej hej:) noo... widzę, że Marzenka same pochwały zbiera :loveu: [quote name='emdziolek']Czee mój MiszczUniu:loveu: Masz, to for U , :loveu: och... Emi.... :oops: :loveu: [quote name='Fuga***']heloły :-) czekam na fotki z tej rozróby, bo impreza to chyba za delikatne słowo, co??? buziaki hehe... nooo.. nieźle było :evil_lol: dzieciaki poszalały :multi: a niektóre nawet posikały :cool3: Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Marzena&Gusti']Cześć!Gratuluje 400 stron!!!!!!!!!:klacz::beerchug::cunao::drinking::cunao::laola::bigcool::Rose: [quote name='Fuga***']ale staruchy! 400 stron!!! najlepszego :-) i dawajcie te foty, bo mnie ciekawość toczy .... ooo.. faktycznie już 400:) buzioleeeee :loveu: [quote name='agbar']dzien dobry zapracowana:) dzień dobry:) nie zapracowana...? :cool3: :roll: :evil_lol: [quote name='sota36']To wiem, ze bylo fajnie - wywyad czuwa! Wiem, cos robilyscie, co pilyscie ( a jednak!!!) i co wcinalyscie. Wiem kiedy sie impra skonczyla! Ale ciiiii, bo mnie Ina zabije! A na foty to ja od 4 nad ranem czekam i cAlecoz... obiecanki macanki, a glupiej to radosc!:) hehe... Joluś... ależ wywiadowca z Ciebie :evil_lol: taki... tajemniczy Don Pedro z Krainy Deszczowców :eviltong: a Ina na pewno nie zabije ;) za fajna... nie mogłaby tak :p Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='clockwork']dawa te fotki... najlepiej same psy :diabloti: cze Basieńko :loveu: cze Madzieńko :p no dałam przecie fotaski :eviltong: :cool3: [quote name='Medorowa']A ja przyleciałam z taaaaakąąąąąąąa nadzieją na fotki:p:p Medorowaaaa... a Ty wiesz, co to nadzieja, co niee?? wiesz wieeesz... :eviltong: :diabloti: :loveu::loveu::loveu: [quote name='Jagoda*']Zawsze fotki, a teraz...? Przywyczaiłaś nas...;) no już Jagódko:) są przecie:) [quote name='Alicja']:evil_lol:czyli tu też wszyscy sikali ....jakieś zbiorowe dogomaniackie lanie :evil_lol: hahahaha... czyli... śmigus-dyngus :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='zuzolandia']:diabloti:O zesz w morde :crazyeye: No to zem sie schlała :diabloti:..slaba glowe mam i tyle :eviltong: ha ha.. no i się wydało :diabloti: :evil_lol: Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='agaciaaa']Rany ile fotek :crazyeye: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0144.jpg ta jest super :loveu: :evil_lol: Zuzka wygląda na zadowoloną z odwiedzin ;) :lol: :loveu: no fajnie, że się podoba:) a Zuzka zadowolona była... oj baaaardzoooo :loveu: :p jak już wcześniej pisałam... dla niej gość w dom = radość w dom:evil_lol: bałam się trochę, jak na psich gości zareaguje... czy nie będzie zaborcza... czy nie będzie bardzo bronić swego domku i nie potraktuje ich ostro... aaale... zupełnie niepotrzebnie się przejmowałam:) było istne szaleństwo :evil_lol: [quote name='jonQuilla']:multi: jaaakie foty :) http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0183.jpg chwila na intymność ;) :evil_lol: gdzie szukać prywatności? jasne że pod stołem :evil_lol: śliczne zabawy piechowe :) :loveu: :loveu: potem będzie ciąg dalszy;) [quote name='BeaC']Basiul aleś pojechała z fotkami tyyyyyyyyyyyyyyyyyyle:razz::diabloti: no i fajne spotkanie no tak... to zdecydowanie moja wada :roll: nie znam umiaru w tej kwestii :diabloti: [quote name='sota36']http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0135.jpg tak wymeczyla, ze bidok padl! :) Widze, ze super musialo byc! A jak dojda jeszcze Iny dziewczyny to bedzie sajgonik!!!!!!!!! hehe... nooo.. jak się pojawią jeszcze kudłate, to dopiero będzie dżeeeezz :diabloti: :evil_lol: Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Imbirka']Basia informuję, ze ukradłam foteczki do siebie :p:loveu: widziałam:p bardzo ładnie :evil_lol: [quote name='apple']łoooooo matko ile fotów:multi: Ale to...... buhahahaha:evil_lol:- zaje...fajne:loveu: http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0139.jpg ale że coo? :cool3: znaczy, że za dużo? :roll: :diabloti: [quote name='Fuga***']ale superaśne foty wesoło było i jak czytam, mokro :-) cieszcie się, że chałupy nie rozniosły.... gdyby tam jeszcze Fugusia była, ho, ho.... no na szczęście nie rozniosły :) a gdyby Fugusia była... byłoby jeszcze weselej :loveu: w każdym razie... zapraszamy :multi: [quote name='apple']Ej no gdzie ty chcesz moją Fugusię bez mojej zgody do tej ciotki złodziejki fugusiowych uczuć wysłać. NO WAY:mad: pfffffff :eviltong: ja nic nie muszę kraść, bo Fusia mnie kocha i już :p :loveu: :diabloti: [quote name='Fuga***']:-D Ale Fugusia warto eksportować, ona umie obrazki ze ścian zdejmować :-) [quote name='apple']To u mnie ci obrazków dostatek...... cioteczka Basia nie ma obrazeczków.... Fusia się nudzić bedzie......:evil_lol: haha... to Fusia zdolnaa!! :multi: po mnie to ma :loveu: :p :eviltong: dobrze dobrze... trza Fuśke wysyłać do Japkowej - zrobi jej w domu rozpierduchę :evil_lol: :diabloti: a do mnie będzie przyjeżdżać się przytulać :loveu::loveu: Quote
apple Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='basia2202'] dobrze dobrze... trza Fuśke wysyłać do Japkowej - zrobi jej w domu rozpierduchę :evil_lol: :diabloti: a do mnie będzie przyjeżdżać się przytulać :loveu::loveu: Phiiiii nawet jak mi pół chałpy rozniesie to ją bede koffać nad życie:loveu:...... a przytulać to się kazdy potrafi :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Fuga***']Laski, bo mnie szczena rozboli od śmiechu śmiech to zdrowie :loveu: :evil_lol: a teraz kradziejowe fotki od Tyśków:) Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 a tutaj Bimber z prezentem od cioci Rudej Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 a tutaj Tysio z prezentem od cioci Rudej a tutaj ciocia Ruda hehehe Tysio zmeczony a z tylu troche cioci Rudej:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli za 3 tygodnie bedzie depilacja w Łodzi :evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol:czyli za 3 tygodnie bedzie depilacja w Łodzi :evil_lol: depilacja...?? :roll: :cool3: ale że co? będziemy strzyc kudłate? :cool3: :diabloti: no i jeszcze troszkę kradziejstwa od FruuZuzolków :loveu: IMBIR TYSIO zgadnijcie kto;-) mama czyli Julia i synus czyli IMBIREK ;-) Quote
Recommended Posts