Ziutka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Biegaj szczęśliwy po zielonej łące..... Teraz będzie już tylko lepiej kochanie... Nigdy Lolusiu Cię nie zapomnę....mimo, że znałam Cię tak krótko i tylko z dogomanii... Quote
betinka24 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Ja tez Loluś nigdy o Tobie nie zapomne Quote
Szyszka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Lolusiu trafiłam na Twój wątek z powodu Idalii. Przykro mi, że Twoja historia tak się skończyła i że i Ty musiałeś spotkać na swojej drodze tą do granic wytrzymałości złą osobę. Quote
szajbus Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [FONT="]"Tu jest pamięć i tutaj świeczka. Tutaj napis i kwiat pozostanie. Ale zmarły gdzie indziej mieszka na wieczne odpoczywanie. [/FONT]" Quote
szajbus Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 "A nadzieja znów wstąpi w nas Nieobecnych pojawią się cienie Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Daj nam wiarę, że to ma sens Że nie trzeba żałować przyjaciół Że gdziekolwiek są dobrze im jest Bo są z nami choć w innej postaci I przekonaj, że tak ma być Że po głosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie..." Wesołych Świat w tej magicznej krainie psinko Quote
szajbus Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [SIZE="4"] „ Nie ma już ciebie Ale są wspomnienia Żywe ślady Twego istnienia” Quote
szajbus Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [SIZE="4"] „ Nie ma już ciebie Ale są wspomnienia Żywe ślady Twego istnienia” Quote
Recommended Posts