Paula Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Witanko Zuzanki :multi: :loveu: Troszku nadrobiłam :p Daty imprezek zapisałam w kalendarzyku :grins: Moja chrześnica też rybka :lol: Quote
tygra Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 super.... śmieszne [url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0100.jpg[/url] Quote
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Byłam ale cię nie było i se poszłam:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Dzień dobry zapracowane Diabełki :) Quote
jonQuilla Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam Baśkowych :loveu: :multi::multi::multi: Baśniowych? ;) :evil_lol::evil_lol: Buziaki :loveu::loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
basia2202 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 [COLOR=Purple][B]witam się ze wszystkimi czule :loveu::loveu::loveu: i oznajmiam, że nie wiem, kiedy tu zajrzę... pewnie dopiero w niedzielę... :oops: :roll: bo będę zalatana bardzo... a jutro wieczorkiem świętujemy;) więc jak dojdziemy do siebie, to się pokażemy :p :razz: całusyyyy!! :loveu::loveu::loveu: pamiętajcie, że Was kochaaamyyy!! :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
apple Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]witam się ze wszystkimi czule :loveu::loveu::loveu: i oznajmiam, że nie wiem, kiedy tu zajrzę... pewnie dopiero w niedzielę... :oops: :roll: bo będę zalatana bardzo... a jutro wieczorkiem świętujemy;) więc jak dojdziemy do siebie, to się pokażemy :p :razz: całusyyyy!! :loveu::loveu::loveu: pamiętajcie, że Was kochaaamyyy!! :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nooooo skoro tak musi być :roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
jonQuilla Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Życzę jeszcze raz udanej imprezy :loveu::loveu: nie spijcie się tam za bardzo kochani ;) :evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witam przyszlych Balangowiczów :grins: i mam pytanko ...czy Zuza też idzie na imprezkę :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bzikowa Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Witamy się i my i przepraszamy za nieobecność u towarzyszki Zuzanny :oops: Udanej imprezki i czekamy na powrót! :lol: Quote
apple Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Podbijam karte :diabloti::lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
jonQuilla Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]coś mi się o oczy obiło że dzisiaj są imieniny Mariusza :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR][CENTER]:multi::multi::multi::multi: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]więc przyszłam życzyć [/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B][SIZE=7]wszystkiego najlepszego[/SIZE] [/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]facetowi Basiowo Zuzkowemu ;) :evil_lol: Mariusz przede wszystkim bądź silny i nie daj się stłamsić babom ;) :evil_lol::evil_lol: dużo pogody ducha, miłości, radości, pieniążków i spełnienia wszystkich, wszyściutkich marzeń :) [SIZE=2] Bawcie się dzisiaj dobrze i bądźcie grz[/SIZE][SIZE=2]e[/SIZE][SIZE=2][COLOR=Red]SZ[/COLOR]ni [/SIZE];) :evil_lol::evil_lol: :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: [/B][/FONT][/COLOR][/CENTER] [COLOR=Olive][/COLOR] Quote
Imbirka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Helloł balowicze:multi::multi::multi: Basia, czekam na relację w poniedziałek z samego rana:cool3::evil_lol: I oczywiście dla Mariusza :Rose::Rose::Rose: Quote
Bzikowa Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 O matulu właśnie obejrzałam zaległe zdjęcia z serii patyczkowej:loveu: Wsyzstkie są tak boskie:loveu: Ale z Zuzanki skoczek:loveu: A TO zdjęcie: [quote name='basia2202'] [B][/B] [COLOR=purple][B]no tośmy się zsynchronizowały :evil_lol: :diabloti:[/B][/COLOR] [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0097.jpg[/IMG][/quote] mnie po prostu zabiło! :roflt::roflt::roflt: Rozumiem, że ćwiczycie dogdancing :evil_lol:No nieźle nieźle ,zgrana z Was para :evil_lol: Quote
justysiek Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 ooo to i my zyczymy wszystkiego naj naj naj i szczególnie pociechy z kobitek:loveu::smilecol::bigcool::tort::laola::BIG::Rose: Quote
zuzolandia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [B][I][FONT=Arial Black][SIZE=7][COLOR=blue]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MARIUSZKU !!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [B][I][FONT=Arial Black][SIZE=7][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Arial Black][SIZE=7][COLOR=#0000ff]UDANEJ IMPREZKI ZYCZYMY!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] Quote
Izabela124. Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Czesc:loveu: [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B] Tyśkowa - Zuzanka ma urodziny 16 marca:loveu: zodiakalna rybka :) [/B][/COLOR][/quote]A ja ma w tym dniu imieninki:cool3: No i duzo zdrowka, szczescia i pieniedzy Mariuszowi Quote
Marzena&Gusti Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Basiu wejdź do mojej galerii mam coś dla Ciebie;) Quote
Recommended Posts