jonQuilla Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='basia2202'] [B][COLOR=Purple]dać palec, to by całą rękę wzięła... :shake: :evil_lol: :diabloti: [COLOR=Olive][FONT=Georgia]rękę?? cała osobę a nie tylko rękę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][/COLOR] [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]noo... masz raację... one takie są... :cool3: :eviltong: nie to co Tyyy :evil_lol: :diabloti: [FONT=Georgia][COLOR=Olive]Madzia tylko udaje ! :eviltong:[/COLOR][/FONT] [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]nie dość, że nienasycone, to jeszcze.... niewyżyte jakie? :roll: :diabloti: [/COLOR][/B][/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ekhem...co złego to nie ja :diabloti: Cześć Wam !! :) :loveu: :multi::multi::multi: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
justysiek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :multi:czesc ;) no wlasnie szukalam i u mnie to niktb raczej nie interesuje sie tak bardzo psami (jakas dziwna ta wies):shake:dla niejtorych pies to pies i to wszystko na tym sie konczy ale ... my sami moze jakos sobie damy rade na wiosne to bedziemy czasem jezdzic do mojego boya ;) to bedzie sie mial z kim Fuksio bawic:evil_lol:buziaki i tak wogole to dzien doberek:loveu: Quote
agaciaaa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Czeeeeść Zuzkowe :multi: Pamiętnik kota jest świetny :evil_lol: [quote name='basia2202'][COLOR=DarkOrchid][I]Moim jedynym sposobem na zapomnienie o zalu jest kawalek kciuka ktory dalej siedzi mi miedzy zebami.[/I][/COLOR][/quote] :roflt::roflt::roflt: Quote
tygra Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 cześć fajny pamiętnik pośmiałąm się troszku Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 witanko w kaciku LADY de MOLKI !!!!!!!!!!!!!!!! PRZYLAZLAM TAK NOCNIE SIE PRZYWITAC I BUZIAALAAA POSLAC !!!!! Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [B]Witaj Basiu przyszlam za Ruda hehe nie wiem czemu :cool3::evil_lol:[/B] Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 a TY caluj mnieee to taka fajna graaa ;-) tera juz wiysz Basiu czamu za mna lazi hihihihihih Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [B]ta raz ja za nia raz ona za mna hehehe bo gramy w gre :eviltong::cool3::evil_lol:[/B] Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 taaaaaaaaa gramy !!!!1 kto piyrwszy tyn lepsiejszy hihihihi Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [B]ale w czym lepszy :evil_lol::cool3::p[/B] Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 w kusiolowaniu !!! no Tyskowo co tak retorycznie pytosz ?hihihih Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [B]hehe kto pierwszy ten lespszy a co ty kcesz w ten sposob kusiolowac ??:evil_lol::evil_lol[/B]: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 hihihihihihiihi noski noski.....eskimoski hihihihihih albo kusil w pympol hihihihihihihihi ps.Basia nos zamorduje ;-) Quote
BeaC Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [COLOR=DarkRed][B]Hej..................... [IMG]http://yelims.free.fr/Sexe/Sexe06.gif[/IMG] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: to ja............................zazdrośnica:eviltong:[/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć Basiu :multi::multi::loveu: przeczytałam pamiętnik kici :) teraz już wiem co tak na prawdę myśli sobie mój zUoczyńca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B] [/FONT][/COLOR] Quote
basia2202 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 [quote name='zuzolandia'] ps.Basia nos zamorduje ;-)[/quote] [B][COLOR=Purple]nie zamorduje nie zamorduje ;) bo Wos kochom!! :multi: Wszystkieeee! :loveu: wariatki Wy moje potrzaskane!! :cool3: wszystkie moje!! :evil_lol::loveu: sorrki, że taka cisza, ale mam zasuw...:placz: miałam wczoraj parę zdjęć wstawić, ale tak się podle czułam, że poszłam spać wcześniej... ja na łóżeczko, a Zuzanka na swoim posłanku koło łóżeczka:) bo Zuzka też niebardzo wczoraj... w nocy zwymiotowała... a wczoraj straaaaszznie paskudna kupa była.... chyba coś zeżarła, coś jej zaszkodziło... ale już dooobrze:) noo... to tyle... jak nie padnę dziś na ryło, to zaglądnę tu jeszcze;) a kto mi zazdrości wiadomo czego:eviltong: (prawda Bea?:cool3:), to niech zazdrości dalej :evil_lol: bo nikt nie ma takiego fajnego jak ja! :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: paa... wariatki!! :multi: :loveu: P.S. jestem zazdrosna o to całowanie Rudej z Tyśkową :eviltong: [/COLOR][/B] Quote
agaciaaa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Cześć Zuzolki ;) wpadłyśmy życzyć miłego dnia :loveu: Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]czeee wazelinko:diabloti: a mnie też kochasz:razz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='Fuga***']a mnie???? no![/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A ty cicho być..... poszła stąd do mnie .... i tam czekac..... a nie łazić tak :mad::evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Fuga*** Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 he, he.... może klikerem jakbyś kliknęła, to bym poszła, a tak NIGDY W ŻYCIU :-) Quote
apple Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='Fuga***']he, he.... może klikerem jakbyś kliknęła, to bym poszła, a tak NIGDY W ŻYCIU :-)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]KLIK KLIK...... POSZłA :watpliwy:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
justysiek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 :evil_lol:czesc basiu strasznie bardzo zapracowana zawsze :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts