Bogusik Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Ja też dołączam do trzymających kciuki...:smile::kciuki: Quote
Romka Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 Pojechał,pojechał i już dawno jest w domku.:lol:Niunio troszkę nieobecny,cóż kolejna zmiana w jego życiu w ciągu kilku tygodni,ale z rezydentką dogadał się i jest już po obiedzie:lol:Więcej wieści pewnie ma hop i jak sądzę napisze coś więcej. Quote
hop! Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Dyzio wyjechał przed 13. W drodze do Warszawy był grzeczny, ale pod koniec podróży zwymiotował. Dyzio jest troszkę zdezorientowany. Na razie wszystko jest dobrze. Pewnie więcej wieści będzie jutro. Będą też zdjęcia (w najbliższym czasie ;)). Pani Grażyna, jej syn i jego narzeczona to bardzo fajni ludzie. Jestem spokojna o Dyzia. Quote
hop! Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='Toska1']Ufff :) czyli możemy puścić kciuki ? :)[/QUOTE] Można jeden kciuk puścić, a drugi na wszelki wypadek trzymać. ;) Quote
Bogusik Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='hop!']Można jeden kciuk puścić, a drugi na wszelki wypadek trzymać. ;)[/QUOTE] Tak wiec, jeden puszczam,a drugi trzymam mocno zaciśnięty! Będziemy czekać na nowe wieści i zdjęcia :smile: Quote
hop! Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Nie mogę się przyzwyczaić, że Dyzia już nie ma. Brakuje maluszka. Też będę czekać na wieści i fotki. :) Quote
Anula Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Sądzę,że fani Dyzia też zaciskają kciuki i będą czekać na wiadomości i fotki. Quote
docha Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 (edited) rozliczmy Hop na dzień 13.04.br wraz z kosztami. Hop, czy doszły jakieś dodatkowe koszty? czy musiałaś dać Dyziowi w podróż własne akcesoria? EDIT.[B] Na koncie Dyzia pozostanie spora nadpłata ok. 355 zł. ..a może tę nadpłatę przeznaczyć na wyciągnięcie ze schronu przyjaciółki Dyzia -Lilkę, jeśli w poniedziałek nie zostanie zabrana do adopcji?[/B] W przeciwnym przypadku myślę, że jednorazowi darczyńcy najwyższych wpłat dla Dyzia, tj. Mela Jakimiuk, MikAga, i dziewczyny od bazarków Toska i b-b mogłyby określić na jakie cele przeznaczają wpłacone przez siebie pieniążki. I czy czekamy z rozliczeniem tej nadpłaty czas karencji 7-14 dni? nie wiem ile czasu powinniśmy zaciskać drugi kciuk?;) Edited April 13, 2014 by docha Quote
magenka1 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 ja jestem tylko skarbnikiem ale po cichu sobie myślę,że może by Lilkę jakby hop się zgodziła zabrać do Niej Quote
Anula Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 (edited) Jeżeli ja mogę wypowiedzieć się to gdziekolwiek pójdą pieniążki po Dyziu będzie to zawsze dobra decyzja bo przecież pójdą na potrzeby innej bidy.Hop! pisała,że nie ma miejsca (post 396) a więc nie wiem co będzie z Lilką. Bazarek w 50% dla Dyzia jest zakończony i rozliczany,ponieważ nasz Dyziulek już jest w swoim domku i ma jeszcze pieniążki,chcę dochód z bazarku przeznaczyć dla jamniczka wychudzonego,chorutkiego z Palucha,który trafił do DT u Makili.Maksio potrzebuje jeszcze stałych deklaracji i pieniążków na zdiagnozowanie go i leczenie. To link do bazarku dla Dyziula: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252047-Rozliczamy-dodane-nowe-fanty-co%C5%9B-dla-Pana-Pani-i-nie-tylko-29-03-14-do-09-04-14[/url] A to link do wątku biednego Maksia: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252102-MAKSIO-jamni%C5%9B-staruszek-chudnie-i-ga%C5%9Bnie!-DT-i-deklaracje-na-cito[/url]! Mam nadzieję,że nikt nie będzie miał nic przeciw temu aby pieniążki z mojego bazarku trafiły do Maksia. Edited April 14, 2014 by Anula Quote
hop! Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='docha']rozliczmy Hop na dzień 13.04.br wraz z kosztami. Hop, czy doszły jakieś dodatkowe koszty? czy musiałaś dać Dyziowi w podróż własne akcesoria? EDIT.[B] Na koncie Dyzia pozostanie spora nadpłata ok. 355 zł. ..a może tę nadpłatę przeznaczyć na wyciągnięcie ze schronu przyjaciółki Dyzia -Lilkę, jeśli w poniedziałek nie zostanie zabrana do adopcji?[/B] W przeciwnym przypadku myślę, że jednorazowi darczyńcy najwyższych wpłat dla Dyzia, tj. Mela Jakimiuk, MikAga, i dziewczyny od bazarków Toska i b-b mogłyby określić na jakie cele przeznaczają wpłacone przez siebie pieniążki. I czy czekamy z rozliczeniem tej nadpłaty czas karencji 7-14 dni? nie wiem ile czasu powinniśmy zaciskać drugi kciuk?;)[/QUOTE] [COLOR=#000000]Rozliczenie: 135zł - hotelowanie Dyzia z wyżywieniem od 29.03 do 12.04 (dnia przyjazdu i wyjazdu nie liczę) 55zł - szczepienie przeciwko wirusówkom Razem: 190zł Odrobaczenie, Fiprex gratis. Nie spodziewam się zwrotu Dyzia, ale na wszelki wypadek trzeba poczekać. Dzisiaj wieści będzie miała Romka, bo pani Grażyna ma do niej zadzwonić. Przesłałam też pani Grażynie link do wątku Dyzia - może zrobi nam niespodziankę i zarejestruje się na dogo. ;) Mam zarezerwowane miejsce, ale jeszcze nic konkretnego nie wiem. Nie wiadomo też, czy po Lilkę ktoś się zgłosi, czy zostanie w schronisku.[/COLOR] Quote
Toska1 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Ja jestem jak najbardziej za wyciągnięciem Lilki i przekazaniu jej pozostałych po Dyziu pieniędzy :) Quote
Romka Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/2c67f0810898a28923c64a0389666866,10,19,0.jpg[/IMG] [IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/a18c1779c31c6426579a85d327d66379,10,19,0.jpg[/IMG] ...po 13 00 będę wiedziała czy ktoś po małą się zgłosił,dzwoniłam do schroniska. Quote
hop! Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do pani Grażyny. Wszystko fajnie. Dyzio ładnie się aklimatyzuje. Pani Grażyna jest szczęśliwa, że Dyzio trafił do niej i bardzo dziękuje. Powiedziała, że nigdy, przenigdy go nie odda. :) Quote
b-b Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='Toska1']Ja jestem jak najbardziej za wyciągnięciem Lilki i przekazaniu jej pozostałych po Dyziu pieniędzy :)[/QUOTE] I ja! Dla niej "ceduję" obietnice, którą dałam na Dyzia. [B]Anula[/B] to dobry pomysł. Pieniążki z bazarku bardzo przydadzą się temu psiakowi. Quote
docha Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 (edited) [quote name='hop!']Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do pani Grażyny. Wszystko fajnie. Dyzio ładnie się aklimatyzuje. Pani Grażyna jest szczęśliwa, że Dyzio trafił do niej i bardzo dziękuje. Powiedziała, że nigdy, przenigdy go nie odda. :)[/QUOTE] cieszę się bardzo. jestem pełna nadziei, że będzie dobrze. Ostatnie zdjęcie- Dyzio na fotelu- mam na pulpicie. Od samego początku zaskarbił sobie mnie. :) może dlatego, że mam taką właśnie kochaną parkę przyjaciół [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images61.fotosik.pl/877/33643cc0a9271180med.jpg[/IMG][/URL] Edited April 14, 2014 by docha Quote
hop! Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [url]http://images61.fotosik.pl/877/33643cc0a9271180med.jpg[/url] Prawie jak Dyzio i Lilka. :) Quote
Romka Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 Dziewczyny,można zabierać Lilkę ze schroniska,ludzie po nią nie przyjechali!!! Quote
docha Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='Romka']Dziewczyny,można zabierać Lilkę ze schroniska,ludzie po nią nie przyjechali!!![/QUOTE] zarezerwowałaś ją oczywiście?! Quote
b-b Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Gdyby u Hop było miejsce....bo to szczęśliwe miejsce:) Quote
docha Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='hop!'](...)[COLOR=#000000] Mam zarezerwowane miejsce, ale jeszcze nic konkretnego nie wiem.(...) [/COLOR][/QUOTE] [quote name='b-b']Gdyby u Hop było miejsce....bo to szczęśliwe miejsce:)[/QUOTE] Hop, znajdziesz miejsce dla maleńkiej? Quote
Recommended Posts