Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basia2202']
[B][COLOR=Purple]dać palec, to by całą rękę wzięła... :shake: :evil_lol: :diabloti:

[COLOR=Olive][FONT=Georgia]rękę?? cała osobę a nie tylko rękę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][/COLOR]
[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]noo... masz raację... one takie są... :cool3: :eviltong:
nie to co Tyyy :evil_lol: :diabloti:

[FONT=Georgia][COLOR=Olive]Madzia tylko udaje ! :eviltong:[/COLOR][/FONT]
[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]nie dość, że nienasycone, to jeszcze.... niewyżyte jakie? :roll: :diabloti:
[/COLOR][/B][/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ekhem...co złego to nie ja :diabloti:

Cześć Wam !! :) :loveu: :multi::multi::multi:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

:multi:czesc ;) no wlasnie szukalam i u mnie to niktb raczej nie interesuje sie tak bardzo psami (jakas dziwna ta wies):shake:dla niejtorych pies to pies i to wszystko na tym sie konczy ale ... my sami moze jakos sobie damy rade na wiosne to bedziemy czasem jezdzic do mojego boya ;) to bedzie sie mial z kim Fuksio bawic:evil_lol:buziaki i tak wogole to dzien doberek:loveu:

Posted

Czeeeeść Zuzkowe :multi:

Pamiętnik kota jest świetny :evil_lol:

[quote name='basia2202'][COLOR=DarkOrchid][I]Moim jedynym sposobem na zapomnienie o zalu jest kawalek kciuka ktory dalej siedzi mi miedzy zebami.[/I][/COLOR][/quote] :roflt::roflt::roflt:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]Hej.....................
[IMG]http://yelims.free.fr/Sexe/Sexe06.gif[/IMG]
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

to ja............................zazdrośnica:eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć Basiu :multi::multi::loveu:

przeczytałam pamiętnik kici :) teraz już wiem co tak na prawdę myśli sobie mój zUoczyńca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]
[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='zuzolandia']
ps.Basia nos zamorduje ;-)[/quote]
[B][COLOR=Purple]nie zamorduje nie zamorduje ;)
bo Wos kochom!! :multi: Wszystkieeee! :loveu:
wariatki Wy moje potrzaskane!! :cool3: wszystkie moje!! :evil_lol::loveu:

sorrki, że taka cisza, ale mam zasuw...:placz:
miałam wczoraj parę zdjęć wstawić, ale tak się podle czułam, że poszłam spać wcześniej... ja na łóżeczko, a Zuzanka na swoim posłanku koło łóżeczka:)
bo Zuzka też niebardzo wczoraj... w nocy zwymiotowała... a wczoraj straaaaszznie paskudna kupa była.... chyba coś zeżarła, coś jej zaszkodziło... ale już dooobrze:)

noo... to tyle...
jak nie padnę dziś na ryło, to zaglądnę tu jeszcze;)
a kto mi zazdrości wiadomo czego:eviltong: (prawda Bea?:cool3:), to niech zazdrości dalej :evil_lol: bo nikt nie ma takiego fajnego jak ja! :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

paa... wariatki!! :multi: :loveu:

P.S. jestem zazdrosna o to całowanie Rudej z Tyśkową :eviltong:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Fuga***']a mnie???? no![/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A ty cicho być..... poszła stąd do mnie .... i tam czekac..... a nie łazić tak :mad::evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Fuga***']he, he.... może klikerem jakbyś kliknęła, to bym poszła, a tak NIGDY W ŻYCIU :-)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]KLIK KLIK...... POSZłA :watpliwy:[/COLOR][/FONT][/B]