Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybc!a napisał(a):
Już niedługo, cioteczki, już niedługo...
Ciocia Rybc!a się bardzo stara ;)

Aż za bardzo się stara... Zapomina o Mopie, Bonicie...

Posted

hop! napisał(a):
Aż za bardzo się stara... Zapomina o Mopie, Bonicie...

Nie zapomina, nie zapomina.
Wiem co robię, nikt nie musi zwracać mi uwagi.

Posted

Rybc!a napisał(a):
Nie zapomina, nie zapomina.
Wiem co robię, nikt nie musi zwracać mi uwagi.

Skoro wiesz co robisz to dobrze. Jednak czasami trzeba Ci przypomnieć, że popełniasz błędy.
No chyba, że zaprzyjaźniłaś się z kierowniczką schroniska i kolejne zniknięcia nie będą miały miejsca.

Posted

hop! napisał(a):
Skoro wiesz co robisz to dobrze. Jednak czasami trzeba Ci przypomnieć, że popełniasz błędy.
No chyba, że zaprzyjaźniłaś się z kierowniczką schroniska i kolejne zniknięcia nie będą miały miejsca.

Oczywiście, że popełniam błędy. Bo kto tego nie robi?
Poinformuję Was o wszystkim po adopcji Miki. Narazie nie chcę zapeszać.

Posted

Tak. Jedna osoba z rodziny ma wątpliwości, dlatego adopcja przedłuża się. Dzisiaj zabrałam do schroniska osobę, która głównie zainteresowana jest Miką. Będzie wiercić dziurę w brzuchu osobie niezdecydowanej... Uda się. Tak mi się wydaje.

Posted

Witam wszystkich forumowiczów. To ja pragnę adoptować Mikę. Dzisiaj byłam z Rybc!ą w schronisku. Sunia tak bardzo pragneła kontaktu z nami, ze mną, że mocno wypychała nos przez kraty i gryzła klamkę :( Mam nadzieję, że przekonam tego jednego członka rodziny i Mika wkrótce bedzie z nami! Musi sie udać, wierzę w to!

Posted

Pralinka napisał(a):
Witam wszystkich forumowiczów. To ja pragnę adoptować Mikę. Dzisiaj byłam z Rybc!ą w schronisku. Sunia tak bardzo pragneła kontaktu z nami, ze mną, że mocno wypychała nos przez kraty i gryzła klamkę :( Mam nadzieję, że przekonam tego jednego członka rodziny i Mika wkrótce bedzie z nami! Musi sie udać, wierzę w to!

Dziękuję Paulinko, za zdecydowanie się rejstracji na Dogomanii... Mam nadzieję, że wszystko się uda, a ty pomożesz mi w dalszych adopcjach i załapiesz ode mnie tego "bakcyla".