Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mała zmiana planów.
Lolek miał wczoraj pobieraną krew. Wyniki jadą z Ola do dr. Garncarza już w sobotę.
Termin operacji się zbliża......
Trzymamy kciuki

Posted

Jedna z opiekunek Lolusia napisala do mnie tak:
"dziś byłam z wizytą u dr.Garncarza i dostalam recepty na leki dla lolusia, które wykupiłam (ok.30 zł bez atropiny, bo nie było jej w aptece, kupię ją wprzyszłym tyg.)
Dostaje obecnie Maxitrol 3 razy dziennie po 1 kropli do oczu i encorton 2 razy po 1 i 1/4 tabl, od jutra dodatkowo Linkospectin. operacja w ten czwartek o 9.
Czy nikt nie chce Lolusia na tymczas po operacji...?"

Posted

Beka Lolus jest u ciebie czy mozesz mu zrobic jakies nowe zdjecia idalia46 juz od dluzszego czasu o nie prosi, jesli by to nie byl dla ciebie problem to bardzo cie prosimy;)

Posted

opiekujcie sie Panie Lolusiem , ja moge pomoc tylko finansowo , lada dzien wysylam pieniadze , rowniez za leki , czy nikt sie nim nie zajmie lollkiem po operacji jest tak zle , on bedzie potrzebowal opieki , bo tak mysle bedzie konieczna kontrola po zabiegu , nie ma chyba mozliwosci wziecia go od razu

Posted

rozmawialam dzisiaj z opiekunka Lolusia ze wezme go po zabiegu juz do siebie pomoze w transporcie , ja zwroce koszrty transportu i za leki czekam teraz na pieniadze w tym tygodniu beda na pewno , pozdrawiam i prosze o zdjecia;):lol:

Posted

[quote name='idalia46']rozmawialam dzisiaj z opiekunka Lolusia ze wezme go po zabiegu juz do siebie pomoze w transporcie , ja zwroce koszrty transportu i za leki czekam teraz na pieniadze w tym tygodniu beda na pewno , pozdrawiam i prosze o zdjecia;):lol: moze latwiej bedzie przeslac zdjecia na poczte mailowa moj adres [email protected]

Posted

Napisalam juz do Beki prywatna wiadomosc zeby zrobila Lolusiowi zdjecia. tylko z tego co kiedys pisala ona ma tylko dostep do internetu w pracy wiec przypuszczam ze jesli sie nic nie zmienilo to dopiero w poniedzialek odczyta ta wiadomosc, ale miejmy nadzieje ze przesle jakies foteczki Lolusia. A powiedz mi idalia46 rozmawials z Ola na temat Lolusia, i kiedy bedziesz go mogla zabrac???

Posted

chcialabym go zabrac po zabiegu , mam nadzieje ze bedzie udany ,bo to sliczny piesek , bardzzo oczekuje tej operacji ,jestem na watku Lolusia czesto , czekam na pieniadze i wtedy wysylam na zabieg pozdrawiam

Posted

[quote name='idalia46']chcialabym go zabrac po zabiegu , mam nadzieje ze bedzie udany ,bo to sliczny piesek , bardzzo oczekuje tej operacji ,jestem na watku Lolusia czesto , czekam na pieniadze i wtedy wysylam na zabieg pozdrawiam[/quot
JESTES WIELKA!!!!!! zeby wszyscy ludzie byli tacy jak ty. Lolus to ma szczescie ze ty sie nim zaineteresowalas

Posted

Betinko,
Lolusiem zajmuje się Ola i jest teraz z psem w Warszawie. mUsisz się z nią kontaktować.
Lolek pojechał z nia w sobotę rano o lekarza i już z nią został....
Trzymamy kciuki za operację Lolusiowych oczków.

Posted

beka napisał(a):
Betinko,
Lolusiem zajmuje się Ola i jest teraz z psem w Warszawie. mUsisz się z nią kontaktować.
Lolek pojechał z nia w sobotę rano o lekarza i już z nią został....
Trzymamy kciuki za operację Lolusiowych oczków.

Acha w takim razie napisze do Oli moze zrobi Lolusiowi jakies nowe zdjecia

Posted

Ja rowniez trzymam bardzo mocno kciuki za Lolusia ,mysle o nim , szkoda tylko ze nie ma jego zdjec ,, bardzo sie matrwie jego operacja,jestem daleko i tylko takmoge byc myslami z nim

Posted

Pisalam do Oli i prosilam o zdjecia ale widocznie narazie jest zabiegana z Lolusiem i innymi psami. Napewno bedzie dobrze i po operacji Lolus bedzie szczesliwy jak nigdy dotad