Jump to content
Dogomania

było:[Elbląg]Bokserek Shon-jest:[Gdańsk] Bokserek Burbon - MA DOM!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgaiTheta']Fotki Fotecki

Shon i Theta

.... świetne zdjęcie!.... a te języczki...dwie rureczki....:loveu:

mykaj na I stronkę!!! domek domek!!!!

Posted

Ja też na waszym miejscu bym tęskniła.........:-(
Shon znajdzie szybko domek.....dobry i kochający domek....boksie są koffane :loveu: a jemu napewno będzie tam bardzo dobrze.
A powiedz, czy Shon w tym DT to będzie w domu czy na dworku??

Posted

Tak, dzwoniłam, wytrzymałam do 9 :evil_lol:

Wczoraj Shon miał jeszcze sporo przeżyć. Jak wszedł do domu to lekko był zaniepokojony, więc Anielka postanowiła, że idą na spacerek. Poszli do lasu (mają jakieś 20 m od klatki) szli szli szli, biegli biegli biegli....
Potem jeszcze skoro jest teraz pomorzanienem pojechali nad morze. Troszkę pobiegali a potem Shon miał drzemkę u Anieli na kolankach i pojechali spać.
W domu Aniela go sprawdzała, zamykała się to w łazience to w pokoju, by sprawdzić jak zareaguje. Raz drapnął w drzwi ale po 10 minutach szedł na swoje miejsce.
Rano mieli dłuuuugi spacer i Anielka pojechała do pracy...
... jeszcze nie wiem jak mieszkanie wyglądało po powrocie.
Pewnie śmigają po lesie :)

Posted

..ojej od razu mysle o tym jak Lusia chodziła za mna jak cien, ja do kuchni - ona już w kuchni, ja do sypialni - ona już tam jest i tak na okrągło...nie zostawała sama, pilnowała mnie non stop, nawet jak szłam do łazienki to ...czatowała pod nia i wywąchiwała czy przypadkiem jakoś rurami nie zwiałam.....:evil_lol:

Posted

piszę, bo to przy mnie śpi teraz słodko Shon :loveu: . Własnie się tu zarejestrowałam, by móc wszystkim opowiedzieć, co u niego.
Otóż dzień ten nie był łatwy. Ja w pracy, on sam w domu. Nie mogłam myśleć o niczym innym :p . Toteż o 17.00 ja biegiem do samochodu i pędem do domu, aż się kolega, co to go zabieram czasem bo niedaleko mieszka, zdziwił, że tak szybko był na miejscu. Wchodze do domu... drzwi otwieram... jestem w przedpokoju, a tu cisza... mordka nie wybiega na spotkanie, ja cała w strachu. Coś się stało - myślę. Idę dalej i nagle... słyszę jak leci :multi: cały rozmerdany, ale i... zaspany :p . Okazuje się, że mimo że zamknęłam sypialnię, on rzecz jasna poradził sobie z drzwiami - kulturalnie, na klameczkę naciskając :p i na wielkim łóżku się wylegiwał spokojnie, a co... Później znów musiałam wyjść - do sklepu - to on znów do łóżka. Już sypialni nie zamykam :loveu:
Poza tym cudny jest - grzeczny, posłuszny. Dziś na zamkniętym boisku z sunią boksiową pobiegał, ale trochę za gorąco było... Rano w lesie młody owczarek się nawinął - bałam się trochę, bo słyszałam, że nie przepada za takimi, a tu... pełna radość, ogonek rozmerdany, piesek ośliniony caluśki.
Uczyliśmy się dziś przychodzenia do mnie jak wołam - na owym boisku. Na początku ciężko szło, ale po półgodzinie... mimo różnych ciekawych rzeczy, jakie się tam działy, wracał grzecznie. Na smyczce przy nodze też ładnie, o ile za dużo nie dzieje się wokół.
W samochodzie aniołek, w nocy na posłanku swoim też.
Jutro do weterynarza się wybieramy, zobaczyć, czy wszystko w porządku.
Uwielbia ja goście przychodzą - towarzyski, że aż miło patrzeć :p
Zdjątek mam parę, ale jak je tu pokazać to nie wiem... niestety :oops:
Ale się rozpisałam...
Idziemy spać. Jutro piątek - cały weekend przed nami :multi:

Posted

Egle...super wieści aż mi się łezka w oku zakręciła tak pieknie piszesz o Shonku....a zdjęcia to prześlij na maila AgaiTheta (mam nadzieje, ze sie zgodzi i nie ma nic przeciwko, że ją polecam ale ze mnie też "noga" w stawianiu zdjęć na dogo :cool3:) a tak bym chciała zobaczyć tą koffaną mordeczke moją :loveu:
Ależ On ma u Ciebie dobrze.......Shon co to za dom tumczasowy Ci sie trafił to tylko Ty wiesz :loveu:

Posted

Shon stał się Burbonem i zamieszkał na zawsze w malowniczym Gdańsku.

:bigcool: :sweetCyb: :Cool!: :cunao: :cunao::Cool!: :sweetCyb::bigcool:
:laola:

Basia!!! Agata!!! Anielka!!! - Dziękuję Wam za to, że udało się !!!!!!!!:Rose: