Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tranposrt prosi o wsparcie finansowe bo domek bardzo ale to bardoz nie moze doczekac sie malucha u siebie...w pt ok 14 kruszyna bedzie przekazana do rak nowego wlasciciela...

Posted

rybc!a no teraz to zglupialam...nie no ta kruszyna jedzie do wrocka ze mna wprzyszlym tygodniu a kora jedzie ze mna w tym tyogdniu...czy moze juz njest na tyle pozno ze kobieta w moim stanie bredzi?:roll:

Posted

Szlag by to wszystko trafił, mam dość
Siedzę w domu i wyję, bo kolejny dom nie wypalił. Pani przed chwilą dostała sznaucerkę mini w prezencie, oczywiście bez rodowodu, w prezencie od teściów, którzy wiedzieli, że Mika już na nich czeka. Stwierdzili "że ma pieska na miejscu" i ma nie wymyślać. Jakie to cholerne życie jest niesprawiedliwe.

I niech to piorun strzeli, niech Mika zdycha przez zimę w schronisku.
W dupie mam takie pomaganie psom.
Wszystko mnie przerasta.

Posted

Choroba! Ludzie są niepoważni..Oni traktują te psy jak zabawki.
Rybc!a spokojnie. Odejdź na trochę od komputera, przejdź się na spacer.
Jeżeli raz się ktoś znalazł, jest duża nadzieja, że uda się ponownie...może tym razem będzie to rodzina, która będzie pewna swojego wyboru.

Posted

mnie też zaraz szlag trafi:angryy::angryy::angryy: no przeciez już było wszystko załatwione ale wymyślili teście niech Was szlag :mad: a Mika ma dalej czekać do końca życia w tym schronie:placz::placz:

Posted

Teście teściami ale Pani jest niepoważna (nawiasem mówiąc w tej sytuacji wcale nie jestem pewien czy to wszystko prawda). Jakby mi teściowie wywinęli taki numer to powiedziałbym że bardzo mi przykro ale mam już psa i nie stać mnie na utrzymywanie dwu (przecież tak jej zależało).
Coś mi tu waniajet.

Posted

[quote name='Puchatek']Teście teściami ale Pani jest niepoważna (nawiasem mówiąc w tej sytuacji wcale nie jestem pewien czy to wszystko prawda). Jakby mi teściowie wywinęli taki numer to powiedziałbym że bardzo mi przykro ale mam już psa i nie stać mnie na utrzymywanie dwu (przecież tak jej zależało).
Coś mi tu waniajet.[/quote]
no ja tez bym teściom podziękowała za pieska może się rozmyśliła i wymyśliła taki powód:shake:

Posted

[quote name='Puchatek']Teście teściami ale Pani jest niepoważna (nawiasem mówiąc w tej sytuacji wcale nie jestem pewien czy to wszystko prawda). Jakby mi teściowie wywinęli taki numer to powiedziałbym że bardzo mi przykro ale mam już psa i nie stać mnie na utrzymywanie dwu (przecież tak jej zależało).
Coś mi tu waniajet.[/quote]
Pani rozmawiając ze mną płakała, więc chyba zależało jej na Mikuni...

Posted

weszlam tak jakos przez przypadek...:-(sliczna psinka...
i widze, ze wy tez borykacie sie z niepowaznymi ludzmi, ktorzy zrezygnowali albo ktos komus wykrecil niezly numer:placz:
ja juz nie mam sily....robie sobie chyba jakis urlop:placz:
usciski dla wszystkich pomagajacych:-(

Posted

[quote name='Niki-lidka']weszlam tak jakos przez przypadek...:-(sliczna psinka...
i widze, ze wy tez borykacie sie z niepowaznymi ludzmi, ktorzy zrezygnowali albo ktos komus wykrecil niezly numer:placz:
ja juz nie mam sily....robie sobie chyba jakis urlop:placz:
usciski dla wszystkich pomagajacych:-([/quote]

Dziękuję za miłe słowa...