Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]po pierwsze primo: nie wiem czy na śniadanko- dopiero my wstali- trza o obiedzie myśleć :roll: może na kolacje?? :hmmmm:
po drugie primo: bedą 2 rodzaje- jedne z przeciągiem, drugie smarowane.. nożem :grins:

pozdrawiam, smacznego... chooo już :razz:

P.S. standartowo Basiu- pieczarki wędlinka (w Pawciowych, bo ja nie lubiam) i serek :roll:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: .... a ja za czym dostanę ....:razz::razz:tościka oczywiście :grins:
może być sam serek :razz::razz:

wbiłaś się u Basi o tej samej godzince co ja :evil_lol::evil_lol:....[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: .... a ja za czym dostanę ....:razz::razz:tościka oczywiście :grins:
może być sam serek :razz::razz:

wbiłaś się u Basi o tej samej godzince co ja :evil_lol::evil_lol:....[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]na kolacje... bo na śniadanko nie chce sie mi robić :cool1:

widziałam.. a tyś myślała że ja śpiumkam jeszcze :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]na kolacje... bo na śniadanko nie chce sie mi robić :cool1:

[COLOR=Red]:grins: dopsz....to ja już zapitkę zapakuję .....:razz::razz:[/COLOR]

widziałam.. a tyś myślała że ja śpiumkam jeszcze :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:....noooooo tak se myślalam ......stydam ....:oops::oops:...........................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='basia2202']j[B][COLOR=Purple]a... sadystką?? :-( :placz:
ja... ja...
ja... tylko chciałam ugościć :placz:
a Ty do mnie z kijem... niesprawiedliwe to życie :roll:
chce człowiek dobrze, a wychodzi jak zawsze :diabloti:[/COLOR][/B][/quote]

Ugościć może i chciałaś... ale ja mam za daleko :placz: i tylko mi smaka narobiłaś :roll:

Buziaki dla Zuzki :loveu: i pozdrowienia dla Mariusza :razz:

Posted

Cześć Basiu :loveu::loveu: Wróciliśmy na dogogalerię, mieliśmy odwyk jakiś :oops:
Co słychać u panny Zuzu?
Mam nadzieję, że się laska przystosowuje do klatki i jest coraz lepiej!
No, i gratuluję znalezienia domków juz prawie wszystkim maluszkom :loveu:
Pozdrawiamy, miłego wieczorku :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pozdrawiam, smacznego... chooo już :razz:

P.S. standartowo Basiu- pieczarki wędlinka (w Pawciowych, bo ja nie lubiam) i serek :roll:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]wczoraj nie mogłam... przyszłam dzisiaj :multi:
jak z pieczarką, to ja lecę od razu :evil_lol:
powiedz tylko "pieczarka" i już jestem u Ciebie :eviltong: mniaaaaaammmmmmm:sabber:

[/COLOR][/B][quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]dawa te kaszaneczke Basiu ...bom głodna :razz::evil_lol:
aaaaa WITANKO niedzielne :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]no i jak kaszaneczka?;) smakowała?:p
aaaaa... witanko poniedziałkowe :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='jonQuilla']:multi:[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B] załapałam się na tą poranną listę? ;) [/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[B][COLOR=Purple]ha! no a jakże;) ale nie bój się... to nie list Wildsteina :evil_lol:
[/COLOR][/B][quote name='Marzena&Gusti']Basia dawaj tą kaszankę,bo frytakami się nie najadłam:D[/quote]
[B][COLOR=Purple] dawałam:eviltong: trza było jeść, jak była :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: .... a ja za czym dostanę ....:razz:tościka oczywiście :grins:
może być sam serek :razz:

wbiłaś się u Basi o tej samej godzince co ja :evil_lol:....[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]uu... to widzę tutaj jakieś wyścigi...:razz: która pierwsza :evil_lol:[/COLOR][/B]

[B][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]na kolacje... bo na śniadanko nie chce sie mi robić :cool1:
[COLOR=Purple]Ty leniuszku... ciuś ciuś ciuś :eviltong:[/COLOR]
widziałam.. a tyś myślała że ja śpiumkam jeszcze :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:....noooooo tak se myślalam ......stydam ....:oops:...........................:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]Alutku.... nie stydaj;) myślenie to rzecz ludzka :diabloti: :loveu:
[/COLOR][/B]

[quote name='agaciaaa']Ugościć może i chciałaś... ale ja mam za daleko :placz: i tylko mi smaka narobiłaś :roll:
[COLOR=Purple][B]no dobra.... to od dzisiaj koniec z pysznościami:cool3: :eviltong:[/B][/COLOR]

Buziaki dla Zuzki :loveu: i pozdrowienia dla Mariusza :razz:[/quote]
[B][COLOR=Purple]przekazane:loveu: podziękowali:)
całuski i dla Was:loveu:

[/COLOR][/B][quote name='Imbirka']cześć Zuzki:multi:
ale postępy zeście poczynili jak nas nie było:razz:[/quote]
[B][COLOR=Purple]hej Bimbry!! :multi:
noo... dziaało się dziaało... ;) :loveu:
Bimbrowa - kiedy ten spacer?? :cool3: trza by zgarnąć ekipę;)

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='evaxon']czee Zuzki:multi:[/quote]
[B][COLOR=Purple]czee Tigry :multi:
mam nadzieję, że nie kazałaś Tigrusi znowu się kąpać? :cool3: :diabloti:

[/COLOR][/B][quote name='Jagoda*']Buziaki, mizianko...[/quote]
[B][COLOR=Purple] mizianko i buziaki dla Was również :loveu:

[/COLOR][/B][quote name='Bzikowa']Cześć Basiu :loveu: Wróciliśmy na dogogalerię, mieliśmy odwyk jakiś :oops:
Co słychać u panny Zuzu?
Mam nadzieję, że się laska przystosowuje do klatki i jest coraz lepiej!
No, i gratuluję znalezienia domków juz prawie wszystkim maluszkom :loveu:
Pozdrawiamy, miłego wieczorku :diabloti:[/quote]
[B][COLOR=Purple] no witam witam:)
no czasem tak bywa, że odwyk potrzebny;)

[U]u Zuzki faajnie[/U]....:)
wczoraj przespała 3/4 dnia:) chyba coś te pogody tak działają...
a na wieczorny spacer nie mogłam jej dobudzić :evil_lol: normalnie nieprzytomna była :evil_lol: a jak wróciła, to mi się tak faaajnie wtulała do poduszki :loveu:miłośniczka moja :loveu:
P.S. a za domki dla maluszków nie będę dziękować ;) bo jeszcze jeden pycholek został
pozdrowionka dla Ciebie i Bzika:)

[/COLOR][/B][quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]no wkoncu przeczytalam to 10 stron gadaniniy i jakies fotasy widzialam :evil_lol:
Witanko Basiu [/COLOR][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple] no właśnie - w końcu:cool3: :diabloti: boś nie przychodziła i nie przychodziła :eviltong: :loveu:
witanko i buziolki Tysiątka! :multi:

[/COLOR][/B][quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cze Zuzkowe... ja tu ciągle jestem ale tak po cichaczu :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]wiem wiem.... widzę Cię zza winkla :razz: :evil_lol:
witanko i buziaczki! :loveu:

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]BERECZEK Basiu z Zuzką :multi::loveu::multi::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]ano jak bereczek, to już Cię i Ozzulka gonimy...:evil_lol:
:painting: Zuzanka na przedzie :evil_lol:
witaj Aluś witaj :loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='agaciaaa']Cześć Basiu :multi: jak tam spacerki na halti? Zuzka sie nie buntuje? ;)[/quote]
[B][COLOR=Purple]Agatko...:loveu:
spacerki są cud miód gites malina! :multi: :evil_lol:
trochę marudzi przy zakładaniu... próbuje łeb odwracać... ale jak już halti jest na pycholu to spoooko;) :multi:
[/COLOR][/B]

Posted

[COLOR=Purple][B]witaj chorutka Emi! zdrówka życzę! :loveu:

[COLOR=Blue]kochani.... zajrzyjcie tu.. przeczytajcie... roześlijcie, gdzie się da...
i pomóżcie!!!
to linki do2-letniej mastiffki Zuzy, która wygląda jak szkieletor - jest w okropnym stanie!
ja się poryczałam... i.. pękło mi serce:-(
każda pomoc się przyda... kupcie cegiełkę, proszę...

[/COLOR][/B][/COLOR][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101070[/URL]

[COLOR=Blue][U][URL]http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=9397[/URL]

[/U][B]a tutaj aukcja cegiełkowa na allegro (jak ktoś nie ma konta na allegro można wpłacać bezpośrednio na konto (podane w wątku) i trzeba wpisać nick z dogo i dopisać w nawiasie (dogo), np. basia2202 (dogo)
[/B][/COLOR][URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=278860863[/URL]

Posted

[LEFT][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć Basiu :multi::multi:

Poszłam w ślad za Wami i Salsa dzisiaj dostała halti :)
wkrótce zabiorę ją na spacerek i zobaczymy jak będzie się sprawiała na pierwszej wyprawie :)
[/B][/FONT][/COLOR][/LEFT]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]Agatko...:loveu:
spacerki są cud miód gites malina! :multi: :evil_lol:
trochę marudzi przy zakładaniu... próbuje łeb odwracać... ale jak już halti jest na pycholu to spoooko;) :multi:
[/COLOR][/B][/quote]

Cieszem sie baaaardzo :multi: :loveu: tylko fotek bym chciała :razz: