Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniale, ze coś się szykuje dla ślicznotki :)
Wspaniale tu wyszła [URL]http://imageshack.com/a/img838/3827/fj24.jpg[/URL]

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hop!']I co? Udało się znaleźć osobę do wizyty?[/QUOTE]

Tak oczywiście udało się.:lol:

Domek sprawdzi nam Madziek.Poprosiła tylko o zwrot kosztów paliwa.Zgodziłam się ,nie kosnultując tego z Wami,bo nie było czasu(rano przed moją pracą),ale mam nadzieję,że nie macie nic przeciwko temu.
Dziś rano dostałam też maila z ewentualnego domku Lilki.Tak wygląda podwórko,które Lilka między innymi miałaby do dyspozycji:

[IMG]http://foto3.m.onet.pl/_m/eff6a983cc50304f6c1bfb7ad55e20df,10,19,0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Romka']Jak informuje mnie madziek ,dziś o godz.20 00 jest umówiona na wizytę przedadopcyjną.:lol:[/QUOTE]
No to czekamy z niecierpliwością na wiadomości i trzymamy kciuki.

Posted

[quote name='Romka']Jak informuje mnie madziek ,dziś o godz.20 00 jest umówiona na wizytę przedadopcyjną.:lol:[/QUOTE]
Będę trzymać kciuki za pomyślną wizytację:D

Posted

Świetnie. Trzymam kciuki!

Posted (edited)

na zdjęciu widać, że jest płot szpalerowy, a wokół lasy- obawiam się tego płotu.

Edited by docha
Posted (edited)

Dziewczyny,przepraszam,że piszę dopiero teraz ale zupełnie nie mam czasu.Podjęłam decyzję,że Lilka nie pojedzie.Madziek rekomendowała dom,prosząc o zwrócenie uwagi na sposób sprawowania opieki.Jest różnica w opiekowniu się psem dużym, jakim był husky,a małym jakim jest Lilka.Ponadto ustaliła,że płot ogradzający posesję jest niski i nie jest szczelny.Biorąc pod uwagę to,że państwo planowali pozostawiać małą na podwórku w czasie swojej nieobecności w domu(do 15 00) oraz to,że główną opiekę nad Lilką miałyby sprawować dzieci państwa(pies miał być dla dzieci),podjęłam taką decyzję.

Poinformuję państwa o swojej decyzji jutro.

Koszt benzyny,około 80 km to 40zł.

Edited by Romka
Posted (edited)

ogłaszamy dalej.

[B]Edit,[/B] Romka podaj Magence nr konta na które przelać pieniążki za paliwo.

Edited by docha
Posted

błagam o pomoc dla suni - zostały 2 dni - :-( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250486-Efekt-spania-w-swoim-kale-i-moczu-sunia-z-grzybic%C4%85-SZANSA%21-Zbieramy-DEKLARACJE%21/page7[/url]

Posted

[quote name='docha']ogłaszamy dalej.

[B]Edit,[/B] Romka podaj Magence nr konta na które przelać pieniążki za paliwo.[/QUOTE]

Madziek miała podać numer konta,więc czekam.

Posted

Sprawdziłam daty dotychczasowych ogłoszeń. Na Wielkopolskę i Mazowsze ogłoszenia wygasają ok. 26.05. Tak więc zlecę teraz opracowanie ogłoszeń na Mazowsze wraz z wyróżnieniem i Górny Śląsk.
Dotychczasowe ogłoszenia na Dolny Śląsk i Szczecin kończą się ok. 03.06. Tak więc wyróżnimy Dolny Śląsk na OXL.